Vadászkés Helle GT

Kategória: Kések Helle
Termékkód: HL36
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
50 400 Ft áfával
  • A késgyártásban hosszú hagyományok változtak meg
  • Hagyományos skandináv design
  • Minőségi anyagok
  • Felülvizsgált részletek
  • Elegancia és precizitás

A Norvég világhírű és neves Helle márka vadászkései régóta népszerű kések a vadászok és minden késrajongó körében. Jellegzetes kialakításával rendelkezik, amelyet a kés skandináv hagyományai egészítenek ki.

A kés fogantyúja úgy van kialakítva, hogy a fogása nem okoz problémát bármilyen kézméret esetén. A fogantyú első végén egy védő található, amely a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja a kezelés során. A kés penge kiváló minőségű laminált, rozsdamentes, hármas acélból készül. A kés élezése első osztályú Skandináv. Kézzel csiszolt, ami még élesebbé teszi. A penge ellenáll a repedéseknek és töréseknek. A penge tartós élessége csak azt bizonyítja, hogy a Helle kések valóban kiváló minőségűek. A kések elitje közé tartozik, amelyeket nem csak a vadászok vagy akár minden késrajongóknál népszerű. A késtartó minőségi valódi bőrből készült.

A kés nevében a GT rövidítés szerepel, amely a Németországban található Globetrotter kezdőbetűit jelenti. Ez a cég járult hozzá a kés minőségi kialakításához.

Termékleírás:

Penge felépítése: stick tang
Penge anyaga: hármas, laminált, rozsdamentes acél
Fogantyú anyaga: nyír, bőr és alumínium huzat
A tok anyaga: valódi bőr
Kés kialakítás: eredeti Gunnar Lothe kivitel
Penge hossza: 123 mm
Súly: 150 g

Termék vélemények

Fel