Kert és műhely | Blog IBO

Kert és műhely

Hogyan válasszunk szivattyút?

Hogyan válasszunk szivattyút?

Hogyan válasszunk kerti szivattyút

A kerti növények öntözése szükséges tevékenység, különösen a meleg és száraz nyári hónapokban. A pázsitot, zöldséget, gyümölcsöt vagy virágot rendszeresen öntözni kell, hogy gyarapodjanak. A kerti szivattyúknak sokféle típusa van, és különböző célokra alkalmasak. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy leegyszerűsítse a fárasztó kézi munkát, és ezzel egyidejűleg nagyobb mennyiségű vizet továbbítson. De tudja, hogyan válassza ki a megfelelő szivattyút a kertje számára?

Teljes cikk olvasása

Hogyan válasszunk kompresszort?

Hogyan válasszunk kompresszort?

Ha ismered azt az érzést, amikor  főleg tél után  elkezdődik a kerékpárok, autók, matracok vagy akár hajók gumiabroncsainak felfújásának és felfújásának végeláthatatlan köre, és hiányzik egy hatékony segítő az otthonból, gondoljon rá, és segítsen magán. A kompresszor nem csak összenyomni tudja a levegőt, hanem porszívózni is. Tanácsot adunk, hogyan válasszon kompresszort, és mi alapján döntsön a vásárlásakor.

Teljes cikk olvasása

Hogyan válasszunk áramfeljesztőt?

Hogyan válasszunk áramfeljesztőt?

Ha sok időt tölt távoli nyaralókban, vagy házában rendszeres áramszünet van, az áramfejlesztő lesz az a segítő, akire feltétlenül szüksége van. Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy számos funkcióval és tulajdonsággal rendelkezik - működése nehézkes, néhány tipp elegendő a megfelelő választáshoz. Tanácsot adunk, hogy mi alapján döntsön.

Teljes cikk olvasása

Hogyan válasszunk fűnyírót?

Hogyan válasszunk fűnyírót?

Melyik a megfelelő nekem? Hogyan kell helyesen használni a fűnyírót? Hogyan kell megfelelően ápolni a fűnyírót? Hogyan kell megfelelően tárolni a fűnyírót? Mindezt és még sok mást is elolvashat kiterjedt blogunkban.

A megfelelő fűnyíró kiválasztásakor először is tisztázni kell, mik az igényei és lehetőségei. A fűnyírás rendszeressége, a kert mérete és az elektromos áram elérhetősége a fő paraméterek, amelyek befolyásolják az Ön számára megfelelő fűnyírót.

Teljes cikk olvasása

Hogyan dolgozzunk fűnyírókkal?

Hogyan dolgozzunk fűnyírókkal?

Hogyan kell helyesen használni a fűnyírót?

A kaszálást olyan közös tevékenységnek tekintjük, amely minden kerthez vagy gyephez hozzátartozik. Azonban, mint minden munkafolyamatnak, a kaszálásnak is megvannak a maga szabályai és törvényei.

Első a biztonság

Az ügyfél minden fűnyíróhoz használati útmutatót kap, márkától, hajtástól és típustól függetlenül. Javasoljuk, hogy az első használat előtt figyelmesen olvassa el. Többek között ott találja a felhasználó az egyes fűnyírókra jellemző munkavédelmi utasításokat is. Alkohol vagy más bódító szer hatása alatt nem szabad kaszálni, dohányozni sem szabad. A fűnyíró típusától függően megfelelő védőfelszerelés használata is javasolt.

Teljes cikk olvasása

Hogyan válasszunk rönkhasítót?

Hogyan válasszunk rönkhasítót?

Felesleges erőfeszítés az Ön számára a baltával való munka, és egy modernebb és erősebb változat mellett döntött? A fahasítók könnyen kezelhetők, nem megerőltető a munka, és olyan fát is hasítanak vele, amivel nagyon sokáig küszködne. Tanácsot adunk Önnek, hogyan válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fahasítót.

Teljes cikk olvasása

Fel