Csúcsminőség teljesítmény

Hőkamera Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO

Kategória: Hőkamerák
Sajnáljuk, de az eladásnak vége.

A hőkamera Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO egy binokuláris készülék precíz, lézeres távolságmérővel. A készülék érzékelője nagyobb érzékenységű (NETD<40mK) és 640x480 px felbontású. Ezzel tökéletesen éles, renderelt képet kap. Beépített lézeres távolságmérővel rendelkezik, amely pontos távolságmérést biztosít a követett tárgyhoz.

A készülék NETD<25 millikelvin (mK) érzékenységű mikrobolométert használ a hőkép rögzítéséhez. Ez utóbbi azt írja le, hogy az érzékelő képes megkülönböztetni 2 egymáshoz közeli pontot úgy, hogy a hőmérsékletkülönbség a lehető legkisebb legyen. Minél alacsonyabb a NETD érték, annál jobban rögzíti az érzékelő az adott objektumok kis hőmérsékletkülönbségeit. Ezenkívül el tudja választani őket a környező hőzajtól.

Például ködben vagy hideg reggelen a környező környezet hőmérsékleti kontrasztja alacsony. Ezek a legnehezebb feltételek ahhoz, hogy az eszközök képesek legyenek tárgyakat leképezni. A Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO hőkamerával ez nem okoz gondot, mert az érzékenységérzékelő képes megkülönböztetni a legkisebb hőmérséklet különbségeket is, és az irányzóval együtt tiszta képet adnak a legjobb kontraszttal vadászva.

A monokuláris kialakításokhoz képest, ahol csak egy szemmel figyeli meg a tárgyakat, az Accolade binokuláris készülékkel való megfigyelés sokkal nagyobb kényelmet biztosít. Szeme nem fárad el, még akkor sem, ha hosszú ideig figyel tárgyakat. Mivel a kép mindkét szemével való megtekintése természetesebb, mint egy szemmel, a részletek felismerése pontosabb.

Az Image Boost technológiával, amely szabadalmaztatott szoftveralgoritmusok kombinációját képviseli, növelheti a termikus objektumok kontúrjainak élességét. Páratlan megjelenítési minőséget is hoz. Ezzel a technológiával a kép élesebb, a termikus objektumok legapróbb részletei is kiváló minőségűek. Lehetővé teszi azonosításukat és észlelésüket is.

A professzionális NETD<25 mK érzékenységű hőérzékelővel kombinált nagy teljesítményű lencsével nagyszerű érzékelési képességeket biztosítanak. Egy 1,8 m magas tárggyal akár 1800 méteres távolságból is észlelhet tárgyakat teljes sötétségben. A 8-szoros digitális zoom jobb célzást tesz lehetővé teljes célfelismeréssel nagyobb távolságban.

A beépített videorögzítővel megőrizheti egyedi felvételeit a megfigyelésekről. A REC gomb egyszerű megnyomásával elindíthatja a felvételt, amelyet később megoszthat családjával vagy barátaival. 16 GB memória is beépített. Nagyszámú órányi videófelvételt vagy több ezer készített képet képes tárolni. A videó hanggal is elmentésre kerül. A videóhoz megjegyzésedet is hozzáfűzheted.

A Wi-Fi funkció segítségével csatlakoztathatja a készüléket okostelefonjához vagy táblagépéhez. Így videókat és képeket nézhet a képernyőn. Letöltheti felvételeit, frissítheti a szoftvert és egyéb hasznos funkciókat.

Az Android rendszerhez készült alkalmazást ITT töltheti le.
Az iOS rendszerre vonatkozó alkalmazások INNEN tölthetők le.

A Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO IPX7 vízálló védelmet nyújt, védve az esőtől, hótól és portól. Ha a készüléket 30 percre 1 m mélységig vízbe merítjük, akkor további működésre képes.

A tápellátáshoz a B-Pack rendszert használja, amely egy könnyen cserélhető IPS7 újratölthető akkumulátorból áll. 6,4 Ah kapacitással rendelkezik, és akár 8 órás üzemidőt biztosít. Van még egy IPS14 akkumulátor is, ami erősebb, vagy hely a klasszikus AA elemeknek. Ezeket a hálózatról lekapcsolt állapotban lehet használni.

A 640x480 px felbontású érzékelő szenzor használata és a fejlett algoritmus-feldolgozás kiváló képminőséget eredményezett. Szintén nagy élesség, kontraszt, a vadon élő állatok és a megfigyelt tárgyak jobb azonosítása, valamint a legkisebb részletek, például bokrok, gallyak, fű és terep felismerése. Ezekkel a kényelmekkel a készülék többszöröse drágább.

A teljes színes kijelzőt támogató AMOLED technológia, amely kontrasztot biztosít a fekete-fehér között, emellett nagyon élénk színeket is megjelenít. Az AMOLED technológia előnye a sima, lassulás nélküli megjelenítés. Még az alacsony hőmérséklet sem jelent problémát a készüléknek. Az energiatakarékosság nem hiányozhat.

Az Accolade XP50 PRO készülék 8 színpalettát kínál. A klasszikus "White Hot" mód univerzális, a "Hot Black" módot gyakran előnyben részesítik a vadon élő állatok észleléséhez. A monokromatikus vörös megakadályozza, hogy a kijelző fényereje elkápráztassa a szemet. A szépia szín javítja a tárgyak nagy távolságból való megfigyelését. Míg a „Red Hot, Rainbow és Ultramarine” jobban képes megjeleníteni az objektumok hőmérsékleti különbségeit. A lila szín jobban és gyorsabban képes azonosítani a tárgyakat.

Külső forrásból, például PowerBankból tölthető a micro USB porton keresztül. Egy olyan funkció, amely örömet okoz, hogy a készüléket rendkívül hideg körülmények között is töltheti külső áramforrás segítségével.

Az egyes személyek szemei ​​közötti eltérő távolságok esetén hasznos a szemlencse kibontása és nagyítása. A felhasználó igényeinek megfelelően beállíthatja a szemek közötti távolságot.

A hőkamera az Ön tartózkodási helye alapján optimalizálja a képet. Előre beállított módokat biztosít. Erdő, város, rét különböző fényerő és kontrasztbeállításokkal rendelkezik. Ez biztosítja a leghatékonyabb megfigyelést abban a környezetben, amelyben éppen tartózkodik. Az egyéni felhasználói beállítások mentésének engedélyezése sem jelent problémát. A nagyobb távolságban lévő tárgyak jobb felismeréséhez ezek a módok optimálisak.

A Display Off funkcióval szükség esetén leállíthatja az objektumok megtekintését. A funkció garantálja a szükséges kényelmi szintet (nincs fény a szemlencse kijelzőjéből) a megfigyelések között (minden más funkció be van kapcsolva, csak a kijelző van kikapcsolva). A kijelző visszakapcsolásához nyomja meg ismét az ON gombot.

Kép a képben mód - ennek az üzemmódnak a bekapcsolása után egy másik ablak jelenik meg a kijelző felső részén, amely nagyítja a képet, a célt és a szálkeresztet. Ez a mód csak a teljes képernyő 1/10-ét foglalja el. Nem korlátozza a lövöldöző által látható képet. A kép nagyítása jobb és pontosabb célzást biztosít.

Termékleírás:

Nagyítás: 2,5-20x
Digitális nagyítás: 2x; 4x; 8 alkalommal
Képfelbontás: 640x480 / 17 mikrométer (NETD <25 mK)
Pixel mérete: 17 mikrométer
Mérési távolság: 1000 m
Mérési pontosság: ± 1 m
Kijelző típusa: AMOLED
Kijelző felbontása: 640x480 px
Pásztázás: 50 Hz
Észlelési távolság: 1800 m
Fókusztávolság: 50 mm
Rekeszszám: f / 1.2
Betekintési szög: 12,4 x 9,3 °
Látómező 100 m-en: 21,8 x 16,3 m
Szemkönnyítés: 16 mm
A kilépő pupilla átmérője: 5 mm
Legrövidebb fókusztávolság: 3 m
Tápellátás: 3,0 - 4,2 B-Pack (Li-ion) V
Kapacitás (C): 6400 (IPS7) mAh
Külső tápegység: 5V (Micro USB)
VCR: Igen
Memória mérete: 16 Gb
Videó/Fénykép formátum: .avi / .jpg
Videó/Fénykép felbontás: 640x480px
Vízállóság: IPX7
Biztonsági osztály (az IEC 60825-1:2007 szerint): 1
Menet: 1/4"
Üzemi hőmérséklet: -25 ... +50 ° C
Wi-Fi: Igen
USB, típusa: Micro USB
Távirányító: Igen
Méretek (H/Sz/Ma): 164 x 130 x 64 mm
Súly: 0,7 kg

Csomag tartalma:

Hőkamera Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO
Töltő Pulsar IPS akkumulátorokhoz
Akkumulátor IPS14
Használati utasítás 
Garancia

Termék vélemények

Fel