Robotfűnyíró VILLAGER VILLYBOT

Termékkód: VI051604
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A VILLYBOT a VILLAGER robotfűnyíró új modellje, amely rengeteg munkát végez Ön helyett, és rengeteg időt és energiát takarít meg. A fűnyíró indukciós váltakozó áramú motorral van felszerelve, és megbízható SAMSUNG lítium-ion akkumulátorral működik, melynek köszönhetően a robot akár 120 percig is képes dolgozni.

A fűnyírás gyakran nehéz feladat, amely jelentős időt és energiát igényel. Ha mozgalmas munkahét van, akkor egyértelmű, hogy nincs kedve néhány szabadnapos fárasztó kaszáláshoz. Ezért fejlesztették ki a VILLYBOT robotfűnyírót.

  • SAMSUNG® Li-ion akkumulátor
  • Dokkoló
  • 100 m hosszú áramköri kábel
  • Csapok a kerületvonal rögzítéséhez

A VILLYBOT egy autonóm robot azzal a céllal, hogy önállóan nyírja a füvet, minimális munkával. A robotfűnyíró hosszú távú kutatása azt eredményezte, hogy a VILLAGER egy rendkívül kifinomult, megbízható és autonóm egység ötletével állt elő, amely eső- és akadályérzékelő érzékelőkkel van felszerelve. Esős ​​idő esetén a robot egy óvóhelyen bújik el, amelyet a VILLYBOT feltöltésének lehetőségével védeni kell a kedvezőtlen időjárástól. Amikor a robot megközelít egy akadályt, automatikusan egy másik, jobban bejárt utat keres. Javasoljuk, hogy távolítsa el az összes lehetséges akadályt, mielőtt a VILLYBOT ténylegesen elindulna.

Paraméterek:

Motor típusa: AC indukciós motor

Akkumulátor: Li-ion, 28 V / 4 Ah

Az akkumulátor élettartama: akár 120 perc

Akkumulátor töltési ideje: 180 perc

Kaszálási terület: 1000 m2 (ideális körülmények között)

Munkaszélesség: 240 mm

Vágási magasság: 25 – 65 mm

Lejtős megközelíthetőség: 35% (20°)

Súly: 15 kg

A kerületi szegély a gyep szélének jelölésére szolgál, amely a VILLYBOT menedékházban kezdődik és végződik. Annak érdekében, hogy a határvonal (vonal) minél megbízhatóbb és tartósabb legyen, 500 méteres hossza javasolt. A VILLAGER VILLYBOT véletlenszerűen, egyenes vonalban mozog, és óránként 120 m2 kaszálásra képes. Ez a modell 20°-os lejtőn is simán működik.

Termék vélemények

Fel