ATN BinoX 4K 4-16x távcső éjjeli / nappali

Kategória: Éjjellátók
Termékkód: ATNBINOX4K
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
384 650 Ft áfával
 • 4K technológia kétmagos processzorral kombinálva
 • Éles kép bármilyen körülmények között
 • Nagy felbontású érzékelőt használ, amely lehetővé teszi a tiszta éjszakai látást
 • Olyan vizuális élményt nyújt, mint semien más eszköz
 • Videofelvétel FULL HD formátumban

Éjjellátó - Az ATN BinoX 4K SMART HD optikán alapul. A legfejlettebb digitális képfeldolgozó architektúrát használja az éjszakai látásban. Az éjszakai látás a legmodernebb 4K Ultra HD érzékelővel és kétmagos processzorral van felszerelve. Ezek a technológiailag fejlett termékek páratlan képminőséget biztosítanak, akár 10 -szeres nagyítás nélkül is!

Beépített lézeres távolságmérő - A beépített lézeres távolságmérővel könnyedén mérheti az 5-1000 méteres távolságokat.

A BIX technológia (ballisztikus információcsere) lehetővé teszi az ATN SMART HD eszközök kommunikációját és információcseréjét. A BIX az évekig tartó kutatás és fejlesztés csúcspontja. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy rendszereink értékes információkat cseréljenek egymással a fényképezés megkönnyítése és finomítása érdekében. Az egyszerűen párosított BIX technológia független minden alkalmazástól, így nem kell további felszerelésekre támaszkodnia.

Töltsön fel videókat, készítsen fényképeket és vigye haza ezeket a képeket, amelyeket megoszthat barátaival, családjával és közösségi oldalaival. A BinoX -4K sima zoom funkciója lehetővé teszi a nagyítást anélkül, hogy olyan zavaró lenne, ami természetes - elfelejti, hogy távcsövön keresztül néz. A BinoX-4K kristálytiszta kilátást nyújt a világnak éjjel-nappal, egyedülálló nappali és éjszakai nézetmóddal.

Az éjszakai látás először 4K minőségben érhető el. Éles és tiszta képek, amelyek a legsötétebb helyeken és a legapróbb részletekig is megkülönböztethető tartományt mutatnak. A kezelőfelületet úgy tervezték, hogy könnyen és intuitívan lehessen beállítani és használni. A helyi menük megkönnyítik a leggyakoribb parancsok elérését. A 3D animáció minden fontos skálája megjelenik a képernyő szélén, hogy ne zavarja a látómezőt. A BinoX rögzítőrendszer nagyfelbontású állóképeket és videókat rögzít, amelyeknek köszönhetően megoszthatja legújabb kalandjait barátaival a házban vagy otthon.

A kétmagos processzor beépítésével most sokkal jobb teljesítményt érhet el. Most Wi -Fi -n keresztül streamelhet élő videót, és átviheti mobileszközére, miközben távcsövébe tölt fel. Nincs késés vagy teljesítményvesztés

Csatlakoztassa telefonját vagy tabletjét, és mindent egyszerre láthat. Szeretné látni, amit eddig látott? Semmi probléma! Miután elindította az alkalmazást WiFi -n keresztül, nyissa meg a galériát, és játszhat a legújabb rögzített kalanddal. Minden fénykép és videó kéznél van. A legújabb ismert technológiákra épülő, integrált BinoX-4K Obsidian Core számítógép a leggyorsabb és legerősebb processzor az ATN távcsőben. Villámgyorsaság és késedelem nélküli teljesítmény jellemzi. A sebesség és a nagy felbontás egyetlen gombnyomással elérhető.

A BinoX távcső számos funkcióval van felszerelve, minden paraméter valós időben megváltoztatható közvetlenül a kijelzőn. Ezenkívül akár 18 felhasználói profil közül is választhat. A készülék beépített 4 GB memóriával és videók és képek rögzítésének lehetőségével rendelkezik. A memória SD kártyával 64 GB -ig bővíthető.

Az új beépített lítium-ion akkumulátor lehetővé teszi a halászatot késő estig vagy kora reggel, hihetetlen 15 órás működési idővel. Takarítson meg pénzt, ha újrafelhasználható vagy eldobható elemeket vásárol.

Termékleírás:

Érzékelő: ATN 4K M265 3864 (H) x 2218 (V)
Nagyítás:
4-16x
Látószög:
6 fok
Lencse:
65 mm
Érzékelő felbontása:
600 lp / mm
Kijelző felbontása:
1280x720x2 px
A szemlencse beállítása:
60 - 70 mm
Utóvilágítás hullámhossza:
850 nm
Fókuszálási tartomány:
10 m - végtelen
Integrált megvilágítás:
Igen
Lézeres távolságmérő:
Igen
Pontosság:
± 1 / m tartomány 5-1000 m
Videofelvétel felbontása:
1080p 30/60/120 fps
Wi-Fi funkciók:
(streaming, galéria és vezérlők) iOS és Android
Bluetooth:
Igen
3D gyorsulásmérő:
Igen
3D giroszkóp:
Igen
3D magnetométer:
Igen
E-barométer:
Igen
E-iránytű:
Igen
Sima zoom:
Igen
Éjjellátó mód:
Igen
Mikrofon:
Igen
Micro SD:
4-64 Gb
Akkumulátor élettartama:
(Li-ion) 15+ óra
Üzemi hőmérséklet:
-28 ° C -48 °
Méretek:
240 x 128 x 67 mm
Súly:
1,12 kg

Csomag tartalma:

 • 1x BinoX 4K 4-16x távcső
 • 1x tok
 • 1x pánt
 • 1x tisztítókendő
 • 1x USB kábel USB-C
 • 1x objektívsapka

Termék vélemények

Fel