Olló készlet FISKARS Inspiration Saffron

Termékkód: F1027503
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A FISKARS Inspiration Saffron ollókészlet univerzális és kerti ollót tartalmaz. Az univerzális ollók olyan növények és virágok beállítására alkalmasak, amelyek pontosságot és precizitást igényelnek az iskolában, otthon vagy az irodában történő vágás során. A kerti kétélű olló friss és fiatal fa vágására alkalmas.

Inspiráció Sáfrány kerti olló

Egykezes kerti olló gyönyörű sáfrány színben friss ágak vágására. Az olló kényelmes és tökéletesen illeszkedik a kézbe a formázott, tömör fogantyúknak köszönhetően. A felső penge PTFE csúszóréteggel van bevonva a súrlódás csökkentése érdekében. Az olló zárszerkezettel van felszerelve a szállítás biztonsága érdekében, jobbkezesek és balkezesek számára is alkalmasak, és van egy nyílás a csuklópánt számára.

Max. vágási átmérő: 20 mm

Penge hossza: 6 cm

Teljes hossza: 20 cm

Penge anyaga: szénacél

Súly: 200 g

Inspiration Sáfrány univerzális olló

Ez az univerzális olló minden típusú vágáshoz alkalmas az iskolában, az irodában vagy otthon. Vékony és vastag anyagokal is könnyen elbírnak. A pengék élesek, ferde köszörűvel rendelkeznek, amely kiváló vágást biztosít, és hosszú ideig élesen tartja a pengéket. Az olló állítható pengenyomással rendelkezik. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. A magas kopásállóság magától értetődő. Az olló fogantyúi kényelmesek és ergonomikusak. A kéz természetes mozgását tükrözik.

Penge hossza: 9,8 cm

Teljes hossza: 21 cm

Anyaga: rozsdamentes acél

Súly: 99 g

Termék vélemények

Fel