Csúcsminőség teljesítmény

Vadkamera Cuddeback G BF 20 G-5031

Kategória: Vadkamerák
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
125 650 Ft áfával
  • Zársebesség csak 1/4 s
  • Fotó felbontás akár 20 Mpx
  • Megvilágítás hatótávolsága 30 m-ig
  • Cserélhető megvilágítás
  • SD kártya nélkül is működik
  • Különböző nappali és éjszakai beállítások lehetősége

A mindössze 1/4 másodperces rakcióidő lehetővé teszi a még gyorsan mozgó állatok vagy emberek rögzítését is. Az első kép 1/4 másodperc alatt, a következő pedig körülbelül 1 másodperc alatt készül el. A Cuddeback C2 2 képet képes rögzíteni, míg a legtöbb más kamera csak 1. Nem fordul elő, hogy a képei üresek lesznek, vagy csak állatok vagy emberek egy részét látja.

Természetesen kiváló képminősége van, ami elképesztően tiszta, minimális elmosódással még mozgás közben is. A fénykép kiváló minőségű CMOS-érzékelőt képes képet rögzíteni  legfeljebb 20 Mpx felbontásban. Az ilyen kiváló minőségű fotók még a legkisebb részleteket sem fogják kihagyni. Az erőteljes infra megvilágítás 30 méteres távolságig biztosítja az megvilágítást. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben készítsen képeket nagyobb távolságokra is.

A Cuddeback külön nappali és éjszakai kamera beállításokat tesz lehetővé. Ez egy olyan tulajdonság, amelyet nehéz megtalálni a vetélytársainál. Például beállíthatja a felvétel késleltetését a nap folyamán 5 másodpercre, hogy ne hagyjon ki egyetlen mozdulatot sem. Éjjel, vagy legalább 15 másodpercig az akkumulátor energiatakarékossága érdekében. Napközben fényképeket készíthet, éjszaka pedig videofelvételeket készíthet. Nappal 5 képet készíthet sorozatból, éjszaka pedig csak egyet. Tökéletesen beállíthatja a vadkamera beállítását nappal, és attól függetlenül éjszaka is. A fejlett "Time Lapse" funkció lehetővé teszi, hogy beállítsa a fényképezési tartományt 10 másodperctől 24 óráig, és beállíthatja a fényképezőgépet függőleges mozgásra vagy mozgás nélkül is. Kiválaszthatja, hogy ez a beállítás csak nappal vagy éjszaka legyen, vagy nappal és éjszaka is működjön-e. A "Zone contol" funkció lehetővé teszi széles vagy keskeny látótávolság beállítását. A Wide-széles ideális a mezők, rétek és szabad területek megfigyeléséhez, keskeny a vadak megfigyeléséhez az etetőknél.

A vadkamera további gyakorlati előnye a legtöbb versenytárssal szemben, hogy beépített memóriája 120 MB. Legfeljebb 200 képet képes tárolni ebben a memóriában (a választott felbontástól függően), és a vadkamera SD-kártya behelyezése nélkül is működhet. A vadkamerát 8x AA elem táplálja (a maximális teljesítmény és állóképesség érdekében lítium elemeket javasolunk).

A Cuddeback vadkamera lehetőséget nyújt az IR 850nm LED háttérvilágítás cseréjére. Vagy színes xenon megvilágítás, vagy teljesen láthatatlan megvilágításra szolgál, 940 nm hullámhosszal. Ezek külön megvásárolhatók. Mindenki gond nélkül megváltoztathatja az megvilágítást. Ez egyszerű és nem igényel speciális eszközöket.

Termékleírás:

Infravörös megvilágítás 940 nm láthatatlan 
megvilágítás hatótávolsága 30 m-ig
Fotó felbontás 5/20 Mpx
Videó felbontás FULL HD (1080p)
Videó képkockasebesség (fps) 20 kép / mp
Videó hossza 10/20/30 s
Hangfelvétel Igen
Zársebesség 1/4 s
Trigger intervallum 1 s - 60 perc
Mozgásérzékelő szélessége 95 °
Érzékelő érzékenysége Alacsony / Normál / Magas
A kép szélessége 55 °
Szögvezérlés lehetséges Igen
Folyamatos fényképezés Igen (1-5 fénykép)
Időzített funkció Igen (10 s - 24 óra)
MMS / GPRS modul Nem
Kétirányú kommunikáció Nem
Fényképezési időzítő Igen
Beépített kijelző Igen
A fotón megjelenített adatok dátum, idő, hold fázis, vadkamera azonosító
SDHC-kártya támogatás Akár 32 GB
Tápellátás 4X D típusú akkumulátor
Állvány menet Igen
USB kimenet igen (micro USB)
Súly 510 g (elemek nélkül)
Méretek 170 x 80 x 90 mm
Üzemi hőmérséklet -20 ° C és + 60 ° C között
A csomag tartalma vadkamera heveder, a Genius Mount szerelvény,utasítások

Termék vélemények

Fel