Csúcsminőség
Szuper ár

Vákumos fóliahegesztő FoodSaver FFS015X

Termékkód: FS-FFS015X
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
34 965 Ft áfával
  • száraz vagy nedves ételek vákumozása
  • Intuitív egygombos működés
  • Fólia automatikus vákumozása és hegesztése
  • Port az FoodSaver kiegészítők használatához
  • Vákuum előrehaladási sáv
  • Egyszerű reteszelő mechanizmus
  • Nyomás: 0,53 bar

Az FoodSaver időtálló vákuum csomagolók úttörő innovációval járnak. Sokáig megőrzik az ételek magas minőségét és frissességét, az aromás ételek megőrzik aromájukat. Mindez többször hosszabb, mint a hagyományosan tárolt ételek. Bármit vákumozhat, amire szüksége van. A húsoktól kezdve a zöldségeken és gyümölcsökön át a szószokig és levesekig.

Az elegáns és kompakt kialakítású FoodSaver FFS0015X vákuumcsomagoló ideális segítő minden házhoz. Így helytakarékos, és alkalmas minden és kisebb konyha számára. Az FFS0015X porszívó kompatibilis az összes FoodSaver tartozékkal. Élvezze a szezonális ételeket és különlegességeket, és a ritkán használt alapanyagokat vagy romlandó ételeket tartsa hosszabb ideig frissen.

Az élelmiszer levegőnek való kitettsége miatt elveszítik tápértéküket és ízüket, különféle baktériumok, gombák és élesztőgombák képződnek. A FoodSaver ™ vákuum ételcsomagolás beszívja a levegőt, és bezárja az ízt és a minőséget. A FoodSaver táskák és edények gazdag kínálatának köszönhetően kibővítheti lehetőségeit, és tudományosan bizonyított élelmiszer-tárolási módszert alkalmazhat, amelyben az ételek akár ötször hosszabb ideig is frissek maradnak.

A FoodSaver vákumozók professzionális vastag barázdált fóliát használnak, amely tökéletes levegőelvezetést és légmentesen zárt létrehozását teszi lehetővé. Az így csomagolt élelmiszerek esetében a fagyasztókban történő tárolási idő 6 hónapról 2-3 évre (hús, zöldség, gyümölcs) meghosszabbodik a hagyományos csomagoláshoz képest. A hűtőszekrényben a tárolási idő egy hétről 6 hónapra meghosszabbodik. A speciális fóliatasakokat lehet mosni és újrafelhasználni. A fagyasztott ételeket a fóliában mikrohullámú sütőben főzhetik, felolvaszthatják és felmelegíthetik

Tartsa hosszú ideig frissen az ételt, és akadályozza meg a baktériumok képződését. A vákumozott élelmiszerek eltarthatósága akár többször is hosszabb, mint a laza tárolású élelmiszereké. Ezért ne várja meg, amíg az étele romlani kezd. A FoodSaver FFS0015X vákuumcsomagoló olyan befektetés, amely megtérül. Spórol az ételeken, és végül a nehezen megkeresett pénzén.

Műszaki specifikáció:

Feszültség: 220 V, 50 Hz
Teljesítmény: 150 W
Méretek: 40,8 x 8,7 x 14,5 cm
Súly: 2,4 kg
Garancia: 2 év

Tartozékok a csomagban:

  • 1 × fóliatekercs 28x300cm
  • 5 × 3,8 literes zsák
  • 5 × 0,94 L térfogatú zsák

Termék vélemények

Fel