Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 1500

Kategória: Robotfűnyírók
Termékkód: STI2R7102028/ST1
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
1 186 430 Ft áfával 1 333 070 Ft

A Stiga A 1500 autonóm robotfűnyírót abszolút pontosságra tervezték. A STIGA robotfűnyíró-családból származik, a STIGA által szabadalmaztatott egyedi AGS navigációs rendszer technológiával. Más autonóm fűnyírók elveszíthetik a jelet, vagy akadályok érhetik őket a lakott területeken. Ez azt jelenti, hogy be kell lépnie a munka elvégzéséhez. A Stig A 1500 robot azonban képes megjósolni a GPS-jel minőségét a nap különböző szakaszaiban, és intelligensen előre tervezni, hogy megszakítás nélkül nyírhasson, amikor a jel a legerősebb. A fűnyíró pontosan tudja, mikor, hol és hogyan kell lenyírni a füvet, hogy a pázsit egészséges legyen, és családjával a kertben vagy a szabadban tölthesse szabadidejét.

A telepítés teljesen virtuális, ami azt jelenti, hogy az alkalmazáson keresztül beállítható a munkakörülmény. Az eladó tanácsot ad az első telepítésről. Ha a kert elrendezése megváltozna, csak indítsa el a STIGA.GO alkalmazást, és tanítson meg egy új paramétert a robotnak. Az alkalmazás letölthető az AppStore-ról és a Google Playről. A hosszú élettartamú Stiga ePower akkumulátorral felszerelt 1500-as akár 1500 négyzetméteres gyepfelületet is megbízhatóan nyírhat napi 2 nyírással. A következő munkamenet mindig ott kezdődik, ahol az előző véget ért. A robot így az egész területet képes ellátni úgy, hogy minden nap más területet nyír le. Az egészséges gyep megőrzése érdekében naponta csak 2 nyírás ütemezése javasolt. A tervezés azonban teljesen rugalmas.

  • STIGA aktív vezérlőrendszer a GPS-jel elérhetőségének és a hatékony fűnyírás előrejelzéséhez
  • 4G kapcsolat és STIGA Cloud a folyamatos kommunikációért
  • Nincsenek kábelek
  • A telepítés virtuális, és könnyen elvégezhető a STIGA.GO alkalmazáson keresztül
  • Teljes vezérlés a STIGA.GO alkalmazáson keresztül
  • Hatékony fűnyírás a szisztematikus fűnyírási mintáknak köszönhetően
  • Integráció Alexával
  • Ingyenes csatlakozás robotja élettartama alatt
  • Nincs szükség további költségekre

Ha a kertben pihen, és a fűnyíró nyír, a kiváló szigetelés a motorzajt a gép szerkezetén belül tartja. Továbbá, ha látogatója van, az alkalmazás segítségével kizárhatja a fűnyírási zónákat, megadva azokat a zónákat, amelyeket a fűnyírónak kerülnie kell. Ha karbantartásról és tisztításról van szó, a robusztus külső burkolat könnyen eltávolítható szerszámok használata nélkül. A külső burkolat könnyen tisztítható egy kerti tömlőből származó vízzel. A robothoz 750 órás csatlakozási csomag tartozik, amely lehetővé teszi, hogy egész szezonban működjön és csatlakozzon. A mellékelt csatlakozási csomag használata után a felhasználónak külön kell megvásárolnia a munkaidőt. A robot technológiája a Stiga Cloud és a robot közötti adatkommunikáción alapul. A Stiga A működéséhez az előfizetés kötelező, és a szükséges adatmennyiségtől függ. A töltőkészletet a csomag tartalmazza.

Paraméterek:

Motor típusa: Kefe nélküli

Akkumulátor: Li-Ion, 5 Ah

Penge fordulatszám: 2850 ford./perc.

Átlagos töltési idő: 120 perc.

Maximális munkaterület: 1500 m²

Munkatáv: 18 cm

Vágási magasság: 20-60 mm

Emelésérzékelő: Igen

Esőérzékelő:Igen

Lejtős megközelíthetőség: 50%

Ütésérzékelő: Igen

Lejtésérzékelő: Igen

Méretek HxSzxM: 545x405x245 mm

Súly: 8,5 kg

Megjegyzés: Az autonóm robotfűnyíró eladása a hivatalos viszonteladó által végzett PROFESSZIONÁLIS TELEPÍTÉS feltétele.

Termék vélemények

Fel