Akkumulátoros permetező VILLAGER FUSE VBS 1620 (1x akkumulátor, 1x töltő)

Termékkód: VI062747
Garanciaidő: 3 év
Elérhetőség: Elérhető
54 450 Ft áfával

A VILLAGER FUSE VBS 1620 akkumulátoros permetezőgép az egyik legnépszerűbb termékünk. Egyszerűen és kényelmesen használhatja otthon, saját kertjében. Azonban nagy kertekben is használható dísz- vagy hasznos növényekkel. A kiváló minőségű permetező alkalmas professzionális terepmunkára és erdőben végzett karbantartási munkákra is.

A permetezőgép egyik legnagyobb előnye a kis súlya, mindössze 5,4 kg (akkumulátorral és töltővel). Használata közben nem fog elfáradni. Ezenkívül a FUSE VBS 1620n akkumulátoros permetező 18 V/2 Ah-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 2 óráig is bírja (erősebb akkumulátorral többet - lásd lent a paramétereket). Ezeknek az előnyöknek köszönhetően több órán át hatékonyan és kényelmesen dolgozhat. A permetezőtartály térfogata legfeljebb 16 liter.

A permetezőgéphez a csomagban ingyen jár egy bővíthető rúd (2 x 60 cm), ami nagyban megkönnyíti a munkáját, valamint 3 féle fúvóka, alap és dupla. A fúvókák permetezési távolsága ideális körülmények között akár 3 méter. A kettős fúvóka, amely egymás után két fúvóka funkcióját látja el, szélesebb permetezési területet és ezáltal nagyobb munkasebességet és hatékonyságot biztosít. A permetezés egyetlen növényre történő fókuszálásához kiváló segítőtárs a H 01 kiegészítő fúvóka, amely pontpermetezésre szolgál és segíti a permetezés pontos kijuttatását. Ennek a fúvókának köszönhetően a permetező keverék közvetlenül az egyes növényekre vagy kisebb területekre esik, és a folyadék nem téveszti el a kívánt célt.

A permetező tömlő erős és ugyanakkor könnyen rugalmas. Ez minden felhasználó számára egyszerű kezelést tesz lehetővé, legyen az hagyományos kertész vagy olyan szakember, aki a FUSE VBS 1620 permetezőgépet munkaeszközként használja. Ennél a permetezőnél ezért nem fenyegeti a túlzott pumpálás okozta fájdalom. A nyomásszabályozót is értékelni fogja. Ezzel kényelmesen szabályozhatja a nyomást a szelep elfordításával.

Az ingyenes akkumulátortöltő a csomag szabványos része. Fantasztikus fejlesztés a színalapú akkumulátorjelző. Ha zölden világít a permetezőn, akkor az akkumulátor fel van töltve, és nyugodtan folytathatja a munkát. A narancssárga szín azt jelenti, hogy az akkumulátor majdnem lemerült. A piros szín azt jelzi, hogy valami nincs rendben az akkumulátorral. Ha új tartalék akkumulátort kell vásárolnia a permetezőgéphez, akkor azt minden gond nélkül beszerezheti nálunk.

Ha túlméretezett fák vannak a kertben, a benzines permetezőgép nagyszerű eszköz a munka leegyszerűsítésére. Ez a kiváló segéd segít a legmagasabb ágak és gallyak permetezésében is.

A gép töltését egy új, speciális Li-ion technológiára épülő akkumulátor biztosítja, amely akár háromszor hosszabb élettartamot biztosít egy hasonló tulajdonságú Ni-Cd akkumulátorhoz képest. Az akkumulátorok nem rendelkeznek memória effektussal, így bármikor és a lemerültségtől függetlenül töltheti a gépeket. Az akkumulátor kapacitásának elvesztése miatt sem kell aggódnia.

A Fuse termékcsalád erőteljes, 18 V üzemi feszültségű akkus gépeket kínál. A Fuse termékcsaládot az a tény jellemzi, hogy minden gép kompatibilis egyfajta akkumulátorral és töltővel.

- Nagy tartóerő

- 1db akkumulátor és töltő

- 3 év garancia

Paraméterek:

Üzemi nyomás: 2,7 – 4 bar

A permetezőtartály térfogata: 16 l

Permetezési távolság: 3 m

Hosszabbítás: 120 cm (2x 60 cm)

Súly: 3,5 kg (akkumulátor nélkül)

Súly: 5,4 kg (akkumulátorral és töltővel)

A csomag tartalma: akkumulátor permetező VILLAGER FUSE VBS 1620, 1x 2Ah akkumulátor, 1x 2,4 A töltő

Akkumulátor:

Akkumulátor típusa: Biztosíték 18 V, Li-ion

Akkumulátor feszültség: 18 V

 • Az akkumulátor élettartama 1,5 Ah: 90 perc.
 • 2 Ah akkumulátor élettartam: 120 perc.
 • 3 Ah akkumulátor élettartam: 180 perc.
 • 4 Ah akkumulátor élettartam: 240 perc.

Töltés:

 • 1,5 Ah-s akkumulátor töltési ideje 1,65 A-es töltővel: 60 perc.
 • 1,5 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2,4 A-es töltővel: 35 perc.
 • Egy 1,5 Ah-s akkumulátor töltési ideje 4 A-es gyorstöltővel: 22 perc.
 • 1,5 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2x 3,5 A-es gyorstöltővel 2 akkumulátorhoz: 25 perc.

 • 2 Ah-s akkumulátor töltési ideje 1,65 A-es töltővel: 90 perc.
 • 2 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2,4 A-es töltővel: 45 perc.
 • Egy 2 Ah-s akkumulátor töltési ideje 4 A-es gyorstöltővel: 30 perc.
 • 2 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2x 3,5 A gyorstöltő 2 akkumulátorhoz: 35 perc.

 • 3 Ah-s akkumulátor töltési ideje 1,65 A-es töltővel: 120 perc.
 • 3 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2,4 A-es töltővel: 70 perc.
 • 3 Ah-s akkumulátor töltési ideje 4 A-es gyorstöltővel: 45 perc.
 • 3 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2x 3,5 A gyorstöltő 2 akkumulátorhoz: 50 perc.

 • 4 Ah-s akkumulátor töltési ideje 1,65 A-es töltővel: 150 perc.
 • 4 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2,4 A-es töltővel: 90 perc.
 • 4 Ah-s akkumulátor töltési ideje 4 A-es gyorstöltővel: 60 perc.
 • 4 Ah-s akkumulátor töltési ideje 2 db 3,5 A-es gyorstöltővel 2 akkumulátorhoz: 70 perc.

Termék vélemények

Fel