Női bőr kézitáska TETRAO Orchis

Termékkód: TX-VK22-ORCH
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
71 920 Ft áfával

  • Kézzel készített Szlovákiában
  • Valódi olasz bőr
  • Az Erdők Királyának aranyozott brossával díszítve
  • Egyszerű kialakítás
  • Időtlenség

  A vadásztáskák és a minimalizmus szerelmesei figyeljenek. Egész nap használhatod az elegáns TEATRO Orchis időtlen kézitáskát. Finoman megmunkált olasz bőrből készült, mely kellemes tapintású. Tökéletes zöld khaki színű hátizsák, aranyozott elemekkel, tevebarnával kombinálva kihagyhatatlanná teszi ezt a darabot. A levehető bőrszíj lehetővé teszi, hogy kézben is vigye. A hosszú, vastag pántnak köszönhetően, amely szintén levehető, a táskát lazán hordhatod a mellkasodon, akár egy kereszttestet. A kézitáska belsejében nem fog eltévedni, tágas belső tér szálcsiszolt bőrből készült sötétbarna színben. A szálcsiszolt bőrből készült, kivehető mini pénztárca gondoskodik a dolgokról. A bőrpántos kézitáska biztonságosan záródik cipzárral. A bőrpántos kézitáska biztonságosan záródik cipzárral. Lépjen ki vele magabiztosan, és ragyogjon, mint egy orchidea (lat. Orchis) a virágokkal teli réten.

  Ez a kollekció minden "Diánának" szól, mert egyesíti a természet vadságát és az erdő titokzatos titkát. Hiszem, hogy egyediségével nem csak a női vadászok, hanem minden nő tetszését meg fogja nyerni.

  Termékleírás:

  Anyaga: bőr
  Bélés: szálcsiszolt bőr
  Méretek: MxSzxMé: 26 x 26 x 15 cm
  Karbantartás: A bőr gyárilag megfelelően kezelt

  Kivételes vadászhölgy Közép-Európából, természetvédelmi érzékkel, megértve a vadászat fontosságát, képzett és dolgozó a hivatásos erdészeti és vadászati ​​ágazatban. A fiatal nő, aki példakép a fiatal generációk számára, motiválja a tapasztaltabb vadászokat is, és munkaszeretetet mutat a gyönyörű szlovák természet állatvilágához és növényvilágához.

  Meghatározza a vadászat trendjét és stílusát, aktívan befolyásolja és pozitív véleményt alkot a nem vadászó közönségről. Teszteli a legújabb termékeket, véleményeket, fotótörténeteket, blogokat készít online és offline csatornákon. Befolyásolja és új termékeket hoz létre stílusosan, kiváló minőségben és szivel. TETRAO márkájú termékeket is létrehoznak, amelyek a gyakorlati funkcionalitás szempontjából részletesen díszesek, és aktívan részt vesznek a veszélyeztetett Tetrao urogallus megmentésében. Olyan termékeket tart kézben, amelyeket szívvel hoznak létre korlátozott piacokon és az egyedülálló PETRRISSA COLLECTION alatt Európa-szerte. Együtt hozunk létre jobb vadászatot #vadászatszivből

  A modern és professzionális TETRAO márkanév termékeinek megvásárlásával támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal a környezet minőségének javításában.

  Termék vélemények

  Fel