Céltávcső Meopta MeoStar R1 1,5-6x42 RD - BDC 3

Kategória: Céltávcső
Termékkód: LO22014
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

Ez a céltávcső normál nappali körülmények között és csökkent látási viszonyok között történő vadászatra szolgál. A nagyítási tartomány alkalmas gyorsan mozgó célokra való lövöldözésre, valamint nagyobb távolságra történő vadászatra. Az egyik legsokoldalúbb vadásztávcső a piacon, új világítási rendszerével biztosítja a céltávcső azonnali használatát bármilyen fényviszonyok között.

A kupak lehetővé teszi az irányzék megvilágításának intenzitásának egyszerű szabályozását. Az 1-3. szintek gyenge fényviszonyok mellett történő vadászatra szolgálnak, közvetlenül sötétedés után, amikor az utolsó fénysugarak lehetővé teszik a lövést. Az 5-7. szintek akkor használhatók, ha magas a megvilágítás erőssége, és a lövő még verőfényes napsütéses napon is biztos akar lenni a pontos találatban. A praktikus kikapcsolás a köztes állásban lehetővé teszi a könnyű visszatérést az utoljára beállított világítási szintre.

Jellemzők:

MeoBright 5501 - Minden optikai elem MeoBright 5501 (MB-5501) tükröződésgátló réteggel van felszerelve, amelyet a terepen alkalmazott csúcstechnológiákkal alkalmaznak - a rétegek ionok segítségével történő lerakódását. A rétegek biztosítják a céltávcsövek rendkívüli fényáteresztési értékét (99,8% az objektívnél, 92-95% a teljes készüléknél modelltől függően).

MeoShield - Az ionok segítségével felvitt réteg extrém körülmények között is megvédi a lencsék külső felületeit a karcolásoktól és a kopástól. A MeoShield a hadsereg tartósságra és felületi keménységre vonatkozó követelményeinek is megfelel.

MeoTrak II egyenirányító tárcsák – Az ujjal működtetett MeoTrak II egyenirányító tárcsák precíz ¼ MOA (0,7 cm / 100 m) lépésbeállítást tesznek lehetővé, kiváló ismételhetőség mellett, páratlan hatótávolsággal és kiváló pontossággal. A tapintható és hallható rögzítések pontos beállítást biztosítanak terepi körülmények között.

MeoQuick – Gyors fókuszálás A MeoQuick gyors fókuszálást tesz lehetővé, és elég széles tartományt biztosít ahhoz, hogy a képet az emberi szemhez igazítsa.

Optikai alkatrészek – Az egyes optikai alkatrészeket a Meoptában gyártják, alaposan megtisztítják, polírozzák és precízen összeszerelik a csúcsteljesítmény érdekében.

Visszarúgás - A céltávcsövek mechanikus kialakítása maximális ellenállást biztosít a visszarúgás ellen, így minden elterjedt fegyvertípushoz alkalmasak.

Alumínium tubus 30 mm - A repülésiparban használt könnyű alumínium ötvözetekből készült egyrészes cső strapabíró és erős, hosszú élettartamot garantál, speciális, kopásálló eloxált felületkezeléssel van ellátva, a fekete matt felület kiküszöböli a tükröződést.

Vízálló – Minden MeoPro távcső 100%-ban vízálló, víz alá meríthető és teljesen védett a nedvesség, eső és hó ellen.

Nitrogénnel töltött - Minden MeoPro távcső hermetikusan zárt, inert gázzal töltve, amely 100%-ban megakadályozza a belső párásodást.

Ütésálló - A távcsövek mechanikai kialakítása maximális ütésállóságot biztosít, így minden elterjedt fegyvertípushoz alkalmasak.

Termékleírás:

Modell: Meopta MeoStar R1
Nagyítás: 1,5-6x
Frontlencse átmérője (mm): 42
Tubus átmérő: 30 mm
Átlagos kilépő tanuló: 14,8 – 7
Kilépő pupillák távolsága: 82 / 95 mm
Látószög: 12,8 – 3,92°
Látómező (m/100mm): 22,4-6,8
A célmintázat helyzete (1. vagy 2. fókuszsík): 2
A szemlencse dioptria tartománya: -3 / +3 dpt
Nappali fényáteresztés - tipikus: 93%
Helyreállítási lépés – kattanás (cm/100m): 0,7

Szálkereszt tipusa- BDC 3

Termék vélemények

Fel