Teljesen állítható társ vadászatra és lőtérre

A GRS fegyveragyazás történetének megírása a norvégiai hornindale-i Grodås kisvárosban kezdődött. Idővel, ahogy a fegyveragyazás egyre népszerűbbé váltak az emberek körében, nemzetközileg elismert márkává váltak, amely innovációt és új gondolkodást teremt a vadászati ​​és lövésziparban. Ez a fejlesztés a kíváncsiság, a lendület és a vállalkozói készség jellemzőire épült.

A GRS fegyveragyazás eredeti kezdetei

A Grodås Møbler AS-t 1983-ban alapította Oddvin és Anne-Lise Haugen (Håvard és Oscar fia szülei) otthonukban. Cégük nagy és gyors ütemben növekedett, ennek alapján már 1985-ben önálló gyári termelést kellett létrehozniuk. Ez a márka elsősorban vásárlói elégedettségéről, termékminőségéről, megbízhatóságáról és barátságosságáról vált híressé. Håvard és Oscar fiai kiskoruktól kezdve megtanulták a fiatal vállalkozók minden alapvető készségét. Az üzlet iránti szenvedély Oddvin apától átkerült a fiatalabb generációba.

A vadászat szenvedélye, a lövészet szenvedélye

Håvard és Oscar korán élte szenvedélyét a lövészet és a vadászat iránt. Mindketten sok időt töltöttek azzal, hogy megtanulják a fegyvereket és mindent, ami velük kapcsolatos. Oscar még mindig szenvedélyes vadász és lövész, Håvard főleg lövészetre specializálódott. Az egyetemi tanulmányok befejezése után Håvard a családi vállalkozásban dolgozott. Az 1990-es évek végén kezdett hatékonyan a CNC programozásnak szentelni. Ez a modern gyártási technológia új szintre emelte az iparukat, és ezzel korlátlan termelési lehetőségeket nyitott meg a világ minden táján. A Håvard kutatási, fejlesztési és megvalósítási készségeinek, valamint Oscar helyszíni tapasztalatának és üzleti érzékének ötvözése vált az új GRS üzleti modellé.

A kereskedelmi jelzőtáblák kalandja

A GRS-t védjegyként alapították 2011-ben. A testvérek később úgy döntöttek, hogy piacra dobják első részvényüket. Azt kombinálták, amiben a legjobbak voltak. Lövésben szerzett tapasztalat, CNC megmunkálási szakértelem és egy maroknyi bátorság. Ettől a pillanattól kezdve a testvérek azt mondhatták, hogy az erőfeszítés sikeres volt. A cég a kemény munkának, a sok utazásnak és erőfeszítésnek köszönhetően is növekedésnek indult. Az egész iparág és az ügyfelek felismerték, hogy készleteik teljesen működőképesek, ergonómikus formájúak, esztétikus kialakításúak és segítenek javítani a lövöldözést.

Idővel ez az információ elterjedt a webfórumokon és a közösségi médiában, aminek köszönhetően a GRS-készleteket a világ minden pontjára elkezdték szállítani. A kemény munka 45 országban képviseltette magát. Állandó utazás, funkciók fejlesztése, új, potenciális ügyfelek felkutatása. A GRS jelenleg 16 alkalmazottat foglalkoztat.

A GRS fegyveragyazás állíthatósága

Håvard és Oscar testvérek már a kezdetektől elhatározták, hogy GRS-készleteik lesznek a legmegbízhatóbbak, minőségibbek, ergonomikusabbak, és az állíthatóság értékét is hozzáadják hozzájuk. Minden részvényen egy egyszerű és gyors kattintással aktiválható.

Speedlock rendszer

A szabadalmat 2018-ban fejlesztették ki. A beépített Speedlock rendszer mindenekelőtt nagyon csendes, pontos és könnyen használható. Egyszerűen nyomja meg az egyik gombot a készleten, hogy módosítsa a hosszát, és egy másik gombot a pofa magasságának módosításához. A manipuláció nem igényel semmilyen eszközt, gyors és egyszerű. Ez a rendszer minden Bifrost, Warg és Ragnarok készletmodellbe be van építve.

Ergonómia

A készletek ergonómiája a fiziológiai elvek alkalmazásával foglalkozik a termék felépítésében és tervezésében. A legjobb ergonómia megteremtésének fő ténye a különböző pozíciókban történő lövés volt. Így kezdődött a lövészeknek és fiziológiájuknak leginkább megfelelő módszerek kifejlesztése.

Tervezés

Minden GRS készletmodell a fő tervezési elvek figyelembevételével készül. Azok a modellek, amelyek nem igényelnek kétkezes használatot, természetes 6˚-os fogantyúdöntéssel rendelkeznek. Ezért is készülnek a készletek balos és jobbos változatban. Minden GRS készlet alapvető funkciókkal rendelkezik, beleértve a szárhossz-állítást, az állítható pofamagasságot és a szerszám nélküli beállítást.

Miért tesz minket jobbá az ergonómia és az állíthatóság a vadászatban és a lövészetben?

Bármilyen fegyverhasználat nagy pontosságot igényel bármilyen körülmények között. Mindegyik készlet anyaga elég tartós ahhoz, hogy minden zord felvételi körülménynek ellenálljon. Ezenkívül a lövészek specifikációi és követelményei szerint készült. A funkcionalitás, az ergonómia és a pontosság a legnagyobb figyelmet kapja.

NORVÉGIA, a világ egyik legvadabb országa

Az összes GRS fegyveragyazás és maguk a kiegészítők fejlesztéséhez mindazt a tudást felhasználták, amelyet Håvard és Oscar testvérek a norvég természetben eltöltött hosszú évek során gyűjtöttek.

A GRS kiváltságokat kínál!

A GRS feygvaragyazás és tartozékok új modelljeinek létrehozásához a cég tökéletes feltételeket biztosít a teszteléshez és fejlesztéshez. A folyamatos fejlesztés, a hiányosságok kiküszöbölése és az új forgatási lehetőségek megteremtése magát a céget is a világpiac élére viszi.

Az összes kiváló minőségű norvég GRS fegyveragyazást megtalálja a következő címen: GRS fegyveragyazás