Vadhívó sika szarvas Nordik Sika

Kategória: Vadhívók
Termékkód: PO29
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
12 215 Ft áfával

A Nordik Sika speciálisan úgy lett kifejlesztve, hogy utánozza a Sika szarvas hívását.

A Sika szarvasok hívása, kezdje a hívó aljának nyújtásával, helyezze a szájrészet az ajkába, és kezdjen el finoman fújni a csaliba, morogva, majd ismét finoman. Óvatosan váltson erős fújásra, hogy magas hangú sípoló hangot érjen el, majd óvatosan változtassa újra az intenzitást, és fújjon röviden, finoman és finoman morogjon. Csalogjon így háromszor, várjon, és állítsa be a következő csalisorozatot a szarvas reakciója szerint. Megjegyzés: Néha a szarvasok válasz nélkül jönnek. A legjobb eredmény és a leghitelesebb hangzás érdekében nyissa ki és csukja a kezét a csali elé. Ügyeljen arra, hogy ne fújjon nyálat a szájrészbe.

Ezzel a csalival egy bajba jutott fiatal gímszarvas csalit is lehet utánozni. Ez a hang elriasztja a szarvascsordát, és gyakran ugatva közelebb húzza őket. Ez a fajta csali a legsikeresebb a sűrű szarvaspopulációval rendelkező területeken.

A szarvas tarvad hívá sához húzza ki a csali alját, helyezze a szájrészt az ajkába, majd fújja ki. Finoman és hosszabb levegőlöketekkel fújjon 15-20 másodpercig, pihenjen 2-3 percig, és ugyanígy folytassa további 15-20 percig minden helyzetben. Az ilyen módon történő csalizás során ragadozókat, például farkasokat és hiúzokat is vonzhat azokra a területekre, ahol gyakoriak az őzek.

Termék vélemények

Fel