Benzines fűnyíró VILLAGER VRS 5500

Termékkód: VI055360
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Nagyméretű, megbízható VILLAGER VRS 5500 fűnyíró 53 centiméter munkaszélességgel, nagy teljesítményű, 3,3 kW-os Villager OHV Professional motorral felszerelve, amely nagy teljesítményt és nyomatékot biztosít – 800 munkaóráig tesztelve.

Ez a változtatható haladással rendelkező modell teljesen felszerelt, és 4 funkciót kínál - fűnyírást, fűmulcsolást, fűgyűjtést a fűgyűjtő tartályban és oldalsó kiürítést. A fűnyíró gyűjtőkosara 70 literes térfogatú. Könnyedén állítható a fűnyírási magasság akár kilenc különböző pozícióban 20 és 85 milliméter között. A fűnyíró váza rendkívül ellenálló acélból készült. A fűnyíró kényelmes és kényelmes vezérlést biztosít.

A fűnyíró kerekei rendkívül tartósak, biztosítva a fűnyíró szilárdságát, minőségét és irányíthatóságát. Kétoldalas golyóscsapágyakba vannak beépítve, a kerekek felülete pedig úgy van kialakítva, hogy még igényesebb körülmények között is biztosítsa a problémamentes mozgást.

A VRS 5500 benzines fűnyíró nem foglal sok helyet, és könnyen kezelhető. Ennek a fűnyírónak a megvásárlásával megbízható gépet kap, hosszú élettartammal, kiváló 3 év garanciával és szakértői, professzionális garanciával és jótálláson túli szervizeléssel.

- Kaszálás

- Mulcsozás

- Gíűjtőkosár

- Oldalsó dobállás

Motor: Villager OHV Professional

Motor térfogata: 196 cm3

Teljesítmény: 3,3 kW (2800 ford./perc)

Hajtás: Igen, változó

BBC link: Nem

Keret szélessége: 53 cm

Vágási magasság: 9 pozíció (2-8,5 cm)

Keret: nagy szilárdságú acél (1,8 mm)

Gyűjtőkosár: 70 l

Súly: 48,5 kg

Termék vélemények

Fel