IBO HU VADÁSZ

Az IBO VADÁSZ szekció az IBO társaság legfiatalabb szekciója. Kiegészíti az IBO portfólióját az erdei munkavégzés, a vadászok, valamint a szabadtéri szabadidő és szabadidős szolgáltatásokkal. A szekció a kicsiben kezdődött, a legnagyobb választékban adták el a vadászjelvényeket, a solymászatot, a halászjelvényeket, a kulcstartókat és a lencséket. A szekció kínálatát a természetbarátoknak, vadászoknak, fotósoknak, természetvédőknek szánt termékek bővítették. A vadászat IBO VADÁSZ kínálja az EUROHUNT gyártó legnagyobb  vadcsalik kínálatát.

Vadkamera - koncepció és berendezés, amelyet az IBO cég Magyarországra hozott, a legnagyobb választékot, kiváló árakat, teljes körű szolgáltatást, tanácsadást kínálja az ügyfeleknek. A vadkamera közelebb hozzuk a természet barátaihoz kiállításokon, szakmai cikkekben, a médiában, és folyamatosan új, erősebbeket adunk hozzá, távolsági kommunikációval stb. A külön megfigyelési technológia láthatatlan éjszakai infravörös fényekkel lehetővé teszi a kunyhók, állatok, farmok, fészkek, kaptárak, fekete szemétlerakók és épületek, rendőrség, biztonsági őrök, határőrök megfigyelését ...

DELTA OPTICAL és VIXEN OPTICS optika megfizethető áron és kiváló paraméterekkel kizárólag HU számára. A legnagyobb cseh ZUBÍČEK bőrtermék -raktára. ATN éjjellátó és hőkamera szervize és eladássa közvetlenül tőlünk.

Prémium és professzionális TETRAO márka, amely a hőkamerától kezdve a minőségi bakancsokon, hátizsákokon, pólókon, vadkamerákon, optikán és sok más terméken keresztül széles termékválasztékot kínál. A TETRAO márkanév alatt gyártott termékeket nemes szándékkal és támogatással állítják elő a veszélyeztetett TETRAO UROGALLUS fajok természetbe való viszatérés érdekében.

Kínálatunkban az ALPENHEAT világmárka melegítőit és szárítóit találja cipőkhöz és ruhákhoz. A vadászat és a halászat számára vákuumos élelmiszercsomagolókat importálunk a jól bevált FOODSAVER gyártótól, kiegészítőkészlettel. GERBER szerszámokat és késeket is hozzáadtunk a FIKSARS szerszámokhoz. Kínálatunkat ugatásgátló és edzőnyakörvvel, láthatatlan kerítésekkel és más Európában gyártott DOGTRACE termékekkel is kibővítettük, amelyek segítenek kutyája hatékony kiképzésében. Ha minőségi ruházatot keres, nálunk megtalálható a MERKEL GEAR márka szabadalmaztatott technológiákkal, amelyeket valóban teszteltünk.

2012 óta a német vadászok prémium termékeinek hatalmas német beszállítóját, a német EUROHUNT -ot képviseltük. Itt szállítjuk magyar termékeinket is. Segítünk könyvek kiadásában magyar szerzőknek! Új fiókokat is nyitottunk Önnek Csehországban és más környező országokban. Az IBO VADÁSZ szekció teljes felszerelést kínál a pihenéshez és a természetben végzett munkához, ruházatot, lábbelit, kést, számszeríjat, műkoponyát, lámpát, éjjellátót, kiegészítőket. Vadászoknak fegyverek és lőszerek, megfigyelő és lövő optika, solymászat kellékei. A természetről és a vadászatról szóló szakmai irodalom és ismeretterjesztő filmek magától értetődőek. Vadászfelszerelés gyártása, trófeák előkészítése és pontozása CIC bizonyítvánnyal és egyéb szolgáltatások a természet barátai és a vadászok számára.

Az IBO VADÁSZ csapata erdészeti szakközépiskolákban és egyetemeken ezen a területen tanult rajongókból áll, tanulmányaikat az alkalmazott állattan és vadászat vörös diplomájával fejezték be. Minden szabványos követelményük küldetés számukra, minden nem szabványos kihívás számukra, amelyet igyekeznek a lehető legjobban teljesíteni.

Ha valamit megfogta önt cégünk kínalatából - IBO s.r.o.-tól ügyfélként, nagykereskedelmi együttműködési partnerként érdeklődik, vagy a közös együttműködés vagy kölcsönös kapcsolat másik lehetőségét látja, várjuk a közös kapcsolatfelvételt.

Fel