Hőkamera céltávcső Pulsar Trail 2 LRF XQ50

Kategória: Hőkamerák
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A Trail 2 LRF XQ50 egy hőkamera céltávcső beépített lézeres távolságmérővel. Az alap nagyítás 3,5x. Digitálisan 14x nagyítható. Működéséhez a legújabb típusú, 384x288px felbontású, NETD < 40mK (millikelvin) érzékenységű mikrobolométert használják. Nagy érzékenysége elnyomja a hőszenzornak jelentős megjelenítését, és ezáltal javítja a környezet megfigyelésének általános minőségét. 1,8 m magasságban, 1800 m-en teljes sötétségben felismerhető egy tárgy.

A rendkívül érzékeny érzékelőt az jellemzi, hogy az érzékelő képes megkülönböztetni két közeli objektumot a legkisebb hőmérséklet különbséggel. Minél alacsonyabb a NETD érték, az érzékelő annál jobban érzékeli az objektumok közötti kis termikus különbségeket. Ezt követően elválasztja őket a környező hőzajtól. Hideg reggel, csapadék vagy köd idején a környezet hőmérsékleti kontrasztja alacsony. Ezek a hőképalkotás legnehezebb feltételei. Ebben az esetben a nagy érzékenységének köszönhetően az érzékelő képes megkülönböztetni a legkisebb hőmérsékleti különbségeket is. Ezt követően a látvány tiszta, jobb kontrasztú képet biztosít a vadász számára. A nagy felbontású kép segít az állatok jobb azonosításában. A végtagjai és a legapróbb részletek is. Például gallyak, fű, levelek és a környező terep.

A beépített lézeres távolságmérő pontos távolságmérést biztosít két módban. Az első egy egyszeri mérési és pásztázási mód + - 1 méteres pontossággal 1 km távolságig. A távolságmérő folyamatosan méri a távolságot pásztázási módban, és így lehetővé teszi a lövő számára, hogy gyorsan reagáljon a célpont távolságának változásaira. Ez biztosítja a lövés pontos elhelyezését is.
Az céltávcső robusztus, de könnyű. Magnéziumötvözetből készült. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy visszarúgási energiájú fegyverek visszarúgásának. Az anyag nagy sűrűsége biztosítja a tok nagyobb merevségét, és egyben csökkenti a lövés közben fellépő rezgéseket. Ez jobb pontossághoz és ballisztikához vezet.

  • Image Boost technológia – szoftveralgoritmusok szabadalmaztatott kombinációja. Növelik a termikus tárgyak körvonalainak élességét, és páratlan képminőséget biztosítanak. Ez a funkció élesebbé teszi a képet. A jobb észlelés és azonosítás lehetővé teszi a termikus objektumok legkisebb részleteinek újrarajzolását.
  • PiP funkció (kép a képben) - egy kis ablakot jelenít meg a felső részben, amely a látómezőnek csak 10%-át foglalja el a kép közepével a beállított nagyítással. Nagyobb nagyítással pontosabb a célpont megcélzása.

A Pulsar Trail 2 új, átfogóan újratervezett nagylátószögű okulárral rendelkezik, hat lencsével. 20%-kal növeli a látóteret a korábbi modellekhez képest. A Moledo kijelző HD minőségben való kombinációjával gazdag képérzetet biztosít.

A beépített videórögzítő nagy előny. Nyomja meg a REC gombot a felvételek rögzítéséhez, amelyeket megoszthat kollégáival, barátaival és családjával. A 16 GB-os belső memória rengeteg fénykép és videó tárolására szolgál. A rögzített fájlokat letöltheti számítógépére vagy okostelefonjára.

A legjobb elektromos áramkörök lehetővé teszik a készülék gyors, 3 másodpercen belüli bekapcsolását. A gyorsindítás energiát takarít meg és meghosszabbítja a készülék használati idejét. Ha ki van kapcsolva, 3 másodpercen belül újra aktiválhatja.

A Trail 2 lehetővé teszi, hogy 5 belövésprofilt mentsen el a belső memóriába, mindegyik 10 különböző távolságra. A használt fegyvertől és lőszertől függően lehetőség van a lövés gyors megváltoztatására. Az áramellátáshoz a B-Pack rendszert használja, amely egy 6,4 A-h kapacitású, gyorsan cserélhető IPS7 újratölthető akkumulátorból áll. Akár 8 órás működést biztosít. Van egy erősebb IPS14 akkumulátor is a klasszikus AA akkumulátorokhoz, amely hálózaton kívüli energiamegoldásként szolgál.

A Trail 2 látnivalók vezérlése nagyon egyszerű. A vezérlőelemek kényelmes egykezes kezelést tesznek lehetővé. A beállítások jól láthatóan egy menüben vannak elrendezve. A paraméterbeállítások módosításakor az aktuális értékek a kijelző központi részén kívül jelennek meg. A befejezés a jobb olvashatóság érdekében árnyékolással történik. A kép közepe nincs letakarva, így kényelmesen követheti a célpontot. Minden fontos információ mindig megjelenik az állapotsor alján.

Termékleírás:

Nagyítás: 3,5-14x
Digitális nagyítás: 2x - 4x
Frontlencse átmérő: 42 mm
Képfelbontás: 384x288 px (NETD <40 mK)
Betekintési szög: 7,5 x 5,6 °
Szemkönnyítés: 50 mm
Legrövidebb fókusztávolság: 5 m
Változtatható digitális nagyítás: 8x
Széles látószögű szemlencse: 6 lencse
Fókusztávolság: 50 mm
Észlelési távolság: 1800 m
Mérési távolság: 1000 m
Ütésállóság: Igen
Visszarúgási ellenállás: 6000 J
Beépített Wi-Fi: Igen
Android és iOS eszközök támogatása: Igen
Élő videó közvetítés és megosztás: Igen
Belső memória: 16 GB
Videók rögzítése HD-ben a következő formátumban: .mp4
Beépített kamera és videórögzítő: Igen
Teljes színű AMOLED kijelző felbontással: 1024 x 768
Azonnali indítás: 3 másodperc
Az akkumulátor élettartama: 8 óra
Vízszintes egyenirányítási tartomány: 92MOA
Függőleges egyenirányítási tartomány: 92MOA
Helyreállítási lépés: 13 mm / 100 m
Látómező 100 m-en: 13,1x9,8 m
Dioptria korrekció: -5 + 3 dioptria
Távirányító: Igen
USB típus: Micro USB
Szálkereszt típusa: 10 elektronikus
Tok: könnyű magnéziumötvözet
Vízálló: 0,9 m-ig 30 percig (IPX7)
Mód: kép a képben
Pixelméret: 17 mk
Frissítési frekvencia: 50 Hz
Rekeszszám: f / 1.2
Tápellátás: 3.0 .. 4.2 B-Pack (Li-ion) V
Kapacitás (C): 6400 (IPS7) mAh
Külső tápegység: 5V - Micro USB
Lézeres távolságmérő: 1100 méter
Üzemi hőmérséklet: -25 + 50 °C
Méretek: 347 x 120 x 76 mm
Súly: 800 g

Csomag tartalma:

Hőkamera céltávcső Trail 2 LRF XQ50
B akkumulátor – csomag
Akkumulátortöltő
USB kábel
Kendő optika tisztítására
Ügy
Használati utasítás
Garancia

Termék vélemények

Fel