EKO Impregnálás textilekhez és bőrhöz TETRAO 250 ml

Termékkód: TX-IEKO-IMP-250
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
3 760 Ft áfával
  • Szinte minden típusú textil impregnálására alkalmas
  • Láthatatlan, környezetbarát nanobevonatot hoz létre
  • Taszítja a vizet és a szennyeződést a cipőkről és ruhákról

TETRAO cipő, textil, ruházat és bőr nanométeres impregnálása. Ez a kiváló minőségű ökológiai impregnálás alkalmas szinte minden típusú nem impregnált textil impregnálására, mind a valódi, mind a mesterséges festetlen és csiszolt bőrre. A hatékony impregnálás taszítja a vizet a cipőkből, ruhákból és mindenféle anyagú textíliából, beleértve a sátrakat is, így védi azok szerkezetét. A termék egy láthatatlan, ökológiai nanobevonatból áll, amely a felületet borítja, amely megvédi cipőjét vagy textíliáját a szennyeződéstől és a víztől. A felület ellenáll a víznek, sárnak, hónak, útsónak és egyéb szennyeződéseknek. Az anyag taszítja a vízmolekulákat, így jelentősen meghosszabbítja az anyag élettartamát és a tisztítási folyamatok közötti időt.

Használatiutastás:
A kezelés előtt alaposan tisztítsa meg a felületet (a TETRAO Active Cleaning Foam vagy a TETRAO Universal Cleaner használatát javasoljuk). A kezelt felület legyen tiszta, száraz, zsírtalanított. Használat előtt rázza fel a terméket kb. 10 másodpercig, majd 15-20 cm távolságból egyenletesen permetezze a kívánt felületre, amíg az meg nem nedvesedik. A szárítási folyamat körülbelül 60 percig tart. Impregnálja 5-30 °C-on. Körülbelül 12-24 óra elteltével a felület teljesen működőképes, és lehetővé teszi a felvitt impregnálás hosszabb eltarthatóságát. Az ipari felhasználás pontos technológiai eljárását kérésre a gyártó biztosítja.

FIGYELEM:
Ha nem biztos abban, hogy az anyagot már impregnálták, a terméket az anyag felületének egy kis darabján kell tesztelni a ruházat vagy lábbeli belsejéből. Ha bármilyen kétség merül fel azzal kapcsolatban, hogy az anyagot előzetesen impregnálták, először meg kell vizsgálni a terméket. Ha fehér bevonat jelenik meg az anyagon - ne használja a terméket, mert ez azt jelenti, hogy az anyagot már impregnálták. Ha a felület impregnálásakor buborékok jelennek meg, óvatosan távolítsa el őket pamut- vagy papírtörlővel (ne törölje le). A termék közvetlen felhasználásra készült. Ne hígítsa és ne keverje más anyaggal!

Tárolás:
Tartsa távol gyermekektől. Nyílt lángtól távol tartandó. A megmaradt tartalmat veszélyes hulladékként dobja ki. Szállítás és tárolás csak az eredeti csomagolásban lehetséges. Csak az üres tartályokat hasznosítsa újra. Felbontás után a terméket az eredeti csomagolásban tárolja legfeljebb 6 hónapig.

Óvintézkedések:
A vegyszerek kezelésekor tartsa be a szokásos biztonsági óvintézkedéseket. Gyúlékony anyagokat tartalmaz. Nagyon gyúlékony. Felhordás közben nem lehet nyílt láng a közelben. A tartályt szorosan lezárva tartsa távol gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Munka közben gondoskodjon megfelelő szellőzésről. Szemizgató hatású. A gőzök álmosságot és szédülést okozhatnak. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén öblítse le bő vízzel. Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki bő tiszta vízzel és forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén ne hánytassunk, hanem igyunk sok vizet és azonnal forduljunk orvoshoz. Tartsa távol gyermekektől.

Lejárati idő: a csomagoláson feltüntetve
Kitermelés: kb 100 ml / 1-2 m2

Szlovákiában készült

Termék vélemények

Fel