MERKEL GEAR - olyan ruha, amely megelőzte korát

Néhány évvel ezelőtt a Merkel vadászfegyverek és sportfegyverek gyártása azzal az ötlettel állt elő, hogy a vadászokat olyan ruházattal és eszközökkel látják el, amelyek ugyanolyan magas minőségi és praktikussági követelményeket garantálnak, mint Merkel vadászfegyverei, amelyek több mint 120 éve garantálják a minőséget. Ez az ötlet a Merkel Gear megalkotásával mára valósággá vált. Büszkén mutatjuk be Önnek ezt a kiváló minőségű ruhát igazi vadászoknak. Minden termékünk egyesíti a kiváló minőségű vadászati, szabadtéri, professzionális és taktikai ruházat előnyeit. Ezzel új mércét állítunk fel a minőség, a változatosság, a teljesítmény és a tartósság tekintetében.

A Merkel Gear minden vadásznak való a Tátrától a Dunáig. A cég különböző szakértőkkel dolgozik, és csak a legjobb gyártó létesítményekkel működik szerte a világon. Alapvetően prémium szövetet használnak, és törődnek a fenntarthatósággal. Ezért bízunk a Cocon 37.5® technológiában A RENDSZERREL VALÓ VADÁSZRUHÁK ÉS FELTÉTELEK – EZ A MERKEL FELSZERELÉS. Néhány évvel ezelőtt a Merkel vadász és sportfegyverek gyártása azzal az ötlettel állt elő, hogy a vadászokat olyan ruházattal és eszközökkel látják el, amelyek ugyanolyan magas minőségi és praktikussági követelményeket garantálnak, mint Merkel vadászfegyverei, amelyek több mint 120 éve garantálják a minőséget. Ez az ötlet a Merkel Gear megalkotásával mára valósággá vált.

A MERKEL GEAR COMPANY KÉPVISEL:

  • MINŐSÉG
  • SOKFÉLESÉG
  • ÁLLANDÓ TELJESÍTMÉNY

Az emberi test átlagos hőmérséklete 37,5 °C. A bőr ideális páratartalma (mikroklíma) 37,5%. Ha ezek a mérések megegyeznek, az emberi test a komfortzónájában van, és csúcsteljesítményre képes. HŐSZABÁLYOZÁS A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT!

Az emberi test nagyon hatékonyan képes szabályozni a hőmérsékletet. Miközben az energia felszabadul, nedvesség keletkezik, amely párologtatással lehűti a testet. Az izzadás azonban kedvezőtlen testizzadáshoz is vezet, például szag keletkezésével. A 37.5® belső anyag 800%-kal megnövelt, így képes felszívni és eltávolítani a nedvességet a testből. A komfortzóna érintetlen marad, a teljesítmény pedig korlátlan. Ha vadászfelszerelésről van szó, a sikeres vadászat kulcsa a kényelmes hőmérséklet tartomány és a mozgásszabadság közötti egyensúly. A döntő pillanatban a testet nem gyengítheti a hideg vagy a meleg.

FUNKCIÓ ÉS ELŐNYÖK 37.5®
A speciális rostok tárolják a nedvességet és a testenergiát, elvezetik a nedvességet a testből, és energiát adnak hidegben. A részecskék teljesen CO2 semlegesek és nem bomlanak le mosás közben.

A Merkel Gear ruházat és kiegészítők teljes választékát itt találja: Merkel Gear ruházat