Szuper ár

Férfi szett Merkel Gear Paläarktis

Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Akciós férfi ruha szett Merkel.

Kabát:

A Paläarktis 365 kabát egy tartós, nagyon könnyű, kopásálló kabát, 100% vízálló membránnal, amelyet igényes vadászoknak terveztek. A kabát egész évben használható a hegyekben. Puha és rugalmas, 3 rétegű laminátummal kiegészítve, integrált 37,5 membránnal véd a szél és az eső ellen. Párás időben ellenáll a speciálisan kifejlesztett membránnak köszönhetően. Két merinó réteggel kombinálva a kabát májustól késő télig használható.

Az újonnan tervezett anyag, amely technikai, kiváló minőségű 37,5 poliészterekből áll, dinamikussá teszi ezt a ruházatot és a legpontosabb tökéletességgel gyártják. Még a legigényesebb téli körülmények között is. Minden felesleges varrat elmaradt, ezért a kabát a vállvarratok kisebb száma miatt sokáig nem engedi át a vizet. A kabát négy nagy külső zsebbel rendelkezik.A kabát kiegészül egy könnyen formázható és 100% -ban vízálló kapucnival.

Termékleírás:

Vízállóság: 20 000 mm / m2

Lélegző képesség: 20 000 m2

Súly: 800 g

Nadrág:

A tartós anyagból készült, modern megjelenésű nadrág egész évben alkalmas az igényes vadászok számára. Öntött térdterület, két oldalsó cipzáras zseb, egy hátsó zseb, megemelt derékpánt az optimális vesevédelem érdekében, rugalmas résszel. A nadrág vége belső nadrággal, amelyek tökéletesen védenek a hó és a nedvesség ellen, de a fogóktól is. Szél- és hóvédelem rugalmas szegéllyel és rögzítő kampókkal. A nadrág a legmodernebb anyagokból készül. Meg kell említeni a szabadalmaztatott Merkel 37.5 membránt, amelynek feladata a test állandó testhőmérsékleten tartása.

Termékleírás:

Felső anyag: 100% jó tömeg

Bélés: 100% poliészter

Vonal: 100% poliamid, víz 100% poliészter

Termék vélemények

Fel