Szétszehető olló Gerber Processor - Take A Part Shears

Termékkód: GB30-001438
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Ha olyan szerszámra van szüksége, amely mindent elbír, a Gerber Processor leszerelhető olló itt az Ön számára. Forradalmi tervezés, kreativitás, független eszközök. Mindez benne van a Processor ollójában.

Az ollót minden az egyben stílusban tervezték. Könnyen csomagolhatók, intuitív használatuk és tisztításuk is egyszerű. Nem közönséges halollók. Egy csomagban számos funkciót tartalmaznak. A bélkampó funkció megkönnyíti a nyitási munkát a belsőségek eltávolításához. Az olló standard funkciója úgy van optimalizálva, hogy az uszonynyíró funkciót is elláthassa. A fogantyú kialakításának célja a kéz fáradásának csökkentése és a munkakényelem növelése.

HydroTread Grip - technológia, amelyet magas részeken alkalmaznak a tapadás és a gyors vízelvezetés miatt a mindennapi tisztítás során.

Legyen szó parton horgászatról, kajakozásról vagy legyezős horgászatról, a legjobb horgásztermékekkel kell rendelkeznie a felszerelésében. Ne keressen tovább, mint a Gerber Processor Scissors. Az olló úgy készült, hogy egy életen át kitartson. Az olló lehető legjobb teljesítménye érdekében csak öblítse le ezt a szerszámot tiszta vízzel, és törölje le alaposan egy tiszta törülközővel.

Az olló a következő funkciókkal rendelkezik:

Bélhorog
Beépített skálázó
Vágás
Uszonyvágó
Késvágó penge sima éllel
Take-A-Part - könnyű tisztítás + független szerszámhasználat
Ergonomikus fogantyú HydroTread Grip ™
Zsinór lyuk a rögzítéshez
Öblítőhüvely biztonsági választással
Korlátozott élettartam garancia

Hossza: 25 cm
Súly: 213 g
Fogantyú: üveg erősítésű nylon és TPE

Termék vélemények

Fel