EKO Active tisztítóhab TETRAO 200 ml

Termékkód: TX-IEKO-PENA-200
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
3 340 Ft áfával
  • Hatékonyan távolítja el a szagokat, sarat és egyéb szennyeződéseket
  • Maximálisan biztonságos az ember számára
  • Kellemes illatot hagy maga után
  • Biológiailag lebomló

A TETRAO egy ökológiai hatóanyag aktív, rendkívül hatékony hab formájában, amely a nanotechnológia elvén aktívan megtisztít minden felületet a szennyeződésektől. Ez az ártalmatlan nano tisztító a természetre vagy a bőrre alkalmas az iszap, foltok és szagok hatékony eltávolítására. Különösen alkalmas cipőkhöz és textilekhez, használható ágynak, autónak, de akár otthoni használatra is. Teszttel és PZH tanúsítvánnyal igazolt antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Emberekre és állatokra biztonságos, természetes és biológiailag lebomlik. Használat után kellemes, frissítő illatot hagy maga után.

Nem tartalmaz:
Glicerolok, parabének, szilikonok, paraffinok, cerezinek, foszfátok, SLES, SLS, mesterséges színezékek, szintetikus illatanyagok (terpének), szintetikus sűrítőanyagok (anti-cianidinek), petrolkémiai anyagok, állati eredetű anyagok, fémvegyületek.

Hogyan kell használni:
Használat előtt kb. 5 másodpercig rázza fel. Használjon habosítót, hogy a termék elérje a teljes felületet. A permetezés után hagyjuk hatni a habot, majd töröljük át szivaccsal, majd töröljük le ruhával. A terméket nem kell vízzel lemosni. Textíliák esetén egyszerűen törölje le egy szivaccsal.

Tárolás:
Az eredeti tartályban, 15-35°C-on tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Védje a fagytól. Tartsa távol gyermekektől. A termék színe és állaga megváltozhat a hőmérséklet hatására, ami nem befolyásolja a tulajdonságait. Csak az üres tartályokat hasznosítsa újra.

Óvintézkedések:
Kerülje a szembe jutást, mert enyhe irritáció léphet fel, hasonlóan a szappan használatához. Szembe jutás esetén nyissa ki a szemet és azonnal öblítse ki tiszta vízzel. Véletlen lenyelés esetén ne hánytassunk, hanem igyunk sok folyadékot.

NEM TARTALMAZ SEMMILYEN RÁKKELŐ ANYAGOT

Veszélyes összetevők: nincs
Lejárati idő: a csomagoláson feltüntetve
Kitermelés: 100 ml/m2

Szlovákiában készült

Termék vélemények

Fel