Csúcsminőség teljesítmény

Hőkamera céltávcső Pulsar Thermion 2 XP50

Kategória: Hőkamerák
Termékkód: PUL76544
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.
  • Rendkívül érzékeny érzékelő
  • Kettős energiarendszer
  • Érzékelés 1880 méterig
  • PiP funkció - kép a képben
  • Link a Stream Vision alkalmazáshoz
  • Image Boost funkció
  • Visszarúgási ellenállás 6000 J-ig
  • Erőteljes AMOLED kijelző

Az innovatív Thermion 2 XP50 modellel bővül a Pulsar Thermion hőkamera céltávcső kínálata. Ez egy modern, kiváló minőségű készülék, amely a legjobb és legerősebb funkciókat használja. A céltávcső egy nagy teljesítményű mikrobolométerrel működik együtt, amelynek érzékenysége NETD <25 millikelvin (mK) a hőkép rögzítéséhez. Mivel minél alacsonyabb a NETD érték, az érzékelő annál hatékonyabban működik és rögzíti a megfigyelt objektumok hőmérséklet különbségeit. Pontosabban választja el őket a környező hőzajtól. Jó példa erre például a heves csapadék, köd vagy egy hideg reggel, amikor a környezet hőmérsékleti kontrasztja nagyon alacsony. A nagy rekesznyílású lencse döntő befolyása a hőkamera céltávcső a legkisebb hősugárzási szint rögzítésére is. Nagyon részletes, nagy kontrasztú képet biztosít a megfigyelő számára a megfigyelt objektumról. A beépített germánium optika és a fejlett hőmérséklet-érzékelő együttesen teremtik meg a legjobb feltételeket az érzékelési lehetőségek bővítéséhez. Ennek a modellnek az észlelési távolsága akár 1880 méter. A 8-szoros digitális ZOOM-mal jobban és gyorsabban felismerheti a követett célpont részleteit, és magáról a célzásról is meggyőződhet.

Ami a céltávcső megjelenését és rögzítését illeti a fegyveren, ez egy nagyon egyszerű és gyors manipuláció. Mivel nagyon hasonlít a hétköznapi, napi optikához, a konstrukció úgy van kialakítva, hogy ennek a modellnek a kezelése a lehető legproblémamentesebb legyen. Nincs szükség semmilyen különleges tartozékra vagy szerelékre a fegyverhez való rögzítéshez. A szabványos 30 mm-es gyűrűk elegendőek Önnek, akárcsak a napi optikánál.

A mechanikai ellenállás is szerves része, amit a Thermion 2 XQ38 tökéletesen kezel. Hibátlanul ellenáll akár 6000 J visszarúgásnak. (9,3x62, 375 H&H.....)

A könnyű, teljesen fém konstrukció felelős a tartósságért, szilárdságért és megbízhatóságért. A távcső minden alkatrésze a legnagyobb precizitással és pontossággal készül, ami garantálja a hibátlanságot és kétségtelenül a tartós minőséget. A nehéz terep vagy a rossz időjárás semmilyen módon nem zavarja.

Felhasználói profilok kiválasztása - ennek az céltávcsőnek a belső memóriája lehetővé teszi a vadászok számára, hogy akár 5 belövési profilt is tároljanak. Minden profil 10 különböző távolságra. Ez a használt fegyvertől és lőszertől függ. Néhány másodpercen belül igény szerint módosíthatja a felvételt.

PiP funkció - kép a képben - ez az egyedülálló funkció felül jelenik meg. Ez egy kis ablak a kép közepével. Nagyobb nagyítással van beállítva. A kép mérete a teljes látómezőnek csak 10%-át foglalja el.

Image Boost funkció – ez egy programozott funkció, amely megbízhatóan feldolgozza a képet. Többször növeli az objektumok hő kontúrjainak élességét. Páratlan képminőséget és élességet garantál.

Válogatott szálkereszt– az szálkeresztek széles választéka számos lehetőséget kínál a lövésznek a tárgyak megtekintésére. Lehetőséget kínál a színbeállítások kombinációjára is. A szálkereszt minta típusa: fekete, fehér, piros, zöld.

Erőteljes AMOLED kijelző – az AMOLED kijelző használata a vadászat élességét és az élénk színek nagy kontrasztját hozza, amelyek egyenletesek és hibátlanok. Még alacsony üzemi hőmérsékleten is.

Kijelző színpaletták kiválasztása – ez a választás segít a vadásznak abban, hogy a tárgyak megjelenítését az aktuális körülményekhez igazítsák. A népszerű paletták a fehér meleg és a fekete forró. A Red Hot, Rainbow és Ultramarine paletta garantálja a figyelmet a tárgy intenzívebben meleg helyeire. A hosszú megfigyelések során a szem fáradásának csökkentése érdekében a Thermion 2 XQ38 lila, piros monokróm és szépia palettát kínál.

Beépített videó ​​és fotórögzítő - nagy szerepe van a videó ​​és fotórögzítőnek is, melynek segítségével egy-egy vadászat során nagy számú felvételt készíthetsz. Egyszerűen nyomja meg a REC gombot a felvétel elindításához. Később megoszthatja családjával és barátaival. A beépített 16 GB-os memóriába rengeteg órányi videót és több ezer képet rögzíthet. A videó a hanggal együtt mentésre kerül, amelyhez saját kommentárt írhatsz.

Csatlakozás a Stream Vision alkalmazással - a Wi-Fi funkció alapján lehetőség van az irányzék mobiltelefonhoz vagy táblagéphez való csatlakoztatására. Így megtekintheti aktuális képeit a képernyőn, letöltheti az említett videókat és fényképeket, távolról vezérelheti a készüléket, frissítheti a szoftvert és számos egyéb funkciót is végrehajthat.

Kettős áramellátó rendszer – az céltávcső kettős áramellátó rendszerrel rendelkezik. Ez egy belső és külső akkumulátor, amely ebbe a készülékbe van behelyezve. A külső akkumulátor cseréje nagyon gyors és egyszerű. E csere során nem szükséges kikapcsolni a látványt. Egy másik tápellátási lehetőség a külső forrás, pl. hordozható töltő.

Szoftverfrissítés - ha a gyártó új szoftverfrissítést ad ki, akkor a vadásznak (az eszköz felhasználójának) lehetősége van letölteni, majd feltölteni a készülékre. A Pulsar Thermion 2 XQ38 hőkamera céltávcső iOS és Android operációs rendszerrel is működik. A frissítés a mobil okostelefon és a Stream Vision alkalmazás összekapcsolásából áll.

Egyszerű vezérlés és kezelés – a Thermion vezérlése a felső részben található három gombon és a bal oldali forgó jeladón keresztül történik. Ezek együttesen lehetővé teszik a vadász számára a gyors és kényelmes hozzáférést a menü és egyéb beállítások kezeléséhez.

Termékleírás:

Nagyítás: 2-16x
Változó ZOOM:
8x
Képfelbontás:
640x480 px
NETD:
< 25 mK
Pixelméret:
17 µm
Kijelző típusa:
AMOLED HD
Képkockasebesség:
50 Hz
Észlelési távolság:
1800 m
Fókusztávolság:
50 mm
Lencse paraméterek:
F50/1.0
Betekintési szög:
12,4x9,3°
Látómező 100 m-en:
21,8x16,3 m
Szemkönnyítés:
50 mm
Tubus átmérő:
30 mm
Tápellátás:
3.0 – 4.2 mini B-Pack (Li-ion) V
Külső tápegység:
5V - USB
VCR:
Igen
Memória mérete:
16 Gb
Videó/fotó formátum:
.mp4 /.jpg
Videó/fotó felbontása:
1024x768
Helyreállítási lépés:
21 mm/100 m
Visszarúgási ellenállás:
6000 J
A szálkereszt minta típusa:
fekete, fehér, piros, zöld
Választható színpaletta:
White Hot, Black Hot, Red Hot, Rainbow, Ultramarine, Violet, Red Monochrome, Sepia
Vízálló:
IPX7 (1 m 30 percig)
Üzemi hőmérséklet:
-25 + 50 °C
Wi-Fi:
Igen
USB típus:
microUSB
Távirányító:
Igen
Működési idő (22 °C hőmérsékleten):
< 5 óra.
Méretek:
416x78x83 mm
Súly:
0,9 kg

Csomag tartalma:

Hőkamera céltávcső Thermion 2 XP50
APS2 akkumulátor
Akkumulátortöltő
USB kábel
Tisztító kendő optikához
Ügy
Szemkagyló
Használati utasítás és jótállási jegy

                                                   

Termék vélemények

Fel