Csúcsminőség teljesítmény

Vadkamera Cuddeback X-Change Color 1279

Kategória: Vadkamerák
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
121 800 Ft áfával
  • Reakcióidő csak 0,25 s 
  • Színes fotók akár éjszaka is 
  • Fotó felbontás akár 20 Mpx 
  • Cserélhető megvilágítás 
  • SD kártya nélkül is működik 
  • Különböző nappali és éjszakai beállítások lehetősége 

A mindössze 0,25 másodperces reakcióidő lehetővé teszi még gyorsan mozgó állatok vagy emberek rögzítését is. Az első képkocka 0,25 másodperc alatt készül el, a következő pedig körülbelül 1 másodperc alatt. A Cuddeback 2 képet képes rögzíteni, míg a legtöbb más kamera csak 1. Nem fordul elő, hogy a képei üresek lesznek, vagycsak  állatok vagy emberek egy részét látja. 

 A Cuddeback X-Change Color Strobe Flash nagy teljesítményű xenon villogással rendelkezik. Ennek köszönhetően színes fotókat kap nemcsak nappal, hanem éjszaka is. Természetesen kiváló képminőség van, ami elképesztően tiszta, minimális elmosódással még mozgás közben is. A fénykép kiváló minőségű CMOS-érzékelőt képes rögzíteni legfeljebb 20 Mpx felbontásban. Az ilyen kiváló minőségű fotók még a legkisebb részleteket sem fogják kihagyni. Éles és színes fotók az állatokról és a természetről még éjszaka is. 

A Cuddeback külön nappali és éjszakai kamera beállításokat tesz lehetővé. Ez egy olyan tulajdonság, amelyet nehéz megtalálni a vetélytársainál. Például beállíthatja a felvétel késleltetését a nap folyamán 5 másodpercre, hogy ne hagyjon ki egyetlen mozdulatot sem. Éjjel, vagy legalább 15 másodpercig az akkumulátor energiatakarékossága érdekében. Napközben fényképeket készíthet, éjszaka pedig videofelvételeket készíthet. Nappal 5 képet készíthet sorozatból, éjszaka pedig csak egyet. Tökéletesen beállíthatja a vadkamera beállítását nappal, és attól függetlenül éjszaka. A fejlett "Time lapse" funkció lehetővé teszi a fényképezési tartomány 10 másodperc és 24 óra közötti beállítását, valamint beállíthatja a fényképezőgépet függőleges mozgásra mozgással vagy anélkül. Kiválaszthatja, hogy ez a beállítás csak nappal vagy éjszaka, vagy nappal és éjszaka is működjön-e. A "Zone control" funkció lehetővé teszi, hogy széles vagy keskeny látótávolságot állítson be. A Wide ideális mezők, rétek és nyílt terek megfigyeléséhez, keskeny a vadak megfigyeléséhez az etetőknél. 

A vadkamera másik gyakorlati előnye a legtöbb versenytárssal szemben, hogy beépített memóriája 120 MB. Legfeljebb 200 képet képes tárolni ebben a memóriában (a választott felbontástól függően), és a vadkamera SD-kártya behelyezése nélkül is működhet. A kamerát 8 AA elem táplálja (a maximális teljesítmény és állóképesség érdekében lítium elemeket javasolunk). 

A Cuddeback X-Change Color Strobe Flash lehetővé teszi a xenon megvilágítás cseréjét. Ez vagy egy erős IR LED megvilágítás, amelynek hullámhossza 850 nm, vagy egy abszolút láthatatlan megvilágítás, amelynek hullámhossza 940 nm. Ezek kellékek  külön megvásárolhatók. Mindenki gond nélkül megváltoztathatja az infra megvilágítást. 

Termékleírás:

Megvilágítás színes xenon , 570uF kondenzátorokkal és 1 "csővel
Megvilágítás hatótávolsága 20 m-ig 
Fotó felbontás 5/20 Mpx
Videó felbontás HD (720p)
Videó képkockasebesség (fps) 20 kép / mp
Videó hossza 10/20/30 s 
Az érzékelő felbontása 5 Mpx
Hangfelvétel Igen
Reakcióidő 0,25 
Trigger intervallum 1 s - 60 perc 
Mozgásérzékelő szélessége 95 °
Érzékelő érzékenysége Alacsony / Normál / Magas 
Szögvezérlés lehetséges Igen széles / közepes / keskeny szög 
Folyamatos fényképezés Igen (1-5 fénykép)
Időzített funkció Igen (10 s - 24 óra)
Fényképezési időzítő Igen
Beépített kijelző Igen 
A fotón megjelenített adatok dátum,idő,hold fázis,vadkamera azonosító 
SDHC-kártya támogatás Legfeljebb 32 GB SDHC 
Tápellátás 8x AA (a hosszú élettartam érdekében lítium elemeket ajánlunk) 
Állvány menet Igen
USB kimenet igen (micro USB) 
Súly 390 g (elemek nélkül)
Méretek 127 x 76 x 61 mm 
Üzemi hőmérséklet -20 ° C és + 60 ° C között
A csomag tartalma vadkamera, heveder, Genius Mount szerelés, utasítások
 
 
 
 
 

Termék vélemények

Fel