Férfi vadászpulóver TETRAO Urtica - oliva

Termékkód: TX-TB-MUR
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
29 590 Ft áfával
  • Rugalmas, csendes és testhezálló anyag
  • Maximális légáteresztő képesség még az igényes tevékenységek során is
  • Hatékony légkeringés és nedvességeltávolítás
  • Modern megjelenés
  • Használja a tavaszi és őszi hónapokban
  • Vízálló YKK cipzárak

A TETRAO Urtica pulóver egy prémium pulóver a legmagasabb anyagminőséggel, és maximális hangsúlyt fektet a legkisebb részletekre. Kiváló minőségű 100% poliészterből készült. Neki köszönhetően nagyon kellemes tapintású és viselet. Tökéletesen alkalmazkodik minden típusú vadász alakhoz. Anyaga nagyon kellemes, légáteresztő és kellő meleget biztosít. A pulóver belső részét vékony és puha polár anyag teszi teljessé, egyedi méhkas mintával.


Hatékonyan gondoskodik az állandó légáramlásról és a nedvesség eltávolításáról a testből. Létrehozását a legnehezebb körülmények között való ellenállás motiválta. Számos praktikus dolog van, mint például egy mellzseb, tágas zsebek a kéznek vagy a vadászathoz szükséges kiegészítők vagy az ujjak lyukai. Kiváló minőségű és vízálló YKK cipzárok gondoskodnak a pulóver és a zsebek rögzítéséről. A TETRAO Urtica pulóver egész évben viselhető.


Termékleírás:

Szín: olíva
Külső anyag: 100% poliészter
Belső anyaga: méhsejt polár
Felhasználás: vadászat, szabadtéri
Szezon: egész évben
Cipzár: YKK
Zsebek száma: 3
Hüvelykujj-lyukak: Igen
Állítható derékrész: igen, a vadász alakja szerint állítható
Szabás: tökéletesen illeszkedik minden alakhoz

                                               

Modern és professzionális TETRAO márka termékeinek megvásárlásával támogatja a veszélyeztetett Tetrao urogallus (siketfajd) visszatérését a természetbe. Az IBO VADÁSZ aktívan részt vesz e faj vadon élő populációjának növelésében és egyúttal környezete minőségének javításában.

Termék vélemények

Fel