Üzleti feltételek

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1.1. Ezek az általános szerződési feltételek (a továbbiakban: "Feltételek") a vevő és az eladó közötti üzleti kapcsolatra vonatkoznak: IBO s.r.o. Bratislavská 50, 91105 Trenčín, IČO: 36340073, DIČ: 2021902267, IČ DPH: SK2021902267, bejegyezve a Trencséni Járásbíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásba az osztályon: Sro, a beillesztésben: 15159 / R. (a továbbiakban: "üzemeltető") az elektronikus kereskedelmi rendszeren (a továbbiakban: "e-shop") keresztül kötött szerződések alapján.

1.2. A feltételek tovább meghatározzák az eladó és a vevő jogait és kötelezettségeit, és jelenlegi megfogalmazásukban az adásvételi szerződés szerves részét képezik. Ha az eladó és a vevő írásban nem állapodnak meg tartós adásvételi szerződésben, akkor az elektronikus áruházban megrendelt elektronikus megrendelés a vevő és az eladó közötti szerződés megkötésére irányuló javaslatnak minősül, amelyet az eladó a megrendelés visszaigazolásával elfogad.

1.3. Az eladó jogosult az üzleti feltételek megváltoztatására, amelyek a weboldalon való közzétételük napján lépnek hatályba. Az új üzleti feltételek hatálybalépése előtt létrejött szerződéses kapcsolatokra a szerződéses jogviszony létesítésekor érvényes és hatályos üzleti feltételek az irányadók.

1.4. Az eladó az e-shop üzemeltetőjét jelenti.

1.5. Vevő az a természetes vagy jogi személy, aki az elektronikus áruház rendszerében feldolgozott elektronikus megrendelést küldött el a saját felhatalmazása után a kosáron keresztül.

1.6. Az áruk mind olyan termékek, amelyek az e-shop weboldalán található érvényes áttekintésben szerepelnek.

1.7. Elektronikus rendelés: elküldött elektronikus űrlap, amely tartalmazza a vevőre vonatkozó információkat, az áruház kínálatából rendelt áruk listáját és ezen áruk áruházának rendszerét. Csak regisztrált ügyfél tölthet ki és küldhet elektronikus megrendelést.

1.8. A regisztráció azt jelenti, hogy regisztrálja a vevőt az áru megrendelése előtt. A regisztráció során az ügyfél köteles a regisztrációs űrlapon felsorolt ​​személyes adatait őszintén és maradéktalanul kitölteni. Az eladó vállalja, hogy ezeket az adatokat csak a megrendelés feldolgozása és a vevővel való kommunikáció céljából használja fel. Abban az esetben, ha a teljes és valós adatokat nem adja meg, az eladó fenntartja a jogot, hogy ne dolgozza fel a megrendelést.

1.9. A kötelező megrendelés megerősítésével a Vevő megerősíti, hogy elolvasta az Üzleti feltételeket, és fenntartás nélkül elfogadja azokat. A vevő és az eladó közötti kapcsolatra a jelen Feltételek vonatkoznak, amelyek mindkét félre kötelezőek. Az eladó és a vevő közötti kapcsolatokra, amelyeket a kötelező érvényű végzés vagy az üzleti feltételek nem szabályoznak, a Szlovák Köztársaságban hatályos vonatkozó jogszabályok rendelkezései az irányadók, különösen a Polgári Törvénykönyv, a Kereskedelmi Törvénykönyv, a 250. sz. /2007 Koll. törvény a fogyasztóvédelemről, sz. 102/2014 Koll. a fogyasztóvédelemről az áruk értékesítésénél vagy szolgáltatásnyújtásnál a távolsági szerződés vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződés alapján, valamint egyes törvények és a sz. 22/2004 Koll. az elektronikus kereskedelemről.

2. AZ ÁRUK SZÁLLÍTÁSÁNAK MÓDJA:

2.1. A megrendelt árut a következő módon lehet eljuttatni a vevőhöz:

2.1.1. Futár mindössze 1990 ft GLS futárral

2.1.2. Személyes átvétel az IBO s.r.o. -nál

3. ÁRUK KIFIZETÉSE

3.1. A megrendelt áru kifizethető:

3.1.1. Amikor a vevő átveszi az árut utánvéttel. Az utánvétes ár csak 350 ft, és ezt hozzáadjuk a kiválasztott szállítás árához.

3.1.2. Személyes átvétel készpénzes fizetéssel vagy hitelkártyával.

3.1.3. A Quatro részletfizetési rendszeren keresztül lehetőség van a vételár részletfizetésére is.

3.1.5. Fizetés kártyával online - fizethet az áruért biztonságos és kényelmes formában, többféle MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro vagy Google Pay fizetési kártyával. A fizetés a GP webpay fizetési átjáró biztonságos oldalán történik.

4. ÁRUK SZÁLLÍTÁSA

4.1. A szerződés teljesítésének helye a vevő regisztrációs lapon meghatározott székhelye (lakóhelye) vagy üzleti helye. Az eladó fenntartja a jogot, hogy az IBO s.r.o. -n keresztül árut szállítson. Bratislavská 50, 91105 Trenčín IČO: 36340073, DIČ: 2021902267, IČ DPH: SK2021902267, bejegyezve a Trencséni Járásbíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásba, szakasz: Sro, beillesztés: 15159 / R. A vevő által megrendelt árut harmadik felek szolgáltatásai révén szállítják el neki.

4.2. Abban az esetben, ha a rendelést egyszerre nem lehet teljes egészében feldolgozni, a vevő a megrendelésben megadott összegnek megfelelően fizeti a postaköltséget. A vevő nem fizet postaköltséget a részlegesen teljesített megrendelésből származó, továbbküldött árukért.

4.3. A futárszolgálat felelős a szállításért, amíg azt át nem adják a vevőnek. A vevő köteles megvizsgálni a szállítmányt a szállításkor, és az áru látható sérülése vagy akár elvesztése esetén köteles panaszprotokollt írni a fuvarozóval, és nem fogadja el az ilyen szállítmányt. Amint a futárcég visszaküldi a szállítmányt, az eladó elküldi az új árut a vevőnek.

4.4. Az árut legkésőbb a megrendelés kézhezvételétől számított 1-5 napon belül eljuttatjuk a vevőhöz - vevőhöz. Ha a vevő a futárszolgálatot választotta szállítási módként, akkor az áru másnap kézbesíthető. Az eladó nem vállal felelősséget az áru szállításának elmulasztásáért, amely a szállító hibájából következett be a forgalmazási jogok korlátozása vagy törlése vagy egyéb előre nem látható akadályok következtében.

5. RENDELÉSEK

5.1. Az eladó lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy közvetlenül az otthonukból vásároljanak, ahol éjjel -nappal vásárolhatnak. A vásárlók egyszerűen és kényelmesen rendelhetnek a kosár segítségével. A szerződés tárgya csak az adásvételi szerződésben meghatározott áru - megrendelés.

5.2. Az eladó vállalja, hogy tökéletes állapotban lévő termékekkel látja el a vásárlókat, és megfelel a Szlovák Köztársaságban hatályos szabványoknak, rendeleteknek és rendeleteknek megfelelő, az árutípusra vonatkozó specifikációknak vagy tulajdonságoknak.

5.3. Az elektronikus megrendelés érvényességének feltétele az elektronikus megrendelőlapon meghatározott összes szükséges adat és követelmény teljesítése.

5.4. A megrendelés az adásvételi szerződés tervezete. Az adásvételi szerződés érvényes megkötéséhez szükség van az eladó jóváhagyására a megrendelésről e -mail formájában - a folyamatban "feldolgozva". A jóváhagyás pillanatáig a megrendelés nem kötelező az eladó számára. A rendelés rendszerben történő regisztrálását közlő e-mail nem minősül megrendelés-visszaigazolásnak. 

6. ÁRUK RENDELÉSE

6.1. Az e-shopban történő vásárlás egy kosár segítségével történik.

6.2. Az áru megrendelésekor a vevő kitölti az űrlapon az összes kötelező mezőt, jelzi, hogy elolvasta az Általános Szerződési Feltételeket, az Utasítást a fogyasztó elállási jogának gyakorlásáról és elfogadja ezeket. Ellenkező esetben nem lehetséges a megrendelés elküldése, és ezért nem erősíti meg az eladót.

6.3. A rendelések a beérkezés sorrendjében szerepelnek a rendszerben.

6.4. Az elektronikus megrendelés érvényességének feltétele a regisztrációs űrlap által előírt összes adat és követelmény valódi és teljes kitöltése, amely lehetővé teszi a küldemény zökkenőmentes kézbesítését.

6.5. A rendszerben regisztrált összes elektronikus megrendelés szerződéskötési javaslatnak minősül, és kötelező a vevőre nézve.

6.6. Az elektronikus megrendelés megerősítésével - a folyamatban "feldolgozva", a szerződés megkötésére irányuló javaslatot az eladó elfogadja. A szerződés megkötésére irányuló javaslat elfogadásának pillanatában az adásvételi szerződés az eladó és a vevő között jön létre.

6.7. Ha a megrendelt áruk nincsenek raktáron, és különböző okok miatt nem lehet megrendelni azokat, így a szállítási határidőn belül leszállítják a vevőnek, az eladó e-mailben vagy telefonon értesíti a vevőt a tényekről. Ebben az esetben a vevőnek joga van közös megegyezéssel törölni vagy módosítani a megrendelését.

6.8. A visszaigazolt megrendelésen feltüntetett áruk értéke végleges.

6.9. A megrendelés végleges és kötelező érvényű megerősítése előtt a vevő ellenőrizheti a teljes megrendelést és a megadott adatokat.

6.10. Ha a vevő egyetért a megrendelés formájával, a megrendelés visszaigazolásával a végleges rendelést feldolgozásra küldjük.

6.11. Az Eladó automatikus rendszere azonnal küld egy e-mailt a megrendelésben megadott e-mail címre, amelyben a vevő megerősíti a megrendelés regisztrációját.

6.12. A megrendelés kézhezvételétől számított 3-5 munkanapon belül az Eladó e-mailt küld a vevőnek a megrendelésben megadott e-mail címre, vagy vagy kifejezetten megerősíti a vevő számára a szerződés megkötésére vonatkozó ajánlat elfogadását. és a megrendelés további feldolgozásra való átadása vagy a vevő értesítése.a megrendelés szerinti szerződéseket nem lehet elfogadni. Maga az adásvételi szerződés úgy jön létre, hogy az Eladó e-mailt küld a Vevőnek, amelyben az Eladó kifejezetten megerősíti a Vevőnek, hogy elfogadja a szerződés megkötésére irányuló javaslatot, és továbbítja a megrendelést további feldolgozásra. Ettől kezdve kölcsönös jogok és kötelezettségek keletkeznek a vevő és az eladó között, amelyeket az adásvételi szerződés és a jelen feltételek határoznak meg.

6.13. Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy indokolt esetben ne fogadja el a megrendelést, különösen készlethiány esetén, ha az áru nem érhető el a szállítónál, nyilvánvaló nyomtatási hiba esetén az ár vagy áruk leírása tekintetében az e-kereskedelemben katalógus.

6.14. RENDELÉS TÖRLÉSE - A vásárló minden megrendelést indoklás nélkül 24 órán belül lemondhat telefonon vagy e -mailben. Meg kell adni a megrendelt áruk vagy szolgáltatások nevét, e-mail címét, rendelési számát és leírását / mennyiségét.

7. ÁRAK

7.1. Az online áruházban minden ár kiskereskedelmi, végleges és az ÁFA -t tartalmazza. Az eladó áfafizető. Az eladó vállalja, hogy betartja a vevő visszaigazolt megrendelésében megadott árakat.

7.2. A piacon értékesített áruk árainak mozgása miatt az eladó fenntartja a jogot a kínált áruk megváltoztatására. Az eladónak ezért joga van előzetes értesítés nélkül frissíteni az árakat. Az érvényes megrendelésben feltüntetett árak erre a konkrét megrendelésre érvényesek, amíg feldolgozzák. Nagyobb megrendelések esetén az eladó egyedi kedvezményeket biztosíthat.

8. A SZERZŐDÉSBŐL VONATKOZÁS ÉS AZ ÁRUK VISSZAVITELE

8.1. A fogyasztóvédelmi törvény 7. § -a értelmében, amikor árut értékesít vagy szolgáltatást nyújt távértékesítési szerződés vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződés alapján (102/2014. Sz. Törvény), a vevőnek joga van elállni a távértékesítési szerződés vagy az eladó helyiségein kívül megkötött szerződés az áru átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül. Az árut akkor tekintik a vevő által átvettnek, amikor a vevő vagy az általa kijelölt harmadik személy - a fuvarozó kivételével - átveszi a megrendelt áru minden részét, vagy ha: a) a a fogyasztót egy rendelésben külön szállítják;) több részből vagy darabból álló árut szállít az utolsó rész vagy az utolsó darab átvételének pillanatában, c) meghatározott időtartamon belül, az átvétel pillanatában ismételten szállítja az árut az első szállított árut. A vevő elállhat a szerződéstől, amelynek tárgya az áruk leszállítása, még a szerződéstől való elállási időszak kezdete előtt.

8.2. A vevő a 8.1. Pont szerint gyakorolhatja a szerződéstől való elállási jogát. az eladó esetében papír formában vagy más tartós adathordozón készült irat formájában; amennyiben a szerződést szóban kötötték, a fogyasztó minden, a szerződéstől való elállási szándékát kifejező, egyértelműen megfogalmazott nyilatkozat (a továbbiakban: elállási nyilatkozat) elegendő a fogyasztó elállási jogának gyakorlásához. A fogyasztó használhatja az elállási űrlapot, amely letölthető az eladó webhelyéről.

8.3. A vevő köteles legkésőbb a szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni azt az eladónak vagy az eladó által felhatalmazott személynek. Ebben az esetben a vevő elküldi az árut a székhelyre: IBO s.r.o. Bratislavská 50, 91105 Trencsén, a fizetés igazolásával. A szerződéstől való elálláskor a vevő viseli az áru visszaküldésének költségeit az eladónak vagy az eladó által az áru átvételére felhatalmazott személynek. A vevő felelős az áru értékcsökkenéséért, amely az áru ilyen kezelése következtében következett be, ami túlmutat az áruk tulajdonságainak és működőképességének meghatározásához szükséges kezelési körön.

8.4. A vevő nem küldte el a visszaküldött árut kézbesítéskor! Azokat az árukat, amelyeket indoklás nélkül visszaküldtek, becsomagolni kell, és sértetlenek, ellenkező esetben az áru visszaküldését nem fogadják el.

8.5. Az eladó nem köteles visszaküldeni a vevőnek a szerződés alapján vagy azzal összefüggésben kapott kifizetéseket, beleértve a szállítást, a szállítást és a postaköltséget, valamint az egyéb költségeket és díjakat, mielőtt az árut visszaküldik neki.

8.6. Megállapodás alapján a visszatérítés más áruk cseréjeként is teljesíthető a megfelelő értékben, amelyet vagy egy másik megrendeléssel együtt, vagy külön -külön küldünk meg. Ha az árut külön küldik (árucsere esetén) a postaköltség nem kerül felszámításra, de csak akkor, ha ez az első csere.

9. ÁRU REKLAMÁCIÓ

9.1. A vevő köteles minden leszállított árut megvizsgálni és hiánytalanságát a szállítást követően indokolatlan késedelem nélkül ellenőrizni. A vevő köteles haladéktalanul értesíteni az eladót a szállított áruk és a kísérőokmányon feltüntetett áruk közötti bármilyen eltérésről.

9.2. Az eladó csak az árukkal kapcsolatos panaszokat fogadja el, amelyeket a vevő az e -boltjában vásárolt, miután bizonyította az áru kifizetését. annak másolatait.

9.3. A vevő kitölti a reklamációs űrlapot, és elküldi az igényelt terméket a számla másolatával, elérhetőségeivel és a hiba pontos leírásával az eladó címére: IBO s.r.o. Bratislavská 50, 91105 Trencsén.

9.4. Az áruval kapcsolatos panaszokat a Szlovák Köztársaság Polgári Törvénykönyvével és a sz. 250/2007 Koll. módosított fogyasztóvédelemről.

9.5. Kijavítható hiba esetén a vevőnek joga van azt ingyenesen, időben és megfelelően kijavítani. Az eladó köteles a hibát indokolatlan késedelem nélkül megszüntetni.

9.6. A hiba kiküszöbölése helyett a vevő kérheti az áru cseréjét, vagy ha a hiba csak a termék egy részét érinti, az alkatrész cseréjét, ha az eladónak nem keletkeznek aránytalan költségek az áruk miatt, vagy a hiba súlyossága.

9.7. A hiba kiküszöbölése helyett az eladó mindig kicserélheti a hibás terméket tökéletesre, ha ez nem okoz komoly nehézségeket a vevő számára.

9.8. Olyan hiba esetén, amelyet nem lehet orvosolni, és amely megakadályozza a dolog rendeltetésszerű használatát hibátlan dologként, a vevőnek joga van a dolog cseréjére, vagy joga van elállni a szerződéstől. Ugyanez a jog illeti meg a vevőt a javítható hibák esetén, de ha a vevő a hiba javítás utáni megismétlődése vagy nagyobb számú hibája miatt nem tudja megfelelően használni a dolgot.

9.9. Egyéb javíthatatlan hibák esetén a vevő jogosult kedvezményre a termék árából.

10. A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

10.1. A személyes adatok védettek a harmadik felek általi közzétételtől és felhasználástól. Csak a megrendelt küldemény elküldésére és az ügyféllel való kommunikációra szolgálnak.

10.2. Az itt kifejezetten nem szabályozott jogviszonyokra és feltételekre, valamint az e feltételek be nem tartásából eredő vitákra a Szlovák Köztársaság Polgári Törvénykönyvének vonatkozó rendelkezései az irányadók. Törvény szerinti vevői jogok az eladóval kapcsolatban. 250/2007 Koll. a fogyasztóvédelemről szóló, módosított változatát továbbra sem érintik ezek a feltételek.

10.3. Sem az Eladó, sem az Ügyfél nem vállal felelősséget a jelen Feltételekből eredő kötelezettségei késedelmes teljesítéséért, ha a késedelmet "vis maior" vagy a felelősséget kizáró körülmények okozták, és ez a fél jogosult a teljesítési határidő ésszerű meghosszabbítására. kötelezettségek.

10.4. A vevő kijelenti, hogy egyetért a sz. 122/2013 Koll. a személyes adatok védelméről, módosítva, az eladó tevékenységeihez szükséges személyes adatok feldolgozásával és tárolásával, valamint azok minden információs rendszerében történő kezelésével. Az Eladó vállalja, hogy a Vevő személyes adatait a Szlovák Köztársaság hatályos jogszabályai szerint kezeli és kezeli. A vevő határozatlan időre megadja az eladónak ezt a hozzájárulását.

10.5. A jelen Üzleti Feltételek 1.9. Pont szerinti elfogadásával. a vevő hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatokat bocsásson az IBO s.r.o. Trenčín, székhelye: Bratislavská 50, 91105 Trenčín, amelyek a tevékenységéhez szükségesek, különösen a kereskedelmi nyilvántartásban felsorolt ​​tevékenységekhez. A vevő bármikor írásban visszavonhatja a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulását. A hozzájárulás 1 hónapon belül jár le attól az időponttól számítva, amikor a vevő visszavonta a hozzájárulását az eladónak.

10.6. A szerverüzemeltető a www.google.com/analytics statisztikai szolgáltatásokat használja marketingszükségleteihez, amelyekre az említett szolgáltatás üzleti feltételei vonatkoznak, és biztosítja a megszerzett adatok védelmét az érvényes európai jogszabályoknak megfelelően

UTASÍTÁSOK A VÁSÁRLÓ VISSZAVONÁSI JOGA ALKALMAZÁSÁHOZ

1. Elállási jog

1.1. Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől.

1.2. A szerződéstől való elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amikor Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik fél - a fuvarozó kivételével - átveszi az árut.

1.3. A szerződés elállási jogának gyakorlása során tájékoztasson bennünket arról, hogy eláll e szerződéstől, egyértelmű írásbeli nyilatkozattal, amelyet postai úton, az IBO s.r.o. címre küld. Bratislavská 50, 91105 Trencsén. Ebből a célból használhatja a szerződéstől való elállásra szolgáló nyomtatványmintát, amely letölthető a www.ibohu.hu weboldalunkról.

1.4. Az elállási idő megmarad, ha az elállási idő lejárta előtt értesítést küld az elállási jog gyakorlásáról.

2. Az elvonás következményei

2.1. A szerződéstől való elálláskor visszatérítünk minden, a szerződéskötéssel összefüggésben befizetett összeget, különösen a vételárat, beleértve az áruk Önnek történő szállításának költségét is. Ez nem vonatkozik a további költségekre, ha az általunk kínált legolcsóbb standard szállítási módtól eltérő szállítási módot választott. A kifizetéseket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük Önnek a jelen szerződéstől való elállási értesítésének kézhezvételétől számított 14 napon belül. A kifizetéseket ugyanúgy kell kifizetni, mint amit a fizetéshez használt, kivéve, ha kifejezetten hozzájárult egy másik fizetési módhoz, további díjak felszámítása nélkül.

2.2. A vásárolt árut csak akkor kell kifizetni, ha a visszaküldött árut visszaküldték a címünkre, vagy az áru visszaküldését igazoló dokumentum bemutatása után, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

2.3. A szerződéstől való elállás után azonnal küldje vissza a megvásárolt árut az IBO s.r.o. címre. Bratislavská 50, 91105 Trenčín legkésőbb a szerződéstől való elállási jog gyakorlásától számított 14 napon belül. Az időszak akkor tekinthető betartottnak, ha az árut a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldi.

2.4. Az áru visszaküldésének közvetlen költségeit Ön viseli.

2.5. Ön felelős az áru értékének bármely csökkenéséért, amely az áruk jellegének, tulajdonságainak és funkcionalitásának meghatározásához szükséges eltérő kezelés következtében következik be."

Fel