Kerti traktor VILLAGER VT 1000 HD

Kategória: Kerti traktorok
Termékkód: VI040942
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A VT 1000 HD traktoros fűnyítóval az első pillanattól fogva imádni fogja a fűnyírást, és egyben kellemes kikapcsolódást és pihenést is jelent. Ez a 98 centiméteres pengeszélességű traktor a legigényesebb vásárlókat is kielégíti, mind minőségi, mind mennyiségi fűnyírás tekintetében. A VILLAGER VT 1000 HD kerti traktort erős és megbízható amerikai minőségű Briggs & Stratton motor hajtja, a Powerbuilt 4165 AVS Series 4 modell 12,1 kW (16,5 LE) teljesítménnyel - 3600 ford./percnél. A gyűjtőtartály elég nagy, könnyű és könnyen üríthető, és akár 240 liter térfogatot biztosít. A fűnyírási magasság központilag állítható 2,5-8 centiméter között 7 különböző pozícióban. Az üzemanyagtartály 6 literes. A traktor kiválóan alkalmas nagyobb, akár 4000 négyzetméteres pázsit nyírására.

  • Pedálos hidrosztatikus sebességváltó
  • Elektromágneses tengelykapcsoló
  • Biztonsági kapcsoló az ülés alatt
  • 3 év garancia
  • Vonzó arányú ár vs. erő

A traktor első kerekei 15", a hátsó kerekei 18"-os, és elég nagyok és szélesek az optimális tapadáshoz. További előnyök közé tartozik például a sörtartó, az ülés alatti biztonsági kapcsoló, a biztonsági lökhárító vagy az alacsony belépési terület és a bőséges lábtér. A jobb láthatóság érdekében első lámpa is található, melynek köszönhetően még este is kényelmesen nyírhat. A gép ergonomikus kormánykereke kellemes felületű. Az ülés kényelmes és könnyen állítható. Ennek a traktornak a megvásárlásával nem csak egy kiváló minőségű, 3 év garanciával rendelkező gépet kapsz kedvező áron, hanem profi, szakszerű kiszolgálást és remek tanácsokat is, amiket csak tőlünk kaphatsz meg. Kényeztesse magát aktív pihenéssel és kikapcsolódással a kertben VILLAGER minőséggel.

A traktorhoz tartozékok széles skáláját vásárolhatja meg, például traktorkocsit, műtrágyaszórót, hengert és egyebeket (lásd alább az ajánlott tartozékokat).

Motor: Briggs & Stratton Series 4 Powerbuilt 4165 AVS

Motor térfogata: 500 cm³

Teljesítmény: 12,1 kW (16,5 LE) - 3600 ford./percnél.

Kuplung: elektromágneses

Sebességváltó: hidrosztatikus

Kaszálási terület: 4000 m2

Késmarkolat szélessége: 98 cm

Központi fűnyírási magasság állítás: 2,5-8 cm (7 pozíció)

Gyűjtőkosár: 240 l

Üzemanyagtartály térfogata: 6,0 l

Első kerekek: 15"

Hátsó kerekek: 18"

Kések típusa: két gyűjtőkés

Első lámpa: Igen

Súly: 202 kg

Termék vélemények

Fel