Árengedmény -40%
ig
:
nap
:
óra
:
perc
 
másodperc
-40%

Női köpeny vadászmotívummal TETRAO

Termékkód: TX-NL1ZZ
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Skladom, odosielame ihneď
22 830 Ft áfával 38 055 Ft
  • Szlovákiában tervezték
  • A motívum nem mosódik és nem halványul el
  • Vásárlásával támogatni fogja a veszélyeztetett Tetrao Urogallus fajokat
  • Minőségi anyagokból készült
  • Szívvel és jó ötlettel készült termék

A TETRAO ezúttal Szlovákiába tervezett, a hölgyek számára készült fürdőköpenyt , amelyet vadászmotívumok kötnek össze a vadászattal, és tisztességes, ugyanakkor szexi csipkével díszítik.

Csábító női csipkés köpeny, amelyet viselhetsz lefekvés előtt, vagy nem kell semmit viselned alatta, és meglepheted partneredet! Az olajzöld és a fekete kombinációja tökéletesen illeszkedik. Viselje reggel, amikor öltözködik, este fürdés után, vagy nyugodtan, csak a szem kedvéért. Nem csak elegáns és csábító, de jól is fogja érezni magát benne.

A kimonó szabás minden figurát örömmel tölt el, mert elfedheti testének hiányosságait és jól kiemelheti előnyeit. A fürdőköpeny rövid hossza kacéran feltárja a lábadat, és örömet szerez magának és párjának egyaránt. Nagyon fényűzőnek és csábítónak tűnik, amelyet segít az ujjak végén lévő csipke, amelyek atipikusak a vágásukban.

A vadászmintás női fürdőköpeny ideális ajándék lehet kedves Dianánknak . A TETRAO fürdőköpeny hevederrel van felszerelve. Kezdje és fejezze be a napot a TETRAO-val.

Méretek: S, M, L, XL, 2XL

Anyaga: 100% poliészter

A modern és professzionális TETRAO márkanév termékeinek megvásárlásával támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal a környezet minőségének javításában.

Termék vélemények

Fel