Vadkamera Cuddeback Attack 940 nm-bemutató darab
Árengedmény 72%

Vadkamera Cuddeback Attack 940 nm-bemutató darab

Kategória: Vadkamerák
Termékkód: PO1166
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Vadkamera Cuddeback Attac IR IBO Vadász - a legnagyobb importőr - a vadkamerák nagy- és kiskereskedelme idén is újdonságként szolgál. Kisebb méretekkel rendelkező vadkamerák, mint amit ennél a gyártóval megszokhattunk, forradalmi kivitelben, amely egy fa ágát utánozza. 25 éves hagyomány és tapasztalat eredménye. A Cuddeback és több mint hároméves fejlesztés, ez a funkciókkal teli kamera - a CUDDEBACK ATTAC IR vadkamera A világ leggyorsabb vadkamerája, professzionális használatra.

Az erős fekete megvilágítással ellátott Cuddeback Attack vadkamera hozza el idén forró új termékként. Kisebb méretekkel rendelkező vadkamera, mint amivel ezt a gyártót megszoktuk, forradalmi kivitelben, egy fa ágát utánozva. 25 éves hagyomány és tapasztalat eredménye. Cuddeback több mint három éves fejlesztésel, sok funkciókkal ellátott kamera CUDDEBACK ATTACK erőteljes fekete megvilágítással. A világ leggyorsabb vadkamerája.

A vadkamera kiváló szoftvert biztosít. ¼ másodperc a reakcióidő, ez a paraméter a leggyorsabb vadkamerák közé sorolja! Az irányított mozgásérzékelő középre helyezve azt jelenti, hogy több "éles" képet lát a fénykép közepén. Valódi színek, éles és tiszta képek élénk színekkel és 5,0 megapixeles felbontással. 640x480 videó 30 másodperc alatt. Éjjel a Cudeback Attack erőteljes fekete utánvilágítással világít. A megvilágítás hatótávolsága körülbelül 17-20 méter. Az egyetlen vadkamera amelyik egyszerre fényképezhet és videókat készíthet.

Beállíthatja ezt a modellt arra is, hogy fényképeket rendszeres időközönként rögzítsen. Állítsa a vadkmaerát time-lapse üzemmódba, és az automatikusan fényképez a nap folyamán (mozgásérzékelőn keresztül nem aktiválódik). Egyszerű menü,, kézi beállítás a rendszeres időgyűjtéshez. Ez lehetővé teszi nagy területek, például mezők, földek és hasonlók megfigyelését. Nyolc késleltetési lehetőség közül választhat - szünetet tart 15 másodperctől 30 percig, és non-stop figyelemmel kíséri. 1–32 GB kapacitású SD kártyákat használ (külön megvásárolható). Csatlakozás lehetősége USB porton keresztül. A vadkamera egy Genius Cuddeback Mount rendszerrel van ellátva, amelynek szíja vagy csavarja van a fához. A kamera négy D típusú akkumulátorral működik (nem tartozék). Akkumulátoronként akár 50 000 képek kibírnak.

Az árukat az üzletben és a kiállításon használták, bemutatták a vásárlóknak, de elmondható, hogy az áruk nem használtak, de a használat jeleit mutathatják. Az áruk garanciálisak, ezért jelentős árengedményben vannak.

Termék vélemények

Fel