Szuper ár

Vákumcsomagoló FoodSaver FFS010X-01

Termékkód: FS-FFS010X
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
31 495 Ft áfával
  • Száraz vagy nedves étel vákumozására
  • Intuitív egygombos működés
  • Port az FoodSaver kiegészítők használatához
  • Függőleges tárolás
  • Egyszerű reteszelő mechanizmus
  • Állítható szívófej

Az FoodSaver időtálló vákuum csomagoklók úttörő innovációval járnak. Sokáig megőrzik az ételek magas minőségét és frissességét, az aromás ételek megőrzik aromájukat. Mindez többször hosszabb, mint a hagyományosan tárolt ételek. Bármit vákumozhat, amire szüksége van. A húsoktül kezdve a zöldségeken és gyümölcsökön át a szószokig és levesekig.

Az elegáns és kompakt kivitelű FoodSaver FFS010X-01 vákuum csomagoló ideális segítő minden háztartás számára. Függőleges helyzetben tárolható, így helytakarékos, és alkalmas minden és kisebb vagy nagyobb konyha számára. Az FFS010X-01vákumozzó kompatibilis az összes FoodSaver tartozékkal.

Az ételek vákumozása egyszerű folyamat, amelyet bárki kezelhet. Ez a vákuumcsomagoló valóban egyszerű vákuumot kínál. Az állítható fejnek köszönhetően bármilyen kiegészítővel vákumozhat. Egyszerűen helyezze be az Foodsaver tartályt a megjelölt helyre, helyezze be a csúszó fejet és nyomja meg a zöld gombot. Abban a pillanatban, amikor az ételt elszívja. Semmi nem szivárog ki a csomagból, így nincs "rendetlenség".

A FoodSaver vákumozók professzionális vastag barázdált fóliát használnak, amely tökéletes levegőelvezetést és légmentesen zárt csatlakozás létrehozását teszi lehetővé. Az így csomagolt élelmiszerek esetében a fagyasztókban történő tárolási idő 6 hónapról 2-3 évre (hús, zöldség, gyümölcs) meghosszabbodik a hagyományos csomagoláshoz képest. A hűtőszekrényben a tárolási idő egy hétről 6 hónapra meghosszabbodik. A speciális fóliatasakokat lehet mosni és újrafelhasználni. A fagyasztott ételeket a fóliában mikrohullámú sütőben főzhetik, felolvaszthatják és felmelegíthetik.

Tartsa hosszú ideig frissen az ételt, és akadályozza meg a baktériumok képződését. A vákumozott élelmiszerek eltarthatósága akár többször is hosszabb, mint a laza tárolású élelmiszereké. Ezért ne várja meg, amíg az étele romlani kezd. A FoodSaver FFS010X-01 vákuumcsomagoló kifizetődő befektetés. Spórol az ételeken, és végül a nehezen megkeresett pénzén.

Műszaki specifikáció:

Feszültség: 220 V, 50 Hz
Teljesítmény: 150 W
Méretek (hxszxh): 14,3 x 22 x 27,6 cm
Súly: 2,4 kg
Garancia: 2 év

Csomag tartalma:

  • 1x doboz fresh 0,7l
  • 5 × cipzáras tasak szeleppel, 0,95 l térfogattal
  • 1x vákuumcsomag FoodSaver FFS010X-01
  • 1x utasítás Magyar nyelven

Termék vélemények

Fel