Csúcsminőség

Hőkamera előtlét Pulsar Krypton XG50

Kategória: Hőkamerák
Termékkód: BIN77375
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A KRYPTON XG50 hőkamera egy rendkívül intelligens eszköz, 640x480/12 µm felbontású mikrobolométerrel, AMOLED HD kijelzővel, modern, nagy teljesítményű elektronikával, fejlett dizájnnal és intelligens szoftverrel. Sokoldalú, és a legjobb képminőséget nyújtja az összes hőkamera sapka között.

A hőérzékelővel kombinált fedőlencse biztosítja a legjobb és legerősebb érzékelési képességeket. A nagy teljesítményű, 12 µm-es technológiájú lencse és érzékelő könnyedén észleli az 1,8 méter magas tárgyakat akár 2300 méteres távolságból. A beépített mikrobolométer rendkívül érzékeny, és 640x480/12 µm felbontást biztosít. Tökéletes képrögzítés, színélesség és kontraszt, kiválóság minden körülmények között.

A kép élessége és nagy felbontása segíti az állatok, végtagjaik, valamint a legapróbb részletek, például gallyak, levelek, fű, stb. lehető legjobb észlelését és azonosítását.

PSP gyorskioldó adapter
A PSP gyorsszorító adapter a végsapka irányzékhoz való rögzítésére szolgál. Egyik végén biztonsági szál segítségével a végsapkára, másik végén a nappali irányzékra van rögzítve. A burkolat levétele nagyon egyszerű, és csak néhány másodpercet vesz igénybe. A pozicionáló rendszer rendkívül pontos, és lehetővé teszi a kép kényelmes beállítását a látómezőben. Minden megfigyelés során maximális kényelmet garantál. Egy másik fontos tulajdonság, hogy az adapter állandóan fel van szerelve. Még akkor is, ha az okulárt a Pulsar 5x30B monokulárral való megfigyeléshez használja.

A belövésipont megtartása
A kiváló minőségű összeszerelés, valamint a pontos optika és szoftver garantálja a felvételi pont megőrzését a Krypton elülső irányzék nappali irányzékkal történő használatakor. A huzat felhelyezése után nem kell semmilyen korrekciót végrehajtani a nappali irányzék irányzéki pozícióján.

Tartósság, megbízhatóság, teljesen fém test
A Krypton FXG50 eleje könnyű, teljesen fém magnéziumötvözetből készült. A szerkezet nagyon strapabíró és a legnehezebb körülmények között is ellenáll. A precizitás és a pontosság garanciája emellett hosszú távú és hibátlan működést biztosít minden éghajlati viszonyok között. Még a legnehezebb körülmények között is.

Fotó és videó felvevő
A készülékbe beépített videó ​​és fotórögzítő nagyszerű segítőtárs a vadászatok legjobb pillanatainak rögzítéséhez és elmentéséhez. A REC gomb egyszerű megnyomásával felvételeket készíthet, amelyeket megoszthat családjával és barátaival. A 16 GB memória több órányi videofelvétel és több ezer kép tárolását garantálja. A videók mentése is hanggal történik, így saját megjegyzéseket is fűzhetünk a videókhoz.

Stream Vision alkalmazás
Az FXG50 burkolat Wi-Fi-n keresztül csatlakozik okostelefonjához vagy táblagépéhez a Stream Vision alkalmazás segítségével. Letöltése után megnézheti a telefon képét, letöltheti a rögzített videókat és képeket, távolról vezérelheti a borítót, frissítheti a szoftvert és számos egyéb hasznos funkciót használhat.

A nappali optikával való kombinálás előnyei
Minden éjszakai vadászat Kripton előtéttel a nappali céltávcsövön kombinációján keresztül számos előnnyel jár. A nappali optika néhány paraméterével és funkciójával jobb, mint néhány előtét. Ily módon a kimeneti dombormű, az irányzék és a változtatható nagyítási tartomány mindig megmarad.

Teljes színű HD AMOLED kijelző
A készülék kijelzője AMOLED technológiára épül, amely kiváló minőségű kontraszt különbséget biztosít a fekete és fehér színek megjelenítése között. Az AMOLED technológia előnyei közé tartozik a sima kijelző. És még nagyon alacsony hőmérsékleten is lassulás nélkül.

B-Pack táprendszer
A hőképalkotó fej a rendkívül progresszív B-Pack rendszert használja, amely egy 6,4 A-h kapacitású, gyorsan cserélhető IPS7 újratölthető akkumulátorból áll. A kötény így akár 8 órán keresztül is működik. Van hely a klasszikus AA elemeknek is, amelyek energiamegoldást jelentenek. És ez arra az esetre, ha a vadászat alatti tartózkodása hosszabb lesz, és nem fér hozzá az elektromos hálózathoz.

IPX7 vízálló
Víz elleni védelem A szabványok szerinti IPX7 védi a készüléket az esőtől, hótól és portól. Akár 1 méteres vízbe merítés után is képes 30 percig működni.

Szoftver frissítés
Ha a gyártó szoftverfrissítést ad ki és biztosít, a felhasználónak lehetősége van iOS vagy Android mobileszköz használatára a Stream Vision Apps segítségével. Szoftverfrissítéssel készüléke mindig a legújabb és legfrissebb szoftverrel rendelkezik.

Kétségtelenül még nagy kaliberekkel is
Kripton visszarúgás-ellenállás 6000 J energiával. Maximális megbízhatóságot és funkcionalitást garantál olyan kaliberű fegyvereken, mint: 375 H&H, 12-es és 9,3x64 stb.

Széles üzemi hőmérséklet tartomány
A fagyálló AMOLED kijelző és a B-Pack tápegység biztosítja a legtisztább megjelenítést rendkívül széles üzemi hőmérsékleti tartományban -25°C és +50°C között.

Termékleírás:

Nagyítás: 1x / monokuláris 5x
Kompatibilis irányzék nagyítása: 1,5-6x
Betekintési szög: 8,7 x 6,5˚
Lencse paraméterek: F50/1.2
Látómező 100 m-en: 15,4 x 11,6 m
Észlelési távolság: 2300 m
Képfelbontás: 640 x 480 px
Visszarúgási ellenállás: 6000 J
Vízálló: IPX7
Wi-Fi: igen
Kijelző típusa: AMOLED
Kijelző felbontása: 1746 x 1000 px
Pixelméret: 12 µm
VCR: igen
Memória mérete: 16 GB
Fotó/videó formátum: mp4 / .jpg
Fotó/videó felbontása: 960 x 720 px
Tápellátás: 3,0 – 4,2 (IPS) V
Kapacitás (C): 6400 (IPS7) mAh
Külső tápegység: 5V (microUSB)
Méretek: 143 x 93 x 76 mm
Súly: 690 g
Üzemi hőmérséklet: -25˚ + 50˚C
Működési idő 22˚C-on: 8 óra

Csomag tartalma:

Hőkamera előtét Pulsar Krypton XG 50
Végfedő
Használati utasítás 
Garancia

                                                           

Termék vélemények

Fel