Újratölthető elem GP ReCyko Pro Professional AA (HR6)

Termékkód: EB2220V
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
1 900 Ft áfával
Pénzügyi megtakarításokat érhet el velük, és felhasználásával csökkentheti a hátrahagyott szén-dioxid-kibocsátást. A követelmények elérhetetlen kombinációjának hangzik. GP ReCyko újratölthető elem. 
 
A ReCyko elemek új generációja, amely mindennapi és professzionális felhasználásra szánt termékek széles választékát tartalmazza, még jobb teljesítményt nyújt és környezetbarát. A ReCyko intelligens töltőkkel kombinálva egyedülálló töltési koncepciót érhet el. Mindezen előnyöknek köszönhetően mind a természetet, mind a pénztárcáját megtakaríthatja a ReCyko elemek használatával. 
 
A GP ReCyko Pro újratölthető elemek EnergyLock technológiával vannak felszerelve, amely minimalizálja az önkisülést, ami meglehetősen gyakori a szokásos elemeknél. Az úgynevezett Az LSD-effektus (alacsony önkisülés) biztosítja, hogy az elemek készen álljanak azonnali használatra, még akkor is, ha gyártásuk óta sok idő telt el. A ReCyko Pro akkumulátorok szobahőmérsékleten történő tárolásakor öt év után is megtartják az energia 70% -át, és újratöltve gyorsan eléri a teljes kapacitást. 
 
Az újratölthető elemek élettartamát mindig korlátozza bizonyos számú töltési ciklus. A ReCyko Pro elemek azonban a felhasználók igényeinek megfelelően vannak kialakítva, így mindig teljes mértékben megbízhat bennük. 1500-nál több kibocsátás és töltés után is megtartják eredeti kapacitásukat. Ez több éven át előre meghatározza őket a gyakori használatra. 
Az elemek gyártásához felhasznált anyagok több mint 10% -a újrahasznosított forrás, amely jelenleg a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik. Ugyanakkor az elemek több mint 94% -a újrahasznosítható. 
 
A gyártó nem feledkezett meg a dobozról, és ebben az irányban is tartja előnyét. Az elemek csomagolása a világon az első, amelyet csak papírral készítenek, így teljesen környezetbarát és újrahasznosítható. 
 
Termékleírás:
Kapacitás
2000 mAh 
Feszültség 1,2 V 
Cikk típus NiMH 
Csomagolásban csomagolásban
Töltési ciklusok száma 1500 

Termék vélemények

Fel