Hőkamera céltávcső ATN MARS LT 35mm, 320x240 60 Hz 4-8x

Kategória: Hőkamerák
Termékkód: ATNMSLT3235
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • A nagy teljesítményű Osidian CORE LT érzékelők következő generációja
  • Éles kép bármilyen körülmények között
  • 4 generáción keresztül nagy felbontású érzékelőt használ
  • Képfrissítési gyakoriság 60Hz
  • Az Obsidian Core egy rendkívül speciális számítógép
  • Érzékelési távolság 1510 m-ig

effektív távolság az emberi alak észleléséhez:
Észlelés - 1510 méter
Felismerés - 680 méter
Azonosítás - 400 méter

Az ATN MARS LT az ATN MARS (THOR) sorozat legkönnyebb eszköze, amely nagyobb sokoldalúságot biztosít. Fegyverre használható puskatávcsőként, ahol a súly tényező dönt. A hőkamera kemény alumíniumötvözetből készül, ütésálló elektronikával. Hagyományos távcsövet kap, kinézetével.

A szabványos 30 mm-es gyűrűk és az ergonomikus kialakítás magától értetődő. Az ATN MARS LT nemcsak könnyű, hanem könnyen használható és beállítható is. 2 színpaletta közül választhat (Black Hot / White Hot). Kiválaszthatja a célkereszt stílusát is, és készen áll a minőségi vadászkalandra. A One Shot Zero segítségével a megfigyelés még soha nem volt ilyen egyszerű. A vezérlőgombok úgy vannak elhelyezve, hogy véletlenül ne lehessen őket megnyomni. A céltávcső belső lítium akkumulátorral működik, élettartama akár 10 óra. Az ATN Mars LT hőkamera céltávcsövet elsősorban alacsony, mindössze 650 grammos súlya jellemzi.

A 320x240 felbontású szenzor egy emberi alak részletét jeleníti meg 1510 méteren. A Mars LT két színpaletta közül választhat: fehér és meleg fekete, kontraszt beállítási lehetőséggel. Az új szenzor vitathatatlan előnye a 60 Hz-es frissítési frekvencia, aminek köszönhetően tiszta és sima képet kapsz, szaggatás nélkül. A Mars LT-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy kaliberű fegyverek nyomásának, és edzett alumíniumötvözetből készült.

Az ATN termékeknél sokkal egyszerűbb a felvételkészítés, mint a nappali optikánál. Ha a felvételi funkciót választja, két szándékos kereszt áll a rendelkezésére. A célpont közepére lő, és a találat például 10 cm-rel a középpont felett van. Egyszerűen mozgassa a második keresztet a puskatávcsőben a lövedék ütközési pontjára. Tehát most van az egyik kereszt a célpont közepén, a másik kereszt pedig az ütközési ponthoz kerül. A forgatás nagyon gyors és egyszerű.

Termékleírás:

Az akkumulátor élettartama 10 óra
Súly 650g
Érzékelő ATN Obsidian CORE LT
Szemkönnyítés 90mm
Töltés C típusú USB
3D giroszkóp igen
Színpaletták Fehér meleg - fekete meleg
Tubus átmérője 30mm
Szerelék 30mm hagyományos gyűrűk
Nagyítás 4-8x
Ballisztikai számológép igen
Tápellátás Integrált akkumulátor
Bluetooth nem
A szenzor felbontása 320x240 px
Méretek 292x55x56 mm

Csomag tartalma:

hőkamera céltávcső ATN MARS LT 320 4-8x
Szemlencse
Puskatávcső tok
C típusú USB kábel
Kendő optika tisztításához
Kézikönyv

Termék vélemények

Fel