Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 1 Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 2 Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 3 Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 4 Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 5 Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 6 Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 7 Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium 8
Árengedmény 30%
Árengedmény -30%
ig
:
nap
:
óra
:
perc
 
másodperc
-30%

Fűtött talpbetét Alpenheat AH6 Lithium

Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
65 175 Ft áfával 93 110 Ft

ALPENHEAT LITHIUM cipőfűtő
Modell: AH6

LITHIUM Cipőmelegítő - a "HEAT IS ON!"

A LITHIUM pontosan ott tartja a lábát melegen, ahol a legjobban kell. A fűtőbetét kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és nagyon jól felszívja a nedvességet. A beépített vezérlővel ellátott kis akkumulátor klipszel van rögzítve a tartóhoz, melyeket a csomag tartalmaz. Az elemtartó becsúsztatható vagy rácsavarható a cipőre vagy a sícipőre.
Az Alpenheat cipőmelegítők bármilyen cipőben használhatók. Egyszerű: csak vágja le a fűtött talpbetétet egy cipő méretére, és helyezze be a cipőbe. Csatlakoztassa a cipőn lévő kis akkumulátort, és csatlakoztassa a kábelt a fűtőegységhez, amint az ebben az oktatóvideóban látható.

                                           

Az akkumulátoron lévő kapcsolóval a 3 fűtési fokozat közül választhat fokozat. A Boost fokozat 6 percig intenzív hőt termel, majd automatikusan átkapcsol a fűtési fokozatra. A LED-ek optikailag jelzik a melegítés mértékét.

A cipőmelegítők nagy formátumú, anatómiailag kialakított fűtőelemekkel rendelkeznek, kiváló szigetelés és nedvességelnyelés segíti az optimális cipőklíma kialakítását.

A kompakt újratölthető akkumulátorok elektronikus vezérléssel egyszerűen rögzíthetők cipőre vagy hevederre.

Alkalmas síeléshez, snowboardozáshoz, vadászathoz, horgászathoz, lovagláshoz, kerékpározáshoz vagy sportesemények nézéséhez.

Tolószékesek számára is ajánlott.

Termékeleírás:

1. Alpenheat Lithium Li-lon akkumulátor:
• Nagy teljesítményű Li-lon akkumulátorok 7,4 V / 2 Ah / 14,8 Wh
• Fűtési idő 12-24 óra
• Állítható 3 fokozatú teljesítmény, Boost fokozat az intenzív hőért

2. Lítium fűtőelem:
• Nagy fűtőelem a láb elejéhez

3. Alpenheat univerzális lítium töltő 100-240V 50 / 60Hz:
• Töltési idő kb. 5 óra

4. Univerzális rögzítési lehetőségek:
• Csíptető retesszel

A LITHIUM fűtőtest elérhető: Egyedi változatban fűtőelem beépítésére a kívánt méretű sícipő betétbe és Standard változatban integrált fűtőelemmel ellátott betéttel

AH6 STANDARD VÁLTOZAT

3 mm-es talpbetét, bármilyen cipőbe illik
• Vildona ® drysole - légáteresztő és felszívja a nedvességet (izzadságot) a lábadról
• Rendkívül tartós és hosszú távú rugalmas
• Kényelmes bélés, hosszú használatra alkalmas

Fűtési hőmérséklet és idő:

Fűtési idő tartomány beállítása
1                     24 óra
2                     12 óra
3                     6 perc
A hőmérséklet és a fűtési idő hozzávetőleges értékeket jelent, az adott típus tényleges kapacitásait a töltési folyamat időtartama, valamint az akkumulátorok és a mikrokontroller eltérő tűrései befolyásolják. A felmelegedési időre vonatkozó információ irányértékeket jelent, és -18 °C / 0 °F külső hőmérsékletre vonatkozik.

Termék vélemények

Fel