Nordik 3-pack vadhívók előnyös csomagolása közönséges ragadozókra

Kategória: Vadhívók
Termékkód: PO2100
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A Nordik Predator a költséghatékony Nordik Predator háromrészes ragadozócsalik készletét kínálja. A készlet tartalmaz Nordik Crying Bird, Nordik Predator Mini és Nordik Fox Heat csalikat. Ezzel a készlettel mindig rendelkezni fog a szükséges hangokkal, hogy elcsábítsa a gyakori ragadozófajokat.

Vadhívó Nordik Predator Crying Bird

Ezt a vadhívó kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy utánozza a bajba jutott madarak hangjait. Ezek a hangok nagyon hatékonyak a rókák és más ragadozók vonzására, még nyáron is.

A bajba jutott harkály sikoltozásának utánozásához fújjon röviden és intenzíven trrr, trrr, trrr ütéseket a csaliba. Ha a kismadarak sírását szeretné utánozni, fújjon kevesebbet a csaliba, és használja a belélegzéskor kiadott hangot. Hagyja, hogy a levegő a műcsali körül is elszabaduljon. Ha rövid, egyenletes levegőáramot fúj a csaliba, nagyon valóságos nyúlsikoltást kap. Szimulálja a csalit 15-30 másodpercig, üljön csendben 1-2 percig, majd ismételje meg ugyanazon az állomáson.

Vadhívó Nordik Predator - Mini Predator

Ezt a műcsalit kifejezetten az egér- és pocokfütyülés, valamint a nyúlsikoltások utánzására fejlesztették ki. Ez a műcsali a Nordik Predator műcsali kisebb kiadása, de vékonyabb membránnal és kisebb hangtáblával. Nagyon könnyen használható, és nagyon könnyen utánoz többféle hangot.

Visító egerek: csúsztassa a gumigyűrűt a membrán végére, és rövid időközönként fújja be a csaliba.

Nyúl és nyúl sikoltozása: helyezze be a csalit a szájába, és nyomja meg ajkával vagy fogával. Minél mélyebben van a csali a szájában, annál durvább lesz a hang. Ha a gumigyűrűt tetszőleges pozícióba mozgatja a műcsali testétől a végéig, a műcsalit a kívánt hangra hangolhatja. Változtassa meg a hosszú és rövidebb hangokat 15-20 másodpercig, és ismételje meg 3-4 percenként. Felváltva nyissa ki és csukja be a tenyerét a csali vége előtt a hitelesebb hangok érdekében. Mozgassa a fejét.

Vadhívó Nordik Fox Heat

A Nordik Fox Heat kifejezetten a párzási időszakban partnert kereső rókák vonzására fejlesztették ki. Más időszakokban is hatásos, amikor a rókák megvédik a területüket. Egyes rókák csábításra reagálnak, mások csendesen jönnek.

Kézikönyv:
Két különböző sípoló hangot használunk
1. A mutatóujjával fedje le a hangkamrában lévő lyukat, és fújjon óvatosan háromszor a „trr” csaliba (trr, trr, trr), 10 másodperc szünet (trr, trr, trr), 10 másodperc szünet (trr, trr, trr). Ismételje meg ezt a hangsort 5-10 percenként, miközben 30-40 percet vár.
2. A mutatóujjával fedje le a hangkamrában lévő lyukat, és fújjon négy rövid, gyengéd levegőt rövid sorozatban, 3 másodpercig tartó hosszú levegőlökéssel végződve, amint elkezdi fújni, húzza ki az ujját a lyukból. és a hang véget ér.(ju-ju-ju-ju-jullllliiiiiii). Szünet 10 másodpercig, és ismételje meg. Ismételje meg ezt a hangsort 5-10 percenként 30-40 perces várakozással.

Termék vélemények

Fel