Fegyverek és kegészítők

Élesen összejétszott páros

Élesen összejétszott páros

A szlovák TETRAO márka elsősorban a vadászok körében ismert, akiknek vadkamerákat, cipőket, poggyászokat vagy távcsöveket, valamint stílusos kiegészítőket kínál a pénztárcától az ékszerig. Nemrég a szabadtéri tevékenységek más rajongóira is kezdett összpontosítani, és több kést is bemutatott. Közülük kettőt néztem meg részletesebben.

Teljes cikk olvasása

Teljesen állítható társ vadászatra és lőtérre

Teljesen állítható társ vadászatra és lőtérre

A GRS fegyveragyazás történetének megírása a norvégiai hornindale-i Grodås kisvárosban kezdődött. Idővel, ahogy a fegyveragyazás egyre népszerűbbé váltak az emberek körében, nemzetközileg elismert márkává váltak, amely innovációt és új gondolkodást teremt a vadászati ​​és lövésziparban. Ez a fejlesztés a kíváncsiság, a lendület és a vállalkozói készség jellemzőire épült.

Teljes cikk olvasása

Pengék a Trolllandból

Pengék a Trolllandból

A norvég Helle kések a vadászok és a bushcraft szerelmeseinek ikonjai közé tartoznak. Az 1930-as évek óta kézzel készítik őket természetes anyagokból – a hangsúly a tartósságon, a ragyogó élességen és a jó megjelenésen. És van mögöttük egy történet, mint valami kalandfilmből!

Teljes cikk olvasása

Hogyan válasszunk kollimátort?

Hogyan válasszunk kollimátort?

A fegyverrel végzett pontatlan célzás a legalkalmatlanabb pillanatban bonyolíthatja a helyzetet. A megoldás azonban viszonylag egyszerű. A kollimátor egy hasznos kiegészítő, amely egy zöld, kék vagy piros LED-et céloz meg, és minden mozgó tárgyat megcélozhat. Megmondjuk, melyik kollimátor alkalmas az Ön fegyveréhez.

Teljes cikk olvasása

Delta Optical – megfizethető optika mindenki számára

Delta Optical – megfizethető optika mindenki számára

A Delta Optical márkát 2002-ben alapította az optika iránt érdeklődő emberek csoportja. Termékei magas minőségére, megfizethető áron való hosszú távú hangsúlyozásának köszönhetően tizenhat év alatt elégedett vásárlók millióit szerzett nemcsak Európában, hanem szerte a világon. A távcsöveket és a céltávcsöveket rendszeresen szigorú tesztelésnek vetik alá a neves német DEVA intézetben. Ezek a tesztek csak megerősítik a Delta Optical termékek magas minőségét, amelyek megfelelnek a legszigorúbb kritériumoknak is. És ezért is megengedhetik maguknak, hogy kiterjesztett garanciát vállaljanak optikai eszközeikre – 5 év kollimátorra, sőt akár 10 év távcsövekre és céltávcsövekre is. Ennek a márkának az optikája rendszeresen nyer nemzetközi díjat rangos világversenyeken. Ezért nem meglepő, hogy a Delta Optical eszközöket a rendőrök, hegyimentők, az erdőőrség tagjai, valamint a rendfenntartó és biztonsági erők sok más tagja is előszeretettel használja.

Teljes cikk olvasása

Fel