Hőkamera céltávcső ATN MARS LT 50mm, 320x240 60 Hz 5-10x

Kategória: Hőkamerák
Termékkód: ATNMSLT3250
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

  • A nagy teljesítményű Osidian CORE LT érzékelők következő generációja
  • Éles kép bármilyen körülmények között
  • 4 generáción keresztül nagy felbontású érzékelőt használ
  • Képfrissítési gyakoriság 60Hz
  • Az Obsidian Core egy rendkívül speciális számítógép
  • Érzékelés 1620 m-ig

  Hatékony távolság az emberi alak észleléséhez:

  Észlelés - 1620 méter
  Felismerés - 710 méter
  Azonosítás - 415 méter

  Az ATN MARS LT az ATN MARS (THOR) termékcsalád legkönnyebb eszköze, amely nagyobb sokoldalúságot biztosít. Fegyveren céltávcsőként használható, ahol a súlytényező dönt. A hőkamera kemény alumíniumötvözetből készül, ütésálló elektronikával. Hagyományos távcsövet kap, amelynek megjelenése és érzete van.

  A szabványos 30 mm-es gyűrűk és az ergonomikus kialakítás magától értetődő. Az ATN MARS LT nemcsak könnyű súlyú, hanem könnyen használható és felállítható is. 2 színpaletta közül választhat (Black Hot / White Hot). Választhat a szálkereszt stílusa közül is, és készen áll egy minőségi vadászati ​​kalandra. A One Shot Zero segítségével a megfigyelés még soha nem volt ilyen egyszerű. A vezérlőgombok úgy vannak elhelyezve, hogy ne lehessen őket véletlenül megnyomni. A céltávcső belső lítium akkumulátorral működik, élettartama akár 10 óra. Az ATN Mars LT hőkamera céltávcsövet elsősorban alacsony, mindössze 650 grammos súlya jellemzi.

  A 320x240 képpontos szenzor egy 1620 méteres emberi alak részletét jeleníti meg. A Mars LT két színpaletta közül választhat, fehér és meleg fekete, kontraszt beállítási lehetőséggel. Az új szenzor vitathatatlan előnye a 60 Hz-es frissítési frekvencia, aminek köszönhetően tiszta és sima képet kapsz, szaggatás nélkül. A Mars LT-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy kaliberű fegyverek nyomásának, és edzett alumíniumötvözetből készül.

  Az ATN termékeknél sokkal egyszerűbb a felvételkészítés, mint a nappali optikánál. Ha a felvételi funkciót választja, két szándékos kereszt áll a rendelkezésére. A célpont közepére lő, és a találat például 10 cm-rel a középpont felett van. Egyszerűen mozgassa a második keresztet a céltávcsőben a lövedék becsapódási pontjáig. Tehát most van az egyik kereszt a célpont közepén, a másik kereszt pedig az ütközési ponthoz kerül. A forgatás nagyon gyors és egyszerű.

  Termékleírás:

  Nagyítás: 5-10x
  Érzékelő: ATN Obsidian CORE LT
  Szemkönnyítés: 90 mm
  Látómező: 11,6x8,7
  Töltés: C típusú USB
  Tápellátás: integrált akkumulátor
  3D giroszkóp: igen
  Színpaletták: fehér meleg, fekete meleg
  Tubus: 30 mm
  Szerelés: szabványos gyűrűk
  Ballisztikai számológép: igen
  Az akkumulátor élettartama: 10 óra
  Bluetooth: nem
  Szenzor felbontása: 320x240px
  Méretek: 292x55x56 mm
  Súly: 650 g

  Csomag tartalma:

  Hőkamera céltávcső ATN MARS LT 50 mm, 320x240 50 Hz 5-10x
  Szemvédő
  Céltávcső tok
  C típusú USB kábel
  Optika tisztító kendő
  Kézikönyv

  Termék vélemények

  Fel