Csúcsminőség teljesítmény

Vadkamera Cuddeback X-Change IR 850nm 1248

Kategória: Vadkamerák
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
88 550 Ft áfával
  • Reakcióidő csak 1/4 s
  • Fotó felbontás akár 20 Mpx
  • Megvilágítás hatótávolsága 30 m-ig
  • Cserélhető megvilágítás
  • SD kártya nélkül is működik
  • Különböző nappali és éjszakai beállítások lehetősége

A mindössze 1/4 másodperces reakcióidő lehetővé teszi még gyorsan mozgó állatok vagy emberek rögzítését is. Az első kép 1/4 másodperc alatt, a következő pedig körülbelül 1 másodperc alatt készül el. A Cuddeback C2 2 képet képes rögzíteni, míg a legtöbb más kamera csak 1. Nem fordul elő, hogy a képei üresek lesznek, vagy csak állatok vagy emberek egy részét látja.

A Cuddeback C2 X-Change IR 850nm vadkamera nagy teljesítményű infra megvilágítással rendelkezik, 850 nm hullámhosszal. Ennek köszönhetően kiváló képminőséget kap, amely elképesztően tiszta és minimális elmosódás dolgozik. A fénykép kiváló minőségű CMOS-érzékelőt képes rögzíteni a kamera legfeljebb 20 Mpx felbontásban készit képeket. Az ilyen kiváló minőségű fotók még a legkisebb részleteket sem fogják kihagyni. A nagy teljesítményű IR LED-ek 30 méteres távolságra biztosítják az utánvilágítást. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben készítsen képeket nagyobb távolságokon. Az éles és részletes fotók az állatokról és a természetről , amelyeket ennél a fényképezőgéppel kap.

A Cuddeback C2 külön nappali és éjszakai kamera beállításokat tesz lehetővé. Ez egy olyan tulajdonság, amelyet nehéz megtalálni a vetélytársainál. Például beállíthatja a felvétel késleltetését a nap folyamán 5 másodpercre, hogy ne hagyjon ki egyetlen mozdulatot sem. Éjjel, vagy legalább 15 másodpercig az akkumulátor energiatakarékossága érdekében. Napközben fényképeket készíthet, éjszaka pedig videofelvételeket készíthet. Nappal 5 képet készíthet sorozatból, éjszaka pedig csak egyet. Tökéletesen beállíthatja a vadkamera beállítását nappal, és attól függetlenül éjszaka is. A fejlett "Time lapse" funkció lehetővé teszi, hogy beállítsa a fényképezési tartományt 10 másodperctől 24 óráig, és beállíthatja a fényképezőgépet függőleges mozgásra vagy mozgás nélkül is. Kiválaszthatja, hogy ez a beállítás csak nappal vagy éjszaka legyen, vagy nappal és éjszaka is működjön-e. A "Zone control" funkció lehetővé teszi széles vagy keskeny látótávolság beállítását. A Wide-széles ideális a mezők, rétek és szabad területek megfigyeléséhez, keskeny a vadak megfigyeléséhez az etetőknél.

A vadkamera további gyakorlati előnye a legtöbb versenytárssal szemben, hogy beépített memóriája 120 MB. Legfeljebb 200 képet képes tárolni ebben a memóriában (a választott felbontástól függően), és a vadkamera SD-kártya behelyezése nélkül is működhet. A fényképezőgépet 8 AA elem táplálja (a maximális teljesítmény és állóképesség érdekében lítium elemeket javasolunk).

A Cuddeback C2 X-Change IR 850nm vadkamera lehetőséget nyújt az IR 850nm LED megvilágítás cseréjére. Vagy színes xenon vagy teljesen láthatatlan megvilágításra 940 nm hullámhosszal. Ezek külön megvásárolhatók. Mindenki gond nélkül megváltoztathatja az utánvilágítást. Ez egyszerű és nem igényel speciális eszközöket.

Termékleírás:

Megvilágítás IR megvilágítás 850nm LED
Megvilágítás hatótávolsága  30 m-ig
Fotó felbontás 5/20 Mpx
Videó felbontás HD (720p)
Videó képkockasebesség (fps) 20 kép / mp
Videó hossza 10/20/30 s
Hangfelvétel Igen
Reakcióidő 1/4 s
Trigger intervallum 1 s - 60 perc
Mozgásérzékelő szélessége 95 °
Érzékelő érzékenysége Alacsony / Normál / Magas
A kép szélessége 55 °
Folyamatos fényképezés Igen (1-5 fénykép)
Időzített funkció Igen (10 s - 24 óra)
MMS / GPRS modul Nem
Kétirányú kommunikáció Nem
Fényképezési időzítő Igen
Beépített kijelző Igen
A fotón megjelenített adatok dátum, idő,hold fázis,vadkamera azonosító
SDHC-kártya támogatás Akár 32 GB
Tápellátás 8x AA (a hosszú élettartam érdekében lítium elemeket ajánlunk)
Állvány menet Igen
USB kimenet igen (micro USB)
Súly 390 g (elemek nélkül)
Méretek 127 x 76 x 61 mm
Üzemi hőmérséklet -20 ° C és + 60 ° C között
A csomag tartalma vadkamera, heveder, a Genius Mount szerelvény, utasítások

Termék vélemények

Fel