Női bőrtáska TETRAO Viola

Termékkód: TX93001PETVIO
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
48 640 Ft áfával
  • Tiszta és egyedi tervezés
  • Szlovákiában tervezték
  • Kiegészítve a TETRAO felirattal
  • Ideális ajándék minden vadászhölgy számára

Egy érdekes, praktikus formájú, női vadász ​​kézitáska. Eredeti bőrből készült, sima felületű, és formáját jól tartja. Alkalmas a vállon való viselethez. A TETRAO bőr crossbody kézitáska bármilyen alkalomra alkalmas, legyen szó bálra, esküvőre, partyra, valahova a társaságban vagy sétára.

A TETRAO Viola vadász kézitáska ideális kiegészítő minden társasági eseményhez. A TETRAO kézitáska bőrből készült, és egy gyönyörű TETRAO felirat egészíti ki.Cipzárral záródik. Minden TETRAO vadász kézitáska egyedi és a legapróbb részletekig kidolgozott. A TETRAO Viola ideális egy vadászhölgy számára. Lepje meg kedves DIANA-ját azzal a stílusos és gyönyörű TETRAO kézitáskával. Nagyszerű ajándék, amely minden nőnek tetszeni fog.Legyen nem feltűnő, de stílusos, mint az illatos ibolya (lat. Viola), aminek a nevét ez a kézitáska viseli..

Ez a gyűjtemény mindenki számára elérhető, mert egyesíti a természet vadságát és az erdő titokzatos titkát. Hiszem, hogy egyedisége nemcsak a vadászok szívét fogja megnyerni, hanem minden nőt.

Méretek:

Magasság x szélesség x mélység - 28 x 17 x 8 cm

Kivételes vadászhölgy Közép-Európából, természetvédelmi érzékkel, megértve a vadászat fontosságát, képzett és dolgozó a hivatásos erdészeti és vadászati ​​ágazatban. A fiatal nő, aki példakép a fiatal generációk számára, motiválja a tapasztaltabb vadászokat is, és munkaszeretetet mutat a gyönyörű szlovák természet állatvilágához és növényvilágához.

Meghatározza a vadászat trendjét és stílusát, aktívan befolyásolja és pozitív véleményt alkot a nem vadászó közönségről. Teszteli a legújabb termékeket, véleményeket, fotótörténeteket, blogokat készít online és offline csatornákon. Befolyásolja és új termékeket hoz létre stílusosan, kiváló minőségben és szivel. TETRAO márkájú termékeket is létrehoznak, amelyek a gyakorlati funkcionalitás szempontjából részletesen díszesek, és aktívan részt vesznek a veszélyeztetett Tetrao urogallus megmentésében. Olyan termékeket tart kézben, amelyeket szívvel hoznak létre korlátozott piacokon és az egyedülálló PETRRISSA COLLECTION alatt Európa-szerte. Együtt hozunk létre jobb vadászatot #vadászatszivből

A modern és professzionális TETRAO márkanév termékeinek megvásárlásával támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus fajok visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal a környezet minőségének javításában.

Termék vélemények

Fel