IBO HU ELADÁS-SZERVIZ ERDŐ ÉS KERT SZÁMÁRA

1991 - ben a vállalat elkezdte értékesíteni a márkas láncfűrészeket, láncokat, listákat és alkatrészeket, valamint láncfűrészek szervizelését és javítását. Amint a vállalat más gépeket, például fűnyíró, motoros kaszákat, vágókat és más gépeket is importálni kezdett, ennek a márkának az eladási köre fokozatosan kibővült a mai eredményekig, amikor az IBO HU az egyik legnagyobb eladó és a legnagyobb alkatrészkészlettel rendelkezik és így a legjobb kiszolgálás nyújt.

1994 óta a vállalat elkezdte értékesíteni a kerti berendezéseket, a német SABO kaszákat. A SABO kerti technológia az egyik legmagasabb minőségű a világon. A kezdetektől fogva az IBO HU fokozatosan beépítette értékesítési termékeit a kerti, erdei és erdészeti munkákba, és így fokozatosan elkezdte több ügyfél ellátását és kielégítését.

1998 - ban a vállalat megkezdte a minőségi olasz MANIVER márkájú szilikonok szállítását. A következő években fokozatosan bővítette termékkínálatát, és más márkákat is importált a piacra, például a japán SILKY kézifűrészeket. Az amerikai SNAPPER márkától hófúvókat, minőségi kaszákat és kaszáló traktorokat importálunk 4x4 hajtással. Ez egy nagy gyártó, amely a BRIGGS & STRATTON konszernhez tartozik. A finn FISKARS szerszámgyártó északi részéről, amelynek kínálata széles, ezért kínálatunk érdekes, és valóban mindenki választhat benne.

Kínálatunkban megtalálhatók a KINEX , amelyek a faátmérők mérésére szolgálnak. Különleges felépítésű erdészeti és vadászati ​​csörlők PORTABLE WINCH korlátlan kötélhosszat kínálnak Önnek, hordozhatóak, erősek, könnyen használhatóak, nagy biztonságúak és csörlő részük karbantartásmentes. Hozzáadtak Németországból származó kiváló minőségű, kézzel kovácsolt KRUMPHOLZ szerszámokat is.

Az IBO Eladás - Szervisz Erdő és Kert szekció folyamatosan bővíti kínálatát, és így nagyobb számú vevőt elégít ki a nagy- és kiskereskedelemben.

Szerviz és javítás: meg tudjuk javítani az összes árut, amit eladunk, garanciális és garanciális utáni szervizeket végzünk minden eszközön, és sok év használat után is megjavítjuk önöknek.

Fel