Csúcsminőség teljesítmény

Vadkamera Cuddeback 20 megapixeles H-1453

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: PO1198
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
66 150 Ft áfával
  • Reakcióidő csak 1/4 mp
  • Fotó felbontás akár 20 Mpx
  • Utánvilágítás 30 m-ig
  • Cserélhető fény
  • SD kártya nélkül is működik
  • Különböző nappali és éjszakai beállítások lehetősége

A mindössze 1/4 másodperces záridő lehetővé teszi még gyorsan mozgó állatok vagy emberek rögzítését is. Az első kép 1/4 másodperc alatt, a következő pedig körülbelül 1 másodperc alatt készül el. A Cuddeback C2 2 képet képes rögzíteni, míg a legtöbb más kamera csak 1. Nem fordul elő, hogy a képei üresek lesznek, vagy csak állatok vagy emberek egy részét látja.

Természetesen kiváló képminősége van, ami elképesztően tiszta, minimális elmosódással még mozgás közben is. A fénykép kiváló minőségű CMOS-érzékelőt képes rögzíteni a kamera legfeljebb 20 Mpx felbontásban. Az ilyen kiváló minőségű fotók még a legkisebb részleteket sem fogják kihagyni. Az erőteljes infra  megvilágítás 30 méteres távolságig biztosítja az megvilágítást. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben készítsen képeket nagyobb távolságokon.

A Cuddeback külön nappali és éjszakai kamera beállításokat tesz lehetővé. Ez egy olyan tulajdonság, amelyet nehéz megtalálni a vetélytársainál. Például beállíthatja a felvétel késleltetését a nap folyamán 5 másodpercre, hogy ne hagyjon ki egyetlen mozdulatot sem. Éjjel, vagy legalább 15 másodpercig az akkumulátor energiatakarékossága érdekében. Napközben fényképeket készíthet, éjszaka pedig videofelvételeket készíthet. Nappal 5 képet készíthet sorozatból, éjszaka pedig csak egyet. Tökéletesen beállíthatja a vadkamera beállítását nappal, és attól függetlenül éjszaka is. A fejlett "Time Elapse" funkció lehetővé teszi, hogy beállítsa a fényképezési tartományt 10 másodperctől 24 óráig, és beállíthatja a fényképezőgépet függőleges mozgásra vagy mozgás nélkül is. Kiválaszthatja, hogy ez a beállítás csak nappal vagy éjszaka legyen, vagy nappal és éjszaka is működjön-e. A "Zone control" funkció lehetővé teszi széles vagy keskeny látótávolság beállítását. A Wide-széles ideális a mezők, rétek és szabad területek megfigyeléséhez, keskeny a vadak megfigyeléséhez az etetőknél.

A vadkamera további gyakorlati előnye a legtöbb versenytárssal szemben, hogy beépített memóriája 120 MB. Legfeljebb 200 képet képes tárolni ebben a memóriában (a választott felbontástól függően), és a vadkamera SD-kártya behelyezése nélkül is működhet. A fényképezőgépet 8 AA elem táplálja (a maximális teljesítmény és állóképesség érdekében lítium elemeket javasolunk).

Utánvilágítás IR megvilágítás 850nm LED
Megvilágítás hatótávolsága 30 m-ig
Fotó felbontás 5/20 Mpx
Videó felbontás HD (720p)
Videó képkockasebesség (fps) 20 kép / mp
Videó hossza 10/20/30 s
Hangfelvétel Igen
Reakciódő 1/4 s
Trigger intervallum 1 s - 60 perc
Mozgásérzékelő szélessége 95 °
Érzékelő érzékenysége Alacsony / Normál / Magas
A kép szélessége 55 °
Folyamatos fényképezés Igen (1-5 fénykép)
Időzített funkció Igen (10 s - 24 óra)
MMS / GPRS modul Nem
Kétirányú kommunikáció Nem
Fényképezési időzítő Igen
Beépített kijelző Igen
A fotón megjelenített adatok dátum, idő, hold fázis,vadkamera azonosító
SDHC-kártya támogatás Akár 32 GB
Tápellátás 8x AA (a hosszú élettartam érdekében lítium elemeket ajánlunk)
Állvány menet Igen
USB kimenet igen (micro USB)
Súly 490 g (elemek nélkül)
Méretek 137 x 84 x 60 mm
Üzemi hőmérséklet -20 ° C és + 60 ° C
A csomag tartalma vadkamera, heveder, a Genius Mount szerelvény,utasítás

Termék vélemények

Fel