INFORMÁCIÓ AZ IBO HU

Az IBO céget 1991 -ben alapították, az ELADÁS ÉS SZERVISZ ERDŐ ÉS KERT szekcióval kezdte. 2009 -ben újabb szekciót nyitott IBO VADÁSZ.Fokozatosan:

1991 - ben a vállalat elkezdte értékesíteni a márkas láncfűrészeket, láncokat, listákat és alkatrészeket, valamint láncfűrészek szervizelését és javítását. Amint a vállalat más gépeket, például fűnyíró, motoros kaszákat, vágókat és más gépeket is importálni kezdett, ennek a márkának az eladási köre fokozatosan kibővült a mai eredményekig, amikor az IBO HU az egyik legnagyobb eladó és a legnagyobb alkatrészkészlettel rendelkezik és így a legjobb kiszolgálás nyújt.

1994 óta a vállalat elkezdte értékesíteni a kerti berendezéseket, a német SABO kaszákat. A SABO kerti technológia az egyik legmagasabb minőségű a világon. A kezdetektől fogva az IBO HU fokozatosan beépítette értékesítési termékeit a kerti, erdei és erdészeti munkákba, és így fokozatosan elkezdte több ügyfél ellátását és kielégítését.

1998 - ban a vállalat megkezdte a minőségi olasz MANIVER márkájú szilikonok szállítását. A következő években fokozatosan bővítette termékkínálatát, és más márkákat is importált a piacra, például a japán SILKY kézifűrészeket. Az amerikai SNAPPER márkától hófúvókat, minőségi kaszákat és kaszáló traktorokat importálunk 4x4 hajtással. Ez egy nagy gyártó, amely a BRIGGS & STRATTON konszernhez tartozik. A finn FISKARS szerszámgyártó északi részéről, amelynek kínálata széles, ezért kínálatunk érdekes, és valóban mindenki választhat benne.

Kínálatunkban megtalálhatók a KINEX , amelyek a faátmérők mérésére szolgálnak. Különleges felépítésű erdészeti és vadászati ​​csörlők PORTABLE WINCH korlátlan kötélhosszat kínálnak Önnek, hordozhatóak, erősek, könnyen használhatóak, nagy biztonságúak és csörlő részük karbantartásmentes. Hozzáadtak Németországból származó kiváló minőségű, kézzel kovácsolt KRUMPHOLZ szerszámokat is.

Az IBO Eladás - Szervisz Erdő és Kert szekció folyamatosan bővíti kínálatát, és így nagyobb számú vevőt elégít ki a nagy- és kiskereskedelemben.

Szerviz és javítás: meg tudjuk javítani az összes árut, amit eladunk, garanciális és garanciális utáni szervizeket végzünk minden eszközön, és sok év használat után is megjavítjuk önöknek.

Az IBO VADÁSZ szekció az IBO társaság legfiatalabb szekciója. Kiegészíti az IBO portfólióját az erdei munkavégzés, a vadászok, valamint a szabadtéri szabadidő és szabadidős szolgáltatásokkal. A szekció a kicsiben kezdődött, a legnagyobb választékban adták el a vadászjelvényeket, a solymászatot, a halászjelvényeket, a kulcstartókat és a lencséket. A szekció kínálatát a természetbarátoknak, vadászoknak, fotósoknak, természetvédőknek szánt termékek bővítették. A vadászat IBO VADÁSZ kínálja az EUROHUNT gyártó legnagyobb  vadcsalik kínálatát.

Vadkamera - koncepció és berendezés, amelyet az IBO cég Magyarországra hozott, a legnagyobb választékot, kiváló árakat, teljes körű szolgáltatást, tanácsadást kínálja az ügyfeleknek. A vadkamera közelebb hozzuk a természet barátaihoz kiállításokon, szakmai cikkekben, a médiában, és folyamatosan új, erősebbeket adunk hozzá, távolsági kommunikációval stb. A külön megfigyelési technológia láthatatlan éjszakai infravörös fényekkel lehetővé teszi a kunyhók, állatok, farmok, fészkek, kaptárak, fekete szemétlerakók és épületek, rendőrség, biztonsági őrök, határőrök megfigyelését ...

DELTA OPTICAL és VIXEN OPTICS optika megfizethető áron és kiváló paraméterekkel kizárólag HU számára. A legnagyobb cseh ZUBÍČEK bőrtermék -raktára. ATN éjjellátó és hőkamera szervize és eladássa közvetlenül tőlünk.

Prémium és professzionális TETRAO márka, amely a hőkamerától kezdve a minőségi bakancsokon, hátizsákokon, pólókon, vadkamerákon, optikán és sok más terméken keresztül széles termékválasztékot kínál. A TETRAO márkanév alatt gyártott termékeket nemes szándékkal és támogatással állítják elő a veszélyeztetett TETRAO UROGALLUS fajok természetbe való viszatérés érdekében.

Kínálatunkban az ALPENHEAT világmárka melegítőit és szárítóit találja cipőkhöz és ruhákhoz. A vadászat és a halászat számára vákuumos élelmiszercsomagolókat importálunk a jól bevált FOODSAVER gyártótól, kiegészítőkészlettel. GERBER szerszámokat és késeket is hozzáadtunk a FIKSARS szerszámokhoz. Kínálatunkat ugatásgátló és edzőnyakörvvel, láthatatlan kerítésekkel és más Európában gyártott DOGTRACE termékekkel is kibővítettük, amelyek segítenek kutyája hatékony kiképzésében. Ha minőségi ruházatot keres, nálunk megtalálható a MERKEL GEAR márka szabadalmaztatott technológiákkal, amelyeket valóban teszteltünk.

2012 óta a német vadászok prémium termékeinek hatalmas német beszállítóját, a német EUROHUNT -ot képviseltük. Itt szállítjuk magyar termékeinket is. Segítünk könyvek kiadásában magyar szerzőknek! Új fiókokat is nyitottunk Önnek Csehországban és más környező országokban. Az IBO VADÁSZ szekció teljes felszerelést kínál a pihenéshez és a természetben végzett munkához, ruházatot, lábbelit, kést, számszeríjat, műkoponyát, lámpát, éjjellátót, kiegészítőket. Vadászoknak fegyverek és lőszerek, megfigyelő és lövő optika, solymászat kellékei. A természetről és a vadászatról szóló szakmai irodalom és ismeretterjesztő filmek magától értetődőek. Vadászfelszerelés gyártása, trófeák előkészítése és pontozása CIC bizonyítvánnyal és egyéb szolgáltatások a természet barátai és a vadászok számára.

Az IBO VADÁSZ csapata erdészeti szakközépiskolákban és egyetemeken ezen a területen tanult rajongókból áll, tanulmányaikat az alkalmazott állattan és vadászat vörös diplomájával fejezték be. Minden szabványos követelményük küldetés számukra, minden nem szabványos kihívás számukra, amelyet igyekeznek a lehető legjobban teljesíteni.

Ha valamit megfogta önt cégünk kínalatából - IBO s.r.o.-tól ügyfélként, nagykereskedelmi együttműködési partnerként érdeklődik, vagy a közös együttműködés vagy kölcsönös kapcsolat másik lehetőségét látja, várjuk a közös kapcsolatfelvételt.

Fel