Azonnal állítható lőbot IBO PRIMO TETRAO - BIPOD Gen.4

Termékkód: PO672
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Skladom, odosielame ihneď
48 640 Ft áfával

A piacon egy új márka - az IBO PRIMO - lő botjai egyre népszerűbbek a vadászok körében. Versenyképesek más márkák botjaival, de kedvezőbb és megfizethető áron.

A negyedik generációs IBO PRIMO lőbotja bipod továbbfejlesztett változata. 99%-os sikert biztosít nagy távolságok lövésénél, valamint nyílt mezőn vagy réteken történő vadászat során. Azonnali magasságállítás egyetlen kézzel, amikor csak szüksége van rá. Egy pillanat alatt tetszőleges magasságba állíthatja a lőbotot. Rendkívül strapabíró és igazán könnyű ütésálló, ami szállítás közben nem okoz gondot. Levehető felső kisebb-nagyobb menettel különféle optikai eszközökhöz.

Lehetőség a felső "V" megdöntésére a kéz és a fegyver kényelmesebb irányításához a csavar egyszerű meglazításával és más szögbe állítással. Praktikus a felső középső "V" is, amely a csavar könnyű meglazításával más szögbe mozdítható és teljesen le is vehető. Az IBO PRIMO bipod lőbot súlya 1,2 kg, magassága 117 cm-től (összecsukva) 190 cm-ig állítható. A bot lábai sarkai gumival vannak ellátva.

A tetejének leválasztásával a bot hirtelen állvány lesz, köszönhetően az optikai eszközökhöz, például fényképezőgéphez, távcsőhöz vagy más optikához használtó. Bármilyen helyzetben, például ülve, állva vagy térdelve, tökéletes támasztékává válik bármilyen terepen, ahol csendes és egyenletes beállítást biztosít. Az IBO PRIMO Bipod lesz a kedvenc segítőd, akivel egy lövést sem rontasz el.

Termék vélemények

Fel