Kanadai csúcsminőség a vadkamerák világában

A kerületben a vad mozgásának, lehetséges tenyésztésének, a populáció megfigyelésének vagy az állat- és növényvilág kölcsönhatásának észlelése, csak szórakozásból vagy otthoni biztonsági kamerákként. A vadkamerák használata végtelen. Elképesztő képeket készíteni az állatokról természetes élőhelyükön.

A vadon élő állatok ösztönösen és jogos félelmükben félnek az emberektől, ezért a telefonnal vagy kamerával való kúszás nem valószínű, hogy meghozza a kívánt eredményt, vagy hihetetlen türelem kell hozzá. Egyszerűbb megoldás a vadkamera megvásárlása.

A vadkamera a mozgás és a hő keverékének észlelésének elvén működnek. A beépített érzékelők elindítása után mindent lefényképeznek, ami éppen a kamera előtt van. Jelenleg sokféle ilyen típusú eszköz áll rendelkezésre a piacon. Mindegyikük kissé eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a vevő számára legfontosabbakhoz vannak igazítva. A megvásárolt vadkamera típusa a megvásárolni kívánt képek típusától és minőségétől, valamint a berendezésekbe fektetni kívánt költségvetéstől függ.

Ezek az eszközök hatékony módszernek tűnnek a folyamatos mintavétel biztosításához, azaz a fényképezéshez, még a nehezen elérhető helyeken vagy körülmények között is. Általában nagyon tartósak és ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek is.
A hagyományos digitális kamerával ellentétben a nyomvonal -kamerákat a tárgy mozgása és még a testmeleg is aktiválja - az eredmény az, hogy nem kell fizikailag ott lennie, ahol beállította kamerét a kívánt felvételhez.
A SPYPOINT kanadai márka vadkamerái is kínáljuk. Az összes felajánlott létesítmény között a napelemek berendezésének köszönhetően jeleskednek, amelyek pl. kímélje meg pénztárcáját az elemek vásárlásától.

Elsőként mutatjuk be a SPYPOINT LINK - vadkamerát. Az ultrakompakt vadkamera minden mozdulatot rögzít a gyors exponálásnak köszönhetően, hihetetlen 0,7 másodperc alatt. A csomag újratölthető akkumulátort, magyar utasításokat, USB -kábelt, hevedert az eszköz rögzítéséhez, rögzítőkonzolt és egy előre beállított SIM -kártyát tartalmaz, amelyeket behelyez a készülékbe, és megkezdődhet az egyedi fotók gyűjteménye! Rendkívül egyszerű és világos menüvel rendelkezik, beállításokkal, valamint egy SIM -kártyával, amely automatikusan a termékhez tartozik. Mindössze annyit kell tennie, hogy párosítja a vadkamerát a telefonon lévő alkalmazás segítségével. Havonta akár 100 fotót is ingyenesen küld. 

A korlát feletti fénykép küldése az árlista szerint kerülnek felszámításra, amely megtekinthető: Árlista

Újdonság és előnyös funkció az állítható látómező, amely az 5–80 fokos íves lencsének köszönhetően képes rögzíteni. A képeken a hónap dátuma, ideje, hőmérséklete és fázisa látható.
Ezeknek az eszközöknek a legnagyobb előnye a már említett napelemes töltés, amellyel időt takaríthat meg az elemek cseréjével, valamint a pénzt, mert az új akkumulátorok meglehetősen költségesek.

A napkollektoros vadkamera család második készüléke a SPYPOINT LINK-MICRO S LTE, amellyel vásárláskor ingyenes SIM-kártyát, valamint újratölthető lítium elemet kap. Ismét a költségvetés és az idő megtakarításáról van szó. Tehát az erősebb és drágább fotócsapdába fektetett pénz rövid időn belül visszafizeti Önt.

Ez a vadkamera tele van olyan funkciókkal, mint a fényképek küldése az LTE hálózaton keresztül (ismét havonta akár 100 fotó ingyen), a legegyszerűbb vezérlés, vagy egy LTE modul, amely gondoskodik a vadkamera és a mobilalkalmazás közötti zökkenőmentes kommunikációról .

Az sms csomagok árlistáját és egyéb információkat a következő címen talál: Információk a SPYPOINT -rólInformácie o SPYPOINT

A napelemes vadkamerák körét a SPYPOINT SOLAR-DARK 12 Mpx zárja, 16 GB-os memóriakártyával és ingyenes olvasóval. Ultra kompakt. A kis test érdekes tulajdonságokat rejt, amelyek pl. zársebesség, a terméket tökéletesen álcázó kialakítás, FULL HD videók rögzítése kiváló minőségben és hosszú akkumulátor -élettartammal. Az innovatív árnyékolt mozgásérzékelő gyorsabban érzékeli a mozgást.

A SPYPOINT SOLAR DARK kamera akár 42 láthatatlan LED diódával is rendelkezik, ennek köszönhetően a képek élesek és nagyon jó minőségűek még rossz fényviszonyok mellett vagy éjszaka is. A készülékbe épített képernyőn gyorsan és egyszerűen beállíthatja SPYPOINT kameráját. Ismét nemcsak pénzt, hanem időt is megtakaríthat az elemek cseréjével és megvásárlásával.

A SPYPOINT vadkamerák a következő címen találhatók: SPYPOINT