Saláta készlet FISKARS Functional Form

Termékkód: F1024168
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Praktikus salátakészlet főzőkéssel, szegélyező késsel és fogóval. Ez a készlet mindent tartalmaz, ami egy ízletes saláta elkészítéséhez és tálalásához szükséges. Az egyik késsel vágod a zöldségeket, a másikkal vágod és fogó segítségével már csak elkészíted és tálalod. A Functional Form konyhai eszközök ideálisak a kényelmes napi főzéshez, könnyen használhatók, tisztíthatók és tárolhatók. Minőségi anyagokból készültek, mosogatógépben is moshatók. Ez a gyönyörű készlet ajándéknak is ideális.

A készlet tartalma:

Szegélyező kés FISKARS Functional Form, 11 cm (1014205)

- Többcélú kés, ideális zöldségek és gyümölcsök szeletelésére és szegélyezésére. A penge 11 cm hosszú és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül (HRC 53 keménység). A kés nyele kényelmes SoftouchTM anyagból készült.

FISKARS Functional Form nagy főzőkés, 20 cm (1014194)

- Univerzális kés hús, zöldség szeletelésére vagy fűszernövények aprítására. A kés 20 centiméter hosszú pengével rendelkezik, amely kiváló minőségű rozsdamentes acélból (HRC 53 keménység) készült. A kés nyele kényelmes SoftouchTM anyagból készült.

Salátafogó FISKARS Functional Form (1014434)

- Minőségi fogó tartós műanyagból, ideális saláta elkészítéséhez és tálalásához. A fogantyúk szükség szerint egyszerűen csatlakoztathatók vagy szétválaszthatók.

Termék vélemények

Fel