Vadhívó Nordik Roe Szett DVD Vadhívó Nordik Roe Szett DVD 1
Árengedmény 5%

Vadhívó Nordik Roe Szett DVD

Kategória: Vadhívók
Termékkód: PO2101
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
10 985 Ft áfával 11 550 Ft

Az idei évre a Nordik Predator cég egyedi ajánlatot hoz szett formájában, mely tartalmazza a Nordik Roe műcsalit, a DVD Deer Lure-t cz felirattal és a Lanyard - zsinórt a vadhívóhoz, mobiltelefonhoz.

DVD 100% vadászati ​​felvételek - az egész DVD felvételekből áll a csali kezdetétől a őzbak megérkezésén át a lövésig és az azt követő felvételekig, mindezt hiteles hangok kísérik, jelenetek nélkül. A DVD valódi és izgalmas élményt nyújt az őzvadászatról.
Videó hossza: 75 perc

Ezt a csalit kifejezetten az őzek hívására fejlesztették ki. Mind a négy fő hangra van hangolva, amire szüksége van.

KÉZIKÖNYV:

Egyszerűen csúsztassa a gumigyűrűt a műcsali két legtávolabbi bevágása közé, és megváltoztatja a hangot. Ez a csali dupla hangtáblával rendelkezik, amelyet a jobb hangerőszabályozás érdekében használnak. Minél jobban eltakarja a hüvelykujjával a csali alján lévő lyukat, annál kevésbé lesz hangos a hang. Változtassa meg az „őzike és őz érintkezésének” hangját az „izgatott őz” vagy a „megtermékenyített” őzike hangjaival néhány percig, majd 20-30 perc múlva ismételje meg ugyanazon a helyen.

Őzsírás: Helyezze a gumigyűrűt a csali testétől az első (legtávolabbi) bevágásba, és röviden lélegezze be a csaliba az érintkező hangokért. Az őzhangok utánozásához harapja bele a fogát a csaliba a gumigyűrűn keresztül, és a hang erősebb lesz.

Suta hang: Helyezze a gyűrűt a második bevágásba. Helyezze be a fogakat a laza első bevágásba, és finoman harapja meg a membránt a csali teste felé. Helyezze az ajkakat a gumigyűrűre a második bevágásban, és fújja. Minél távolabb tapasztalja a membránt a gumigyűrűtől, annál magasabb lesz a hang (fiatal őzike) és fordítva (öreg őzike).

Párzó suta hang: Ugyanúgy járjon el, mint egy suta  hangját utánozva, de a csali elengedése után azonnal engedje el a fogak és az ajkak szorítását. Megkapja az őz hangját, amelyre az őz számít. sztori. Ezután váltogassa az izgatott őz rövidebb hangjait a megtermékenyített őz hosszabb hangjaival.

Gyártó: Nordik Gear AB, Svédország

Termék vélemények

Fel