DEERHUNTER ruházat – hogyan lehet egybeolvadni a természettel

A Deerhunter ruházati márka 1985 óta van a piacon. A gyártók évtizedek óta fejlesztik és fejlesztik a vadászok, túrázók, fotósok és természetbarátok ruházatát. Az eredmény a napjainkban népszerű, globális Deerhunter ruhamárka, amelyre jellemző a minőségi és tartós anyagokból készült ruházati gyártás. Mindazok értékelni fogják, akik melegre, szárazra és nem utolsó sorban jól álcázva szeretnének lenni a természetben tartózkodva.

Deerhunter ruházati álcázó típusok

1. Deerhunter innováció
A Deerhunter innováció a vadászat és a madárvilág kombinációjából jön létre. A 3D hatást a különböző földelések és színminták segítségével hangsúlyozzák az optimális álcázás elérése érdekében.

2. Deerhunter Innovation GH
A GH a "global hunting" rövidítése. A GH Innovation álcázás univerzális, könnyű és nyitott. Különböző magasságokban, eltérő éghajlati viszonyok között történő használatra tervezték. Az álcázó minta hatékonyan illeszkedik a környezetbe, és jelentősen eltér a piacon jelenleg kapható szokásos modellektől.


A hiteles kontrasztoknak és mélységnek köszönhetően ez az álcázás ideális a legtöbb növényzethez Észak- és Dél-Európában. Zöldes hatása miatt ez az álcázás különösen alkalmas tavasszal, nyáron vagy kora ősszel. A GH Innovation a Deerhunter fejlesztési részlegének több éves erőfeszítésének eredménye egy új és eredeti terepminta létrehozása érdekében.


3. Deerhunter Equipt
Equipt-pixelation, többfunkciós és kaméleonként keveredik a természettel. Ezzel az álcázással a zsákmány nem láthatja, milyen közel van valójában a vadász, így megnő az esélye, hogy a lehető legközelebb kerüljön a zsákmányhoz. Az Equipt elsősorban a szürke, barna és zöld többféle árnyalatának köszönhetően alkalmazkodik a természethez. Akár nyílt síkságon, akár erdős területen tartózkodik. A minta folyamatosan változik, nem igazán látszik, de a pixelezés miatt alkalmazkodik a természetben lévő formához, színekhez. Így válik a részévé. Az Equipt a legjobb választás komoly vadászok számára, akik a legjobb álcázásra vágynak.

4. Deerhunter Innovation Blaze
A Deerhunter Innovation Blaze egy jól látható narancssárga szín, fekete ágmintákkal. A minta Deerhunter saját találmánya, nagyon "nyitott" és remek benyomást kelt. Ezzel az álcával messziről látható vagy, ami garantálja a védelmet. Az élénk narancs nem hiányozhat egyik vadász közül sem a közös vadászati ​​szezonban!

5. Deerhunter Innovation GH Blaze
A Deerhunter Innovation GH Blaze a GH és a Deerhunter innovációjának keveréke. A jól látható narancssárga és a mély kontraszt azt jelenti, hogy a vadásztársak nem fognak hiányozni. A biztonság a legfontosabb!


6. Deerhunter IN-EQ
A tapasztalat és a tudomány az IN-EQ terepszínű ruházatának eszköze, amelyet a vadászok készítettek a vadászok számára. Az IN-EQ maszkoló színek fejlesztése során különös figyelmet fordítottak a kontrasztra és a hideg színek fontosságára, hogy azok tökéletesen működjenek az alföldön és a hegyvidéken is.

7. Deerhunter felszerelése Flaming Blaze
Az Equipt Flaming Blaze pixelezését egy teljesen új álcázási technológiával fejlesztették ki. Ez az egyetlen olyan termék a piacon, ahol a funkcionalitást és a biztonságot is megtalálja egy termékben! A pixelezés kontrasztja úgy változik, mint a kaméleon színei, megnehezítve a távolság megítélését. Ez növeli a vadászok esélyét, hogy közelebb kerüljenek zsákmányukhoz.


8. Realtree XtraGreen
Részleteivel és kontrasztjaival kiválóan alkalmas a korai vadászati ​​szezonra, amikor nagy szükség van a zöldre. Az "új" Realtree Xtrában is elérhető.


9. Realtree Xtra
Olyan terepszínű mintát szeretne, amely mindenhol működik? Bemutatjuk az új Realtree Xtrát, amely több vadászati ​​helyzetben működik veled, mint bármely más álcázó minta. Valós életképekből állnak. Az "új" Realtree Xtra Greenben is elérhető.

10. Előny MAX-4
A Realtree Max-4 az egyik legsikeresebb minta szarvas, pulyka, vízimadarak és nyugati nagyvad vadászatához. Az egyik legsikeresebb terepszínű minták megalkotója, Bill Jordan több éves tapasztalatának a csúcsa. A Max-4 camouflage változata szárat, napraforgót, tölgyet, juharlevelet, cédrus- és tölgyágakat vagy számos más növényt tartalmaz. A modell maximális hatékonyságot kínál bármilyen nyílt terepen, földrajzi korlátozások nélkül. Ez a legnagyobb terepszínű műalkotás a piacon.


11. MAX-5
A MAX-5 mintaelemek stratégiailag elhelyezve szuperrealisztikus tónust, kontrasztot és árnyékot teremtenek. Közelről nézve a MAX-5 hihetetlen részleteket kínál. Távolról a minta teljesen kisimítja az emberi körvonalat. És az eredmény? Maximális hatékonyság a vízimadarak sikeréért.

Deerhunter ruházati membrán típusok

DEER-TEX membrán

Számos gyártó által megadott tulajdonsággal rendelkezik: 100% szélállóság, 100% vízállóság, 100% légáteresztő képesség. A membránok moshatók. Műszaki adatok: vízállóság több mint 10.000 mm/H2O, vízgőzáteresztő képesség több mint 10.000 gr/m/24h.

DEER-TEX Performance Shell

A Deer-TexPerformanceshell a külső anyagra laminált membrán, 100%-ban vízálló, szélálló és lélegző. Ez a membrán négy irányban rugalmas, és nagyszerű tapintást és rugalmasságot biztosít. Az eredeti Deer-Texmembrana-hoz hasonlóan mosható.
Műszaki adatok: vízállóság több mint 10 000 mm/H2O, vízgőzáteresztő képesség több mint 10 000 g/m/24H.

Deerhunter Stormliner membrán
A membrán egy háromrétegű töltet, amely alacsony hőmérsékleten összeragasztott szálakból készül. Ez az egyedülálló membrán megakadályozza a szél behatolását anélkül, hogy csökkentené az anyag légáteresztő képességét. A Stormliner 99,99%-ban vízálló.

Víz behatolással szembeni ellenállás/WP
A víz behatolásával szembeni ellenállást "vízoszlop nyomás milliméterben" mérik. A vízoszlop nyomását úgy mérik, hogy egy folyadékoszlopot helyeznek az anyagra úgy, hogy az 5000 mm-es vízbehatolási ellenállású anyag képes legyen kitartani egy ötméteres (5000 mm) mérőeszközből a vizet. Az 10 000 mm-es vízbehatolási ellenállású anyag ellenáll a 10 méteres (10 000 mm) stb.

Légáteresztő/MVP
Az MVP érték a membrán légáteresztő képességét jelzi. Az MVP érték azt a vízgőz mennyiségét fejezi ki, amely 24 órán belül a membrán egy négyzetméterén keresztül távozhat. Egy 5000-es besorolású, légáteresztő termék ezért négyzetméterenként 5000 g (5 liter) vízgőzt képes "belélegezni" 24 óra alatt. Összehasonlításképpen sok téli kabát WP 5000mm/MVP 3000g.

DEER-TEX Supreme membrán

A Deer-Tex számos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek 100% szélállóságot, 100% vízállóságot és 100% légáteresztő képességet biztosítanak.
A membrán szükség szerint mosható vagy szárazon tisztítható. Műszaki adatok: Vízállóság 10 000 mm/H2O-ig, vízgőzáteresztő képesség 10 000 g/m2/24H

Használt Deerhunter ruházati anyagok

Neoprén
A neoprén anyag jó melegen/hűvösen tartásra és ütés elleni védelemre. A neoprén általában jó kémiai stabilitással rendelkezik, és széles hőmérséklet-tartományban megtartja rugalmasságát. A szintetikus gumit többek között időjárásálló termékekben használják.

Deer-X-Dura erősítés
Saját tartós és nyújtható megerősítés.

PrimaLoft
A PrimaLoft kiváló teljesítményt kínál kiváló minőségű hideg időjárási felszerelésekhez. Könnyű, lélegző, kiváló vízlepergető képességgel rendelkezik, így száraz, meleg és kényelmes marad a legrosszabb időjárási körülmények között is.

Bambusz farost
A bambuszszálak természetes antibakteriális képességgel/funkcióval rendelkeznek. A szálak jelentősen csökkentik a szagokat, miközben megtartják a légáteresztő képességet és a nedvességet elvezetik a testtől. A bambuszszálas ruházat enyhén hűsítő hatással van a testre.

CORDURA
Nagy szilárdságú kopásálló merevítés. Kétszer olyan erős, mint a normál nylon – háromszor olyan erős, mint a poliészter – tízszer olyan erős, mint a pamut.

HITENE
A HITENA a csúcstechnológiájú anyagok innovációja. Védőfelszerelésekhez és ruházathoz használják. Például a motorsportban is. Szuper fenntartható, hosszan tartó lélegző bevonat, amely védi a testet extrém időjárási körülmények között és ellenáll a szennyeződéseknek. A speciális sporteszközök használatára, valamint az időjárási viszonyok és a minőségi követelmények miatt nagy kihívásokkal szembesülő feladatokra sokéves kutatás után fejlesztették ki.

A HITENA műszaki poliamid szálak keverékéből készül, amelyek hosszú távú kopásállóságot biztosítanak a kopással, szennyeződéssel és szennyeződéssel szemben. Ezt az egyedülálló szövetet két tartós szintetikus szál szövési folyamata különbözteti meg. A fonal kezelése és elosztása speciális eljárással kombinálva természetes árnyékoló hatást kölcsönöz az anyagnak. A fény visszaverődésének megfelelően változik. Más szóval, ennek az anyagnak a színe természetes eredmény, amely az igényes folyamat során változhat. Különböző időjárási körülmények között is változhat. Minden az emberi szemtől és a tekintet irányától függ. Ezt ráadásul az is jellemzi, hogy a szövet taszítja a vizet, és végső felületkezeléssel készül.

COOLMAX
A COOLMAX egy hatékony szövet, amely hatékony rostalapú nedvességkezelő rendszert tartalmaz. A rendszer a szöveten keresztül képes elvezetni az izzadságot a testről, ahol gyorsan elpárologhat, így viselője hűvösebbnek és kényelmesebbnek érzi magát.

YKK
Kiváló minőségű regisztrált cipzárak márkáját képviseli.

Szarvas-Dura
A Szarvas-Dura a ruhákat extra kopásállóvá teszi a mozgás szabadságának veszélyeztetése nélkül.

Deerhunter ruházatot találhat: DEERHUNTER ruházat