Női téli kabát Merkel Gear Expedition Winter

Termékkód: MG31416000
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
  • Kabát rendkívül hideg időjáráshoz
  • Szél és vízálló anyag
  • A legapróbb részletekig kifinomult
  • Merkel Gear integrált membrán 37.5
  • Számos zsebbel felszerelt

A Merkel Gear Expedition Winter női téli kabát a téli szezonra és az északi extrém vadászatra szuperlatívuszokból készült téli kabát. A kabát egész évben használható. Puha és rugalmas, 3 rétegű, integrált 37,5 membránnal ellátott laminátummal kiegészítve, véd a szél és az eső ellen. Párás időben ellenáll a speciálisan kifejlesztett membránnak köszönhetően. Merinórétegekkel kombinálva a dzseki a legkeményebb körülmények között is elkíséri Önt. A kabát teljesen szél-, vízálló és a piacon jelenleg elérhető legjobb anyagokkal van bélelve. A felső Merkel Gear kabát 2 vastag, vízálló cipzárral ellátott zsebbel rendelkezik. Két extra méretű zseb is található, amelyek zajos cipzárral zárhatók. A Merkel GEAR kazettarendszerrel való használatra 2 nagyméretű, gombokkal zárható zseb található. A kabát belsejében két nagyon nagy oldalsó zseb található, melyeket csendes cipzárak zárnak le. A dzseki külső szövete, amely 37,5 részecskével van ellátva, abszolút csendessé teszi ezt a kabátot.

Kétségtelen, hogy a 37,5-es membránnal rendelkező Merkel-dzseki messze a legjobb arányt képviseli a hő és a súly között! Ez a kabát teljesen kidolgozott és nagyon meleg. Például, ha a Merkel Merino pólótól eltérő WNTR kabátot visel, akkor nem kell más réteget viselnie. A dzseki külső rétege matt, olíva színű, a mikroszálak pedig robusztus nejlonból készülnek. A külső szövet javított felületkezeléssel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a víz ne maradjon a kabát felületén.

A 37,5 membrán előnyei: rendkívül jó hő / tömeg arány, rendkívül gyorsan száradó, rendkívül kicsi a csomag mérete. Azok számára, akik értékelik a rendkívül funkcionális, könnyű és sokoldalú felszerelést, ajánljuk Merkel Gear kabátunkat.

Lélegző képesség: 20 000 g / m2 / 24 óra

Vízállósság: 20 000 mm

Termék vélemények

Fel