Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 1 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 2 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 3 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 4 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 5 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 6 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 7 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 8 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 9 Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000 10
Árengedmény 32%

Autonóm robotfűnyíró STIGA Stig A 5000

Kategória: Robotfűnyírók
Termékkód: STI2R9106028/ST1
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
1 698 120 Ft áfával 2 497 240 Ft

Ha nagy kertet tart fenn, a megfelelő fűnyírás megtervezése és a pázsit lehető legjobb megjelenésének gondozásával kapcsolatos egyéb feladatokra való időkeresés nem jelenthet problémát. A STIGA Stig A 5000 robotfűnyírót abszolút precízen tervezték, és ez a legtökéletesebb autonóm fűnyíró a teljes termékcsaládban. Más autonóm modellek elveszíthetik a jelet, vagy akadályok érhetik őket a lakott területeken. Ez azt jelenti, hogy be kell avatkoznia a fűnyírás befejezéséhez. A Stig A 5000 a STIGA által szabadalmaztatott egyedülálló AGS aktív vezetőrendszer technológiával megjegyzi a GPS jel minőségét a nap különböző szakaszaiban, és intelligensen előre megtervezi a feladatokat a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. 4G kapcsolaton keresztül folyamatosan kommunikál referenciaállomásával.

Ez a robotfűnyíró pontosan tudja, mikor, hol és hogyan kell nyírni, hogy a pázsit egészséges legyen. A telepítés teljesen virtuális, ami azt jelenti, hogy az alkalmazáson keresztül beállítható a munkaterület. Az eladó tanácsot ad az első telepítésről. Ha változna a kert elrendezése, nem kell mást tenni, mint elindítani az AppStore-ról és a Google Play-ről letölthető STIGO.GO alkalmazást, és új paraméterekre tanítani a robotot. A STIGA ePower akkumulátorral felszerelt robot a 4G jelre épülő RTK AGS technológiával is rendelkezik. Az eredmény példátlan hatékonyság az idő és a minőség tekintetében, mindössze két kaszálás naponta.

  • STIGA aktív vezérlőrendszer a GPS-jel elérhetőségének és a hatékony fűnyírás előrejelzéséhez
  • 4G kapcsolat és STIGA Cloud a folyamatos kommunikációért
  • Nincsenek kábelek
  • A telepítés virtuális, és könnyen elvégezhető a STIGA.GO alkalmazáson keresztül
  • Teljes vezérlés a STIGA.GO alkalmazáson keresztül
  • Hatékony fűnyírás a szisztematikus fűnyírási mintáknak köszönhetően
  • Integráció Alexával
  • Ingyenes csatlakozás robotja élettartama alatt
  • Nincs szükség további költségekre

A következő munkamenet mindig ott kezdődik, ahol az előző véget ért. A fűnyíró így az egész területet képes ellátni úgy, hogy minden nap más-más zónát nyír. A pázsit egészségének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy csak napi 2 nyírást tervezzen. A tervezés azonban teljesen rugalmas. A Stiga A robotfűnyíró minden eleme gondosan megtervezett. A 2400 percenkénti fordulatszámmal forgó kerékre erősített 6 kés garantálja a legtökéletesebb fűnyírást. Mivel a kések szabadon foroghatnak, nem áll fenn annak veszélye, hogy szilárd tárggyal érintkezzenek. A kések speciális fémkeverékből készülnek, aminek köszönhetően megőrzik éles széleiket. Abban a valószínűtlen esetben, ha a penge megsérül, a vágóegység könnyű összeszerelése biztosítja a könnyű cserét.

Alaposan vizsgálja meg az alkalmazást, és ha szükséges, adjon hozzá beállításokat a különböző vágási magasságokhoz, távolléti időbeállításokhoz vagy kizárási zónákhoz. A pázsit optimális egészsége érdekében aktiválja a gyepápolási útvonal funkciót, amely automatikusan váltja a fűnyírási mintákat. Állítsa be a távollét idejét és a kizárt zónákat, és a robot tudni fogja, mikor és hol érdemes nyírni. Indítsa el a hangos asszisztenst, és adjon szóbeli utasításokat a fűnyírónak. A géphez 4800 órás csatlakozási csomag tartozik, amely lehetővé teszi, hogy három teljes szezonon keresztül működjön és csatlakozzon. A mellékelt csatlakozási csomag használata után a felhasználónak külön kell megvásárolnia a munkaidőt. A robotfűnyíró technológiája a STIGA felhő és a robot közötti adatkommunikáción alapul. Az előfizetés a STIGA A működéséhez kötelező, és a szükséges adatmennyiségtől függ. A töltőkészletet a csomag tartalmazza.

Paraméterek:

Motor típusa: Kefe nélküli

Akkumulátor: 2x Li-Ion akkumulátor, 5 Ah

Átlagos töltési idő: 150 perc.

Átlagos munkaidő: 4,5 óra.

Maximális munkaterület: 5000 m²

Munkakeret: 26 cm

Vágási magasság: 20 - 65 mm

Penge fordulatszám: 2400 ford.

Emelésérzékelő: Igen

Esőérzékelő: Igen

Lejtős megközelíthetőség: 50%

Ütésérzékelő: Igen

Lejtésérzékelő: Igen

Méretek HxSzxM: 695x526x300 mm

Súly: 13,4 kg

Megjegyzés: Az autonóm robotfűnyíró eladása a hivatalos viszonteladó által végzett PROFESSZIONÁLIS TELEPÍTÉS feltétele.

Termék vélemények

Fel