Egyélű olló vastag ágakhoz FISKARS PowerStep L85

Termékkód: F1000585
Garanciaidő: 2 év
Elérhetőség: Elérhető
29 625 Ft áfával

A Fiskars PowerStep egy kis termékcsalád a kerti szerszámok széles választékából. A belső mechanizmus lehetővé teszi a fokozatos vágást 1, 2 vagy 3 lépésben, az ág vastagságától függően. Tapadásmentes réteggel bevont szénacél pengék precízen és tisztán vágva.

Az egyedülálló PowerStep mechanizmus lehetővé teszi, hogy vékony és durva ágakat vágjon le ugyanazokkal az ollóval, anélkül, hogy a teljesítményt veszélyeztetné. A vékony ágakat egy préssel, a vastagabbakat 2-3 egymást követő lépésben vágják le, így csökken az egyes présekhez szükséges erő. A mechanizmus automatikusan beállítja a szükséges lépések számát.

A PowerStep egypengés L85 kerti ollók ideálisak olyan hajtások és ágak vágására, amelyek növekedését korlátozni kell. A fogantyúk FiberComp anyagból készültek, csúszásmentes SoftGrip felülettel, nagyon kényelmes a fogásuk. A felső mozgatható penge nem szoros PTFE bevonata csökkenti a súrlódást a fába való behatoláskor és megkönnyíti a tisztítást. Az alsó fix ütköző FiberComp anyagból készült, és megkönnyíti a kemény és száraz fa vágását.

  • Szélesség: 185 mm
  • Hossz: 570 mm
  • Súly: 630 g
  • Max. vágási átmérő: 24 mm

Termék vélemények

Fel